amenintari pe mobil
O amica de-a mea , a primit amenintari urate de la fostul prieten al surorii sale.Cred ca o reclamatie la politie nu poate face deoarece nu are martori si nu are dovezi concrete.
Exista posibilitatea ca la Orange sa existe stocate aceste convorbiri?
Nu radeti daca spun aberatii ,am auzit si eu
cici
Raspunsuri
chatonel spune:
la politie nu e ca la tribunal, nu-ti trebuie martori ca sa ateste ca ce spui tu e adevarat. Acolo trebuie doar facut un proces verbal in care spui ce probleme ai.
Toulouse, la ville rose
cici spune:
Ok, ea merge la politite , face o plangere,apoi invinuitul nu recunoaste nimic,iar politita va spune ca atata vreme cat nu exista o dovada ,un martor al acestor amenintari ,el nu poate fi tras la raspundere.
Prin urmare cel care ameninta e liber sa faca ce vrea in contiunare si chiar sa-si puna in practica amenintarile.
Un ex despre actiunea politiei: mi s-a furat bicicleta,iar politia mi-a zis ca daca aflu ceva sa-i anunt si pe ei
De aceea ma gandeam ca daca aceste convorbiri ar fi stocate in memoria telefonului,sau oriunde pe la Orange,lucrurile ar sta mai bine pentru ea si mai rau pentru el.Fata chiar n-are nici o vina,el se razbuna pe ea pentru ca sora ei l-a parasit.
cici
Amaya spune:
Cici, chiar daca s-ar inregistra undeva convorbirile, nici un operator de telefonie n-ar recunoaste asa ceva, probabil decat in cazuri de siguranta nationala si in nici un caz nu in fata opiniei publice ci in super mare secret. Tot ce poate sa faca prietena ta este sa-l inregistreze chiar ea....din cate stiu, poate ma insel, unele telefoane mobile au aceasta optiune, de inregistrare a convorbirilor.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Elise spune:
eu nu m-as agita atit pentru niste amenintari pe mobil: sa-i dea ignore. E mai simplu. Omu' era si el frustrat, nu inseamna ca daca zice chiar pune in practica.
Elise
radu300 spune:
Inregistrarea unei convorbiri se poate face in mod legal doar cu mandat din cate stiu, altfel este ilegal si ca atare nu va fi luat in considerare in justitie.