cate kile ati luat in cele 9 luni
Raspunsuri - Pagina 6
viermisor spune:
Eu am luat 9 kg, dar am avut sarcina toxica, cu contractii din luna 3-a si am stat 6 luni in pat. A fost o perioada tare stresanta pentru mine. Am ramas, dupa aproape 2 ani, cu 5 kg in plus si ma simt ca o balena.
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
amarantina spune:
quote:
Originally posted by Kittie
amarantina, ce diferenta o sa fie intre pitici? Si-ai mei tot apropiati sunt (primul va avea 2 ani la nastere, daca ne ajuta Dumnezeu). Iar despre sarcini asemanatoare.. pfff... io am avut greata si de la mirosul de otet acum! Sangerari. Dureri de spate incredibile, stari legumicole... Prima sarcina? N-am avut NIMIC! Si btw.. tot baieti si la mine...
![]()
, mami de
( 13oct04 )
"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
Diferenta de 3 ani. Azi i-am zis motanului (asa isi spune de la un timp) ca bebele de la mine din burtica o sa iasa si o sa vrea sa stea si el cu noi si s-a crizat urat de tot. Se trantea in pat si zicea "nu, nu, nu". Degeaba i-am spus ca trebuie sa-l iubim pe cel mic si sa avem grija de el, ca repeta in continuu: "mami, tati, motanu"
amarantina spune:
quote:
Originally posted by sanziana72
Intre inceputul si sfarsitul sarcinii pot spune ca am luat 5kg, numai ca lucrurile s-au petrecut cam asa: pana in luna a cincea am luat 8 kile dupa care mi-au descoperit un diabet de sarcina si m-au pus la regim, asa ca am pierdut 3 kg.
La cateva luni dupa sarcina insa am luat 13kg pe fondul unei hipotiroidii de care inca nu am reusit sa scap. Ce-i de la institutul Parhon ca exista intradevar un simptom de dereglare hormonala care te poate face sa iei in greutate dupa nastere (mai ales daca e fetita pentru ca dezechilibrul e mai mare). NU este foarte raspindit, dar exista. Din pacate si eu mai si eu l-am avut. Sper sa nu treaca si la fiica-mea.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
Da, se pare ca exista ceva. Si o prietena de-a mea a nascut in ianuarie si de atunci s-a ingrasat 6kg! Si ea alapteaza dar asta nu e motiv sa te ingrasi, ci dimpotriva. Iar de mancat mananca normal, chiar are grija. Sapt viitoare e botezul copilului si zicea in gluma ca nu o sa stie lumea cine-i gravida: eu sau ea.
Te pup
dana-alexia spune:
Cand am ramas insarcinata aveam 60kg,dupa 4 luni luasem doar 0,500kg (am mancat normal,cateodata chiar mai putin),cand m-am dus la control dr a specificat ca bebita este bine dezvoltat pentru varsta lui.
La 36 de saptamani aveam 70kg,si pana la nastere am mai luat 2kg.
Acum am 62 kg.
Asa ca nu te speria,ce papi tu nu trebuie sa se "vada" neaparat la tine,ci asimileaza bebe tot.
Sanatate multa si ai grija de tine!
DANA & ALEXIA
(12.06.2005)
poze
aime spune:

In cele 9 luni am luat 13 kg, am dat jos 6 la nastere si restul de 7 in 2 luni. Dar....dupa ce-am terminat cu alaptatu'....pe la 8.5 luni ale bb-ului, au inceput sa se adune kilele ceva de speriat...of,of...mi-a parut si un fibromel mic mic, deci dereglare hormonala + mese aiurea, desi mancam putin...rezultat
. Am reusit insa sa scap de 8 kg si sa ajung cum eram inainte de burtica...burtica insa se mai vede...nu vrea sa plece si pace
...lucrez la asta
insa.
aime
danyboy spune:
La prima sarcina am luam vreo 13-14 kg.
Acum nu stiu cate voi lua. Oricum eu sunt tare stresata de probelma asta pentru oricum eu sunt uriasa.

eveline spune:
30 kg am luat din care bb a fost de 3.360...am scapat relativ repede de ele in 4-5 luni...
Ana si Bianca-iubita
Madutza10 spune:
Salut fetele1Eu am luat 20 de kg in timpul sarcinii ,aveam 54kg inainte ! Acum dupa aproape 5 luni de la nastere am 53kg ,am slabit repede pentru ca nu am alaptat ,deci mi-a fost usor sa tin dieta ,de fapt dieta a constat in salate ,piept de pui la gratar la greu ,fara sosuri sau prajeli ,sucuri fara zahar ,cafea cu zaharina si numai paine prajita de dieta ,nu am respectat ore de masa sau vreun regim prescris de cineva ,am mincat din capul meu ce am crezut ca ,,ma poate slabi repede'' !Deja la botezu' puiului ma vedeam trasa prin inel ![]()
![]()
,avind 62 de kg (dupa 2 luni de la nastere)
Pupici si vointa la slabit!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
Guguluff spune:
Am luat 12kg. de la 49 am ajuns la 61. aveam cand am iesit din spital 55. fetita a fost micuta 2.580kg dar sanatoasa tun. la vreo saptamana aveam 52.
nu stiu cum am reusit, poate alaptatul. acum, la o luna, am tot 3kg in plus. totusi n-am luat materna pe perioada sarcinii decat o saptamana , in care m-am ingrasat 2kg. deci, mai moale cu vitaminele, daca se mananca sanatos si variat. toate multivitaminele au complexul B care creste pofta de mancare si daca ai un metabolism mai lent acumulezi
Mia. spune:
La prima sarcina am luat 15kg, pe care le-am dat jos dupa alapatat -6 luni.
acum am 6 luni de gravididtate si am luat deja 10kg, nu stiu daca e asa mult cum zicea cineva..eu am 1,72m ...Si mie mi-a spus dc. ca e normal intre 12-15kg sa iei, de ce zicea cineva ca e vrajeala? primul copil a avut 3,500kg...Cred ca peste 15 kg deja e prea mult!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

... Prima sarcina? N-am avut NIMIC! Si btw.. tot baieti si la mine...
, mami de
( 13oct04 )