cate kile ati luat in cele 9 luni
Raspunsuri - Pagina 5
crisia spune:
Buna
Eu am slabit in primele 3 luni 3 kg, pe urma am venit tare din urma si am pus 21 kg (de la 69 la 90). Am mancat de toate, mai ales in ultimele 2 luni, aveam o pofta de mancare ceva de speriat. Iulia mea a avut 3,7 kg si 51 cm. Cam dupa 1 an si jumatate am revenit la greutatea de dinainte, si chiar mai putin (65), dar acum am mai luat ceva kg (73), dar le vin eu de hac.
Pupici,
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
carolinah spune:
Prima sarcina - 12 Kg si am dat jos 14 intr-un an
A 2-a sarcina - 14 Kg si am dat jos tot in 6 luni. Dar la sarcina asta am luat si eu in salturi: intai am dat jos vreo 3 Kg de rau, apoi am pus pe mine pana la 6 luni 10 Kg (plus alea 3 recuperare) si in ultimele 3 luni am mai luat numai 4 Kg, dar mi-am controlat f atent alimentatia!
Ambele dati am alaptat.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
ralu spune:
Eu la prima sarcina am luat 11 kilograme si am dat jos la nastere 5, iar apoi in tipul alaptarii am mai pus inca 10!!! La a doua sarcina am pus vreo 5,500 si le-am dat pe toate jos la nastere, dar acum ma lupt cu kilogramele pe care le-am pus inaintea celor 2 sarcini si cu cele puse in timpul alaptarii!!!
Te pup!!!
sanziana72 spune:
Intre inceputul si sfarsitul sarcinii pot spune ca am luat 5kg, numai ca lucrurile s-au petrecut cam asa: pana in luna a cincea am luat 8 kile dupa care mi-au descoperit un diabet de sarcina si m-au pus la regim, asa ca am pierdut 3 kg.
La cateva luni dupa sarcina insa am luat 13kg pe fondul unei hipotiroidii de care inca nu am reusit sa scap. Ce-i de la institutul Parhon ca exista intradevar un simptom de dereglare hormonala care te poate face sa iei in greutate dupa nastere (mai ales daca e fetita pentru ca dezechilibrul e mai mare). NU este foarte raspindit, dar exista. Din pacate si eu mai si eu l-am avut. Sper sa nu treaca si la fiica-mea.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
Happiness_4_us spune:
Chiar azi vorbeam cu prietena mea si viitoarea noastra finuta, ca pe perioada sarcinii, trebuie sa iei in greutate minim 15 kg, ptr a avea un bb sanatos. ea are 10 kg la activ, este in saptamana 28, deci mai are de luat 5kg.
Multa sanatate si o sarcina usoara, mamicilor!
Nana Motoc
carolinah spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Chiar azi vorbeam cu prietena mea si viitoarea noastra finuta, ca pe perioada sarcinii, trebuie sa iei in greutate minim 15 kg, ptr a avea un bb sanatos. ea are 10 kg la activ, este in saptamana 28, deci mai are de luat 5kg.
Multa sanatate si o sarcina usoara, mamicilor!
Nana Motoc
Fara suparare, Nana, dar asta este o vrajeala menita sa usureze constiinta femeilor care baga mult in ele in timpul sarcinii. Normal este ca o femeie mai slabuta sa ia mai mult si o femeie mai grea mai putin, dar nu exista un minimum de kg de luat in sarcina. Sunt femei care pleaca in sarcina de la 100 Kg si dupa nastere au 90, asa cum sunt si femei care pleaca cu 45 si au 73 dupa nastere. Si copiii sunt OK in ambele cazuri.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
CristinaT spune:
eu de la 54 an ajuns la 62 kg. Azi am 63.5kg
deci eu am luat 8 kg.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
badjoke spune:
De la 52 kg am ajuns la sfarsitul sarcinii la 68 kg. Fetita a avut la nastere 3 kg. Acuma am 57-58 kg, fara dieta!! Dar nu-mi fac probleme. Cand voi incepe munca voi slabi repede!
Noi sa fim sanatoase si bebei nostri la fel.
miha2006 spune:
eu in prima luna m-am ingrasat 6 kg .m-am speriat cand am vazut cantarul iar per total 24 si mai am de dat 10 am ramas insarcinata la 70 si am nascut la 94. eram cat China. fetita mea a avut la nastere 3.4 kg si 52cm. Imediat dup ce am nascut aveam 86 de kg si in 5 luni am ajuns la 80. mentionez ca nici nu am alaptat ceea ce ar fi ajutat la o pierdere mai rapida a kilgramelor