IN BANAT LA NOI ACASA (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna dimineata,azi dau eu cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo Banat!

Diseara merg la un restaurant mexican cu prietenii, o sa ne distram, mai stam si pe la barfe, ca pe unii nu i-am vazut de aproape un an. Pe jumatatea mea o iau cu mine, ca si restul vin insotiti.
Astazi am fost la dr si mi-a luat sange ca am se pare dereglare hormonala dupa anticonceptionale (nu o sa mai iau cit traiesc, prefer atunci abstinenta ) si astept marti rezultatele. Acum macar stiu de ce nu vine bb, m-am calmat. In rest sint super bine dispusa.
Dia, saracuta de tine, eu ma bucur ca nu se mai vede nimic, dar ca si la tine se mai simte.
Ingerash, o sa vin dar de-abia maine la adolescenti, da poti sa ma anunti deja la fete ca vin.
Angy, cum a fost ziua ta azi?
Toria, sper ca ai avut azi o zi la fel de frumoasa ca ieri, cu mult soare. Bate si la voi vantul asa ca la mine?
Viorela, un de la mine.
Deya un si tie
Flavia un ptr tine si ptr Sara.
Maine revin, ca diseara nu stiu cind apar acasa.

Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

mai pe inserat ca e mai racoare,azi a fost tare cald aici dar acum bate vantul(cred ca de la Him vine ) si eu am cam gatat cu lucru.Acum sa ma laud ca am fost tare harnica , inca nu sint gata mai am un pic dar cred ca las pe maine ca ce e prea mult ma strica .
Ieri nu am facut nimic prin casa,am stat cu Jan la dr 2 ore ca erau multi,ia luat singe si tare a mai plins ca nu ia gasit vena si la intepat de doua ori,si eu am fost terminata ca e greu sa iti vezi copilul suferind.
Him o seara placuta iti doresc,sa ne povestesti maine cum a fost.
Ingerash esti bine mai ai de invatat?hai ca mai ai un pic si trece greul.
Dia nu am cumparat nimic ieri,azi nu am iesit deloc poate sambata merg pe la magazine sa ma mai uit dupa una alta.
Vio tu pe unde esti e totul ok cu tine?
Flavia si tu esti in somaj? eu sper ca in august sa incep iara.
La noi asa e in perioada asta nu avem comenzi de calendare,tipografiile ne trimit din septembrie pina in decembrie si atunci lucram de ne iasa pe ochi.
Angy multam de cafea a fost buna,ai vazut ce harnica am fost azi si am reusit sa termin de calcat.
Asta e singurul lucru care nu prea imi place sa il fac,dar trebuie ca nu are cine .
Tu esti bine? mai un pic si vine vacanta de vara,am citit ca mergi cu copii sa le arati BANATUL,ma bucur si abia astept sa ne povestesti cum a fost si ce ati vazut,sa faci poze sa nu uiti.
Eu va doresc o seara placuta,un pentru voi si pentru fetele pe care le-am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Toria,zici ca a fost buna cafeaua,imi pare bine,am incercat sa ma inveselesc,dar cred ca iti iau locul in butoiul cu melancolie.
Nu am motive reale,dar ce-si face omu cu mana lui,sti tu...
tot imi spun ca trebuie neaparat sa-mi revin,dar nu stiu...
Dar de tine imi place,asa te vreau,harnica,daca ai chef sa fii,daca nu, fa-ti timp pt. tine,sa nu cumva sa incepi sa ai filme in cap,ca daca nu lucrezi,nu mai faci nimic pt. tine,sa fi tributara sotului,ca el aduce bani,sa n-aud de asa ceva,decazi si ft. greu iti revii,e posibil deloc,nu uita ca tu esti tu,tii la tine,la persoana ta,falosenia banateneasca nu se uita asa usor,e in vena,fa abuz de ea.
Him,nu sunt mai bine,ba chiar am stat la pat dupa-masa asta,cobza,in pragul unei crize de fiere,dar imi fac si eu curaj cum pot,vezi si tu ce sfaturi sunt instare sa dau,he,he.
Vioooooo,hai pe forum!
Ingerash,ti-ai revenit,te-ai odihnit?
Deya,cu profa de english,tot nu ne-ai zis,s-acalmat,daca nu iti recomand niste pastile,sa-si revina.
Dia,faci colectie de cucuie?Sa stim si noi,nu de alta da ne mai lovim incoace,incolo si te intrebam pe tine.Am inpresia ca nu ai aprofundat mesajul meu de pe prima pgina,iti spuneam acolo o chestie...
Pupici printeselor.
Flavia,iar ai abesentat azi?Ce face Sara?Nu cred ca ti-am spus,pe nepoata sotului meu,care are 5 luni o cheama Sara-Carolina,ea sta in Italia si poze recente nu am vazut cu ea,dar e scumpa foc.Eu chiar cred ca numele de cele mai multe ori se potriveste cu felul de-a fi.
Fetelor,faceti-mi galerie sa ma mobilizez sa imi aleg macar toale pt. botezul nepotului meu,baiatul lui frate-miu care o sa fie sambata,is asa de plesca,incat nu-s instare de nimic,stau si vegetez.
Pupici,o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ceau fetele, ;) si eu pe aici
dupa cum se vede, Angy, programul meu e dat peste cap total dupa faza cu atestatul, abia astept sa il sustin ca imi sta pe creieri. Ia pune-te tu si pregateste-ti niste hainute frumoase, gandeste-te ca o sa te aranjezi pentru botez (sa arati perfect) si o sa te frezezi, si o sa arati super beton si o sa te distrezi, ce vrei mai mult? noi o sa facem o sambata de recuperari ca am pierdut multe ore cu atestatul si abia astept sambata aia ca vrem sa mergem in oras (cum sunt unii de la sat, avem acum ocazia sa mergem si cu ei)
Dia, daca tu ai ce ai cu dulapurile eu am cu pragurile , de toate ma impiedic
Toria, m-ai facut curioasa, in ce domeniu lucrezi?
Him, lasa ca imediat le spun la fete ca de la banateni, ma duc la adolescenti, asta e ruta mea

va pup pe toate, inclusiv pe absente ;)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Scuze Angy am citit si cu cititul am ramas. De fapt ma gindeam ca o sa iti scriu pe privat un mesaj si apoi am uitat!

Nu am terminat la Politehnica ci am terminat Info la Vest iar acum lucrez la o Univ particulara din Timisora la facultatea de Informatica.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Pe pagina a treia, pai se poate asa ceva? Si daca mai aspteptam si eu un pic am fi fost pe a 4-a.

Se pare ca azi e rindul meu la cafea.
Poftiti, poftiti am facut pentru toata lumea sper ca a iesit buna ca eu nu ma prea pricep la facut cafea. Daca nu beau deloc...

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

dia multam de cafea:)

Cred ca am absentat ieri, am facut vizite si numa la PC nu mi-a stat capul:)

Angy sa te faci bine repede ca sa fi in forma la botez. Tinem pumnii sa iti gasesti haine faine, da stiu ca in TM ai de unde alege:)
Sa-ti traiasca nepotica, pacat ca e asa departe

Toria eu nu-s in somaj, sunt in concediu pt ingrijirea copilului si voi fi asa pana la sfarsitul anului. Apoi mai vad eu ce fac, da la fostul loc de munca nu ma intorc k mi-am dat demisia :)
Adevarul e ca mi-a prins bine timpul asta cat am stat acasa, dar parca deja mi-a ajuns:)
Tu ce servici vrei sa iti gasesti? Ai mai lucrat acolo?

Him si eu am patit la fel cu anticonceptionalele, sa nu le mi vad si sa nu mai aud de ele, ca era sa no mi am pe Sara si sa nu mai fiu nici eu Iti doresc multa sanatate si un bebe cat mai curand

viorela, deya, ingerash

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Angy te simti mai bine in dimineata asta? Ehe se apropie botezul miine asa ca iti urez distractie placuta ia mai las-o ncolo de fiere! Sa stea si ea cuminte si sa te lase in pace!

Fetelor celelalte pe unde umblati?
Toria, Him, Vio unde sunteti? Pe ingerash o scuzam ca e la scoala cred.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

A fost superba intalnirea cu prietenii, ne-am distrat,am stat la barfe si ne-a apucat miezul noptii, sa va dati seama cum am mers azi la lucru, aproape adormita, ca m-am pus la 1 in pat.
Am baut Sangria si am papat de la Churrascaria, a fost ceva gen bufet si am primit diferita carne pregatita in 12 feluri, pe langa asta ne-am putut lua salate. Venea chelnerul cu carnea pe Spieß (imi scapa cuvantul pe .ro, pe ceva ascutit, ca un bat ce mai explicatie, dar sper sa intelegeti) si ii spuneai cite bucati vrei. Am putut manca cit am vrut, am primit un tichet pe o parte scria Hunger (foame) pe partea cealalta Pause (pauza), cind vroiam sa facem pauza la mancat. Un prieten tot timpul a mancat, de s-a minunat chelnerul unde intra atata, ca prietenul nostru e slab tare. O prietena s-a casatorit, altul s-a despartit de prietena si intreba in grup daca nu vrea cineva sa ii calce hainele. Bineinteles ca nu s-a oferit nimeni, ca doar nu ii calcam noi si lenjeria de corp. Oricum a fost f fain ca ne-am intalnit, am hotarit sa iesim mai des.

Toria, ma bucur ca esti mai bine. Iar cu vantul, te asigur ca nu ti l-am trimis. Azi e f cald, dar inca bate vantul.

Angy, imi pare rau ca nu te simti inca bine, dar macar te pui in pat cind nu ti-e bine. Sa ai grija de tine. Daca ai chef, mai povesteste-ne despre ce face Angy la cenaclu.
Distractie placuta la botez, du-te intolestete fain sa ii dai gata pe toti. Apoi ne pui poze sa te vedem. Oricum insanatosire grabnica, distreaza-te si danseaza si ptr noi.

Ingerash, dau pe la adolescente, dar Banatul tot imi e mai drag.

Viorela, te asteptam la scris.

Flavia, daca te rog poti sa imi povestesti aici cum ai trecut tu de dereglare. Sint optimista ca vom avea si noi un bb, ne dorim mult, mai ales ca din prietenele mele toate au cel putin un copil. Sa te bucuri de Sara, e o minunatie de copil.

Dia, mersi de cafea, a iesit buna chiar daca nu prea faci. Sper ca ziua ta a fost ok, ca tare activa esti.

Deya,

O zi placuta fetelor si pe mai tarziu,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput