Mamici de martie-aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am dus copii la scoala si am fost si la "urgenta" cu bebe...
(Urgenta lor in Suedia inseamna asteptat pe holuri citeva ore daca nu e caz de viata si de moarte....)Da,bebe a facut otita si i-am luat antibiotic lichid...Banuiam eu ca asa va fi...pt.ca refuza sistematic bibe si urla ingrozitor cind era vorba sa suga desi era flamind...(il durea probabil urechiusa cind incerca sa inghita)Ieri i-am dat citeva sute de lingurite de lapte,ca sa nu se deshidrateze.Mai bine nu va spun ce noapte am avut...

Rocsana,exercitiile acelea pe care le-am scris Laurei_Ioana si lui Catrinel sunt pentru retragerea abdomenului dupa nastere.Daca nu alaptai ai fi putut tine si dieta aferenta programului de exercitii...Lasa ca Maria maninca in ritmul ei si va fi okay,doar a crescut asa bine!(unii bebelusi nu pot ingurgita cantitati mai mari din cauza de stomacel neobisnuit)

Noe
Eu stiam ca mamicile care alapteaza sau sunt gravi si nu maninca carne isi pot compensa asta prin adaugarea de vitamina B12,plus proteine vegetale.(orez,fasole boabe,nuci,seminte)Eu nu ma ating de carne decit max.de 2 ori pe sapt si aia fiind peste,pui,curcan...
Primavara cu flori aici incepe pe la mijlocul lui mai,dar in nordul Suediei chiar mai tirziu.Avantajul ar fi ca in mai incep "noptiile albe" perioada in care chiar la 10 seara nu e intuneric!

Amalia,bine ai revenit acasa!Ai un bebe super dulcic!

Adar, offf, prin ce a trebuit sa treci...Bine ca s-a rezolvat si sunteti bine.

Ceelasi eu am avut mastita la primul baietel si tare rau mi-a fost fara antibiotic f.puternic(1 million unitati).Din pacate dupa ce am terminat cura bebe a refuzat sa mai suga...Aici nu se face operatie daca infectia nu este supurenta.(cu puroi)Bravo ca ai reusit sa continui alaptarea!

Andreea-Georgiana,voi sunteti niste frumoase amindoua!De slabit/retras abdomen este timp din belsug dupa ce nu mai alaptezi...Si nu trebuie neaparat sa innoti,desi e adevarat,innotul solicita majoritatea grupelor de muschiuleti.

Delia/NY,frumusel foc Rudy!Aveti niste poze foarte reusite!
Eu pt.vacantza in Thailanda am luat copiilor protectia 50 fiindca aici nu aveau...BTW,ai idee cam cit ar costa 2 saptamini de vacantza "saracului" in Cuba cumparat din State?(luate de aici sunt scumpicele,in jur de 2000 dollars per person!)

Catrinel,cum se mai descurca Oana cu kaki?Ai gasit lactobacilul sau folosesti ale metode cu succes?

DianaD cred ca exista niste raspunsuri ref.la CIC pe forumul asta la subiectul legislativ...

Tina,ce inseamna predarea stafetei mamicilor de mai-iunie?Cum se procedeaza?

Va las deocamdata ca tot cu febra sunt si m-am incapatinat sa nu iau decit o singura aspirina

O zi insorita tuturor(si la propriu si la figurat)
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lady Hawk si mie mi se pare ciudat dispozitivul asta pt mucisori (si chiar ca avea multi muci copilul din videoclip), dar daca AndreeaG l-a folosit si e incantata de el inseamna ca e ceva de "capul" lui.

Ce se intampla oare cu Aida? Pe mine ma ingrijoreaza asteptarea asta!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariana sanatate multa lui bebe Markus si tie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Mai fetelor....de cate ore a plecat aida sa nasca pe bebe_mic, ca pe mine ma omoara faza asta cu fusul orar...ca sa nu va mai spun de asteptarea asta....uf,uf,uf....
Kim nici o veste....nika????
Tinem pumnii!!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

mai da cate s-au intamplat pe aici !!
nu am putu sa intru si eu cateva zile si pac naste MARA,cred ca a nascut si AIDA?1?

FELICITARI MARA, sa-ti creasca bebelul mare,sanatos si frumos!!

AIDA,ce-o face oare,a nascut?e bine?e, tre sa fie bine!asteptam vesti aida!!!

ADAR,saracuta de tine prin cate ai trecut,cred ca MARA ti-a dat toata puterea necesara ca sa lupti si sa te faci bine!!!sa -ti traiacsa bebelul si sa cresca mare ,frumos si sanatos!!

CEELA, ce scump e baietelul tau,mai ales acolo unde rade e scump tare iti vine sa-l mananci,si ce bine isi tine capul la doua luni jumate!!

DELIA21,ce bine ii sta bebelului tau cu rosu,e frumusel tare,sa-ti traiaasca!!

AMA KALY,BINE ATI VENIT ACASA,am vazut pozile cu SEBY, e un scump si are niste ochi mari si frumosi!!sa-ti creasca mare si sanatos !!

MARIANA 1976,cum te mai simti?dar bebelul,ca ai scris ca nu prea a mancat?si-a revenit?

TANIA2 ,sanatate multa Biancai, si sper sa se faca bine cat mai repede!

DEA0277.si fata mea tot asa face caca la culoare ma refer,asa ca nu e nici o problema!!

noi acum papam supita de legume,mar ,banana,cereale cu piersica,faina de orez cu laptic si cred ca o sa incep sa-i dau si pireu!!

dar de vreo doua zile e mai agitata,nustiu ce-i cu ea!mai nou facem caca in fiecare pampers,si cateodata imediat dupa ce mami ne schimba!
ii place sa stea in picioare,tinuta de mami cate5-10 min,e fericita atunci numai poate,ii plac pers straine,cand vine cineva la noi numai cu ochii pe parsoana aia sta si rade incotinuu la ea!!in rest facem bine!

fetelor ,voi da-ti ceai la bebel intre mese?daca da cat?ca a mea nu prea bea ceai?

pupici la toate fetele si sper ca in curand sa ne mutam la clubul scutecelor!!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

dianad uite la adresa asta gasesti toate datele [.ddfssbuc.org]-pune si tu veveve inainte !!!-vezi in dreapta sus ca scrie tot referitor la ordonanta 148/2005 inclusiv unde trebe sa depui pt sectorul tau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MARIANA 1976,sanatate la bebel,of mititelul!!sper sa se faca bine repede!!!!pupici la bebel

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Lady Hawk,dispozitivul acela se ataseaza la teava aspiratorului,drept care nu are cum sa ajunga praf in nasuc.Zgomotul nu ii produce Theei nici cel mai mic disconfort,intrucat este obisnuita cu el(luni si vineri sunt zile de curatenie,cand ea nu este menajata de zgomot,pt. a se obisnui).Crede-ma,este cea mai buna solutie.Dar se gaseste numai la farmaciile 2NA(una este in zona V.Parvan,chiar langa benzinaria Petrom).

Mariana eu vreau sa slabesc si in timp ce alaptez(nu-mi permit sa astept prea mult!).Deja fac ceva exercitii si incep si masajul(cu uleiuri permise).As merge si la innot,dar nu am cu cine sa o las pe puiuta.
Esti o dulce dar eu nu mai arat bine...de multa vreme.Dar promit sa imi revin!

Noe,ar cam trebui sa mananci carne(nici mie nu imi place,dar... tac si inghit).Trebuie sa mancam sanatos pt. a avea un laptic sanatos si hranitor(spun asta tocmai eu,care am hranit zile intregi bebita numai cu ceai si lapte cu biscuiti,adica asta mancasem...).

Vrem vesti despre Aida.Incepem sa ne ingrijoram!!!!!!

Tcelen,eu nu ii dau decat laptic.Nu am inceput sa-i dau ceai si nici nu stiu daca o voi face.Voi ati trecut la supite?Ce mari sunteti.Si f. frumusele!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mariana, nu am mai luat lactobacilul (deocamdata!), Oana a facut ieri de 2 ori, si simbata, si in plus doctoritza a zis ca e normal sa faca si la 2 sapt daca e alaptat la sin. dar cred ca am sa-l iau totusi, ca se lupta citeodata cu niste pirtzuletze, si tocmai cind suge, de-mi scoate peri albi.
Chiar azi a facut asa, ca deja-s cu nervii-n pioneze, se agita de zici ca nu stiu ce are cind suge, plinge, da din toate labutzele...si ma lasa cu sanii semi plini. Uoooffffff...Iti dai seama ca iar s-a intarit unul din ei. la naiba. M-am pompat, masat. compresat, "the same procedure", sa vedem ce-o fi.
In plus, are un cosuletz fix unde e marginea suzetei, si mi.e teama ca se sparge. Am montat pe suzeta un mic leucolpast, ca sa stea pe cos fix partea cu bandajul, sa vedem...
Mai trebe sa si vina la mine in vizita o pretena, (chiar suedeza -mica-i lumea, poate te si cunoaste ) si desi ea e super simpatica, mi.e teama ca prea-s intoarsa pe dos pt vizite.

Multa sanatate tie si lui bebe! crezi ca e bine sa lupti cu o aspirina impotriva febrei de 38*? ai grija de tine! de voi!!

De cit timp e Aida la spital sa nasca, oare?

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Hocus Pocus Preparatus ...Kiiiiiiiiiimmmmmm apari de undeva si da-ne vesti bune despre aidutza ca incepem sa ne ingrijoram in masa deja.....!!!!!

Mergi la inceput