Tot despre bona...salariu!!!
Raspunsuri - Pagina 2
hi_lara spune:
Draga Roxana, spune-mi si mie cum ai gasit asa o femeie cumsecade? Eu sunt singura cu Horia (7 luni), sotul meu fiind plecat pt citeva luni din tara. Imi este tare greu sa ma ocup de casa, copil, cumparaturi, curatenie, plimbare, mincare...Imi caut un ajutor, o femeie cumsecade care sa-mi preia o parte din griji deci nu neaparat bona sau menajera...Imi voi imparti treaba cu ea cum va fi mai usor pt amindoua.Ideal ar fi sa fie in cartier (Tineretului)caci as avea nevoie de ajutorul ei in orele dupa-amiezii si seara la baita cind bb Horia este mai irascibil. Cum sa o gasesc?
Vistiana spune:
Lara ,da anunt la ziar si ai sa fii uimita de cate au sa te sune,te intalnesti cu toate si-ti alegi,ai de unde!Eu asa am facut acum 2 ani si sunt f multum de ce-am ales.
1 copil(cuminte foc),gatit,curatenie,program extrem de variabil-3.000.000 lei+prime la div ocazii.O fi bine,sa-i mai maresc?
Va pup!
ruxij spune:
Tot 100USD am dat cat a fost bb in Ro, timp de 5 luni. Il aducem din nou in Septembrie si tot atat ii vom da lui tanti. Prin casa nu a facut mai nimic, dar daca aud de la voi ca alte tanti mai fac, poate o rugam si noi.
Numai bine!
Ruxi
adi69 spune:
Mai fetelor unde ati gasit voi asa niste minunatii de bone-menajere?Cea pe care o am acum este a cincea intr-un an de zile.Si tot nu-mi place.Este cam batrinioara si acusica n-o sa se mai poata tine dupa funduletul copilului.Si inceata la munca,si nu prea vede,si ma bodoganeste toata ziulica despre copilul ei care este in armata si o duce rau si despre sotul ei care este bolnav si de aia si de aia si de fica-sa care are nus'ce inspectii....
singurul lucru bun la ea este ca pot avea incredere ca nu "pune mana"
Nu stiu ce sa fac,
Voi ce ma sfatuiti?
Adriana mamicul Catalinei
monica spune:
DAI ANUNT IN ZIAR! O sa ai de unde alege, te asigur! Oricāt de aiurea li s-ar putea parea unora, eu asha am procedat si nu regret nici o clipa! Iata-ma de un an jumate cu aceeashi doamna, dupa ce am avut 3 īncercari ratate cu tipe recomandate prin cunoscuti.
N-are rost sa mai spun cāt de multumita sunt de tante actuala si ce a facut din Vladut īntr'un an jumate! Fetele care ma cunosc mai bine shtiu!
Bafta multa!
Monica
ivonne spune:
Sau suni la 781.44.27 sau 0722-896.800- Agentia Mary Poppins, unde ai deja din ales din cateva sute de persoane. Eu asa am facut, dacat sa dau anunt in ziar si sa-mi vina acasa toti necunoscutii. Mi se pare cam periculos sa vada toti unde stau si ce am in casa. Aici am avut garantia ca mi-o inlocuieste in perioda de proba, adica in decurs de o luna. Era deja verificata, la domiciliu, cu recomandari, cu experienta, educata, in putere exact ce aveam nevoie. Ei mi-au asigurat si un control medical si un test psihologic pentru Tanti Aura la care m-am oprit. Daca era sa platesc eu toate astea + anunturile in ziar depaseam cu mult comisionul lor si mai pierdeam si timp raspunzand la telefoanele celor care suna pentru anunt. Si m-am decis chiar in ziua respectiva, avand in vedere ca am avut si termen de comparatie, adica am vazut in total 8 persoane. Tot ce pot sa spun e ca merita sa dai un telefon.
renate73 spune:
Draga Ivonne
sa stii ca si eu tot de la Mary Poppins!!!!!! o am pe tanti Anica pentru Dorian. Pot sa confirm ca mi-a placut extraordinar cum lucreaza firma asta. Am auzit ca e o firma romano-germana; cred ca asa se explica, sunt intr-adevar foarte organizati. In ceea ce priveste salariul bonei eu ii dau 100 USD, doar pentru un bebe, dar ma ajuta enorm cu treaba: calca camasile pentru EL, face Negrese pentru amandoi..,, de Dori nici nu se pune problema.Se pricepe mai bine ca mine, eu fiind o mamica incepatoare.
Va pup! voi ce faceti cand refuza cu inversunare sa pape?
Siminaf spune:
Incercati si la agentia "Blu Servicii", ca si ei au comision mic si-ti asigura tot felul de testari pt. bone, inclusiv cazierul! Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu)
oana_noemi spune:
dragelor,
va pot recomanda eu o bona foarte buna, cu experienta, draguta si iubitoare si atenta cu copii. Se numeste D-na Despina Miclos si are ur,atorul numar de telefon: 6190079.
Va pup pe toate,
Oana