Mamici de martie-aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lady Hawk am vazut ca AndreeaG foloseste batista bebelusului. Vezi ca este reclama in stanga paginii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

buna, dragi mamici. Stiu ca nu am mai scris de mult, si pentru ca mai avem ff putin si trecem la scutece, vreau sa mai apuc si eu sa scriu aici.
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI SA AVEM PARTE DE BEBELUSI SANATOSI !
Noi ne apropiem de 2 luni jumate , si de cand nu am mai scris lucrurile au fost cam asa: bebe Traian e un cumintel, un mancacios, colici nu am avut deloc si plange doar de foame. Program nu are de nici un fel, mananca , doarme si rade doar cand vrea el. Am trecut cu bine de vaccinu de 2 luni, fara febra, plans sau dureri.La 2 luni avea 6 500gr. Ne curg la greu ochisorii(se pare ca are canal lacrimal infundat)si mucisori avem si noi..
Eu, cam dupa 4 saptamani, dupa galactogil si multe ciaiuri, 3 pompite achizitie, muls la greu, amestec de san si formula, am reusit sa alaptez. Dar m-am ales cu o mastita, mers la 12 noaptea la spital, amenintare de operatie si propunerea sa termin cu alaptatul. dupa ce m-am chinuit atat? nici gand. asa ca am luat antibiotice,i-am dat un singur san, m-am muls la celalalt, si am scapat.Acum avem lapte din belsug. Vreau sa incurajez fetele sa alapteze, ca se poate.
Pup toate mamicile si toti bebelusii,
HAI AIDA!,
SI SA NE VEDEM CU DRAG LA SCUTECE
CEELA

BEBE
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cmihaeluta/album?.dir=/c712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna fetele!

Ce stiti de Aida? Nu a nascut inca? Doamne ajuta sa fie bine si ea si Alexandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Da, bine ca am trecut peste toate si bine ca e Maia sanatoasa, ca daca erau probleme cu ea era rau. acum asteptam ziua de joi sa scoata firele si ziua de 10 mai sa imi pot tine si eu puiul in brate, ca tare rau e sa nu iti poti iubi ingerasul...

Mai fetelor, cum se procedeaza cu banii aia de la statul nostru roman, ca eu habar n-am. Ma poate ajuta cineva?

TINUTO, habar n-ai ce bataita luai daca nu aveai asa un copil frumos ...Pai ti-am trimis mesaje, m-am speriat ca sa intamplat ceva de nu ai raspuns ...mai, mai...

Va pup si ... revenim ...

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Lauriciule merci de lamurire...io-s dusa ca de obicei......hai ca m-am kiombit dupa batista bebelusului...dar acu` sunt intr-o super ceata....aia se baga in aspirator sau are aspiratorul ei...ca nu m-am prins......aha...radeti, radeti...mie mi s-ar parea normal sa aiba ea dispozitivul de aspiratie...dar cand am vazut filmuletul de folosire...am avut doo dileme...
1. Ala e aspiratoru` lu` cucoana aia sau al vestitei "batiste a bebelusului"???
2. Moama...de unde avea bebe ala atatia muci in nas....ca m-a lasat masca...si mi-a adus aminte de alea doo dati cand am vomat eu fiind....acu` n-am reusit dar mi-am reimprospatat memoria cu senzatia!!!
Asa ca sper sa ma lamuriti voi cum e treaba ca io aspiratoru` din casa nu il bag kupilei in nauz!!!
Laurici_mereu_pe_faza!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

adar stelisto, la care lovele te referi...la prima aia de nastere de 1.680.000 lei sau la indemnizatia de crestere kupil???......ca sa nu bat campii p-aci degeaba in asteptarea lamuririi cu aspiratoru` de la batista bebelacului!!!!
Zmuahhhh...bine revenisi intre noi...sanatate maxima tie si la beba_mica...si ...poate cine stie...il da totusi Becali afara pe Carlos ca m-a umplut de nervi in ultimile 3 meciuri!!!...

Mergi la inceput

Mai dar de la aida chiar nici o veste????????Oricum ii tinem pumnii!!!!Zmuahhhhhhhhhhhhh!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar,imi pare tare rau pt. cele intamplate.Dar esti puternica,Maia te face si mai puternica si veti trece impreuna peste orice!Pozeeeeee!

Ameluta,bine ati revenit!

LA MULTI ANI,Maria(Nshiro)!Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa ca mami!

Lady Hawk,acel dispozitiv se monteaza la aspiratorul de camera.Nu este sinistru(cum am crezut eu initial) si vei vedea,Alexia va sta f. cuminte cand din nasucul ei vor iesi...tone de inamici.

Laura Ioana

Aida,asteptam cu sufletul la gura!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

ANDREEA GEORGIANA poi io-s cam stresata de ideea asta...ca oricat as curata io aspiratorul ala tot raman urme de praf plus de alta...tu cum te descurzi cu zgomotul ala infernal???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Fetelor, ce ne acte ne trebuie pentru CIC si de unde se iau? M-ar interesa un raspuns pentru Bucuresti unde avem o groaza de sectoare si sedii ale primariilor.Bebele meu are program de colici- a se citi plans - in fiecare noapte, Abia astept sa-i treaca, sa pot recupera orele lipsa de somn...DianaD & Buflici

Mergi la inceput