Slanic Moldova

Slanic Moldova | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Cam cat se face din Bucuresti pana la Slanic Molldova, cu masina? Ca ne bate gandul sa dam o raita p'acolo...
Nu am mai fost acolo de vreo 12 ani...imi amintesc ca era frumos...multe flori, verdeata. Dar ma tot gandesc sa nu fie drumul cam obositor pentru copii...SE fac vreo patru ore, nu?

Va multumim!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mai mult de 4 ore.Cam atat faci pna la Bacau si de akolo cred ca 1h.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multumesc mult! E cam mult...cred ca ne reorientam spre altceva...
Problema e ca vom pleca maine...dar inca nu stim unde Vrem sa fie munte...sotzu' meu nu mai vrea pe Valea Prahovei...si vrem sa nu fie prea lung drumu'....ca avem doi copii mici.
Ca multe pretentii ....

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

De ce nu incercati o Curtea de Arges? Este mai aproape.SI E SPLENDID.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

si eu am fost mai demult ... vreo 6-7 ani. .. pe-acolo si mi-a placut tare mult. iar ca durata, ai www.maporama.com/share/iti.asp?SESSIONID=%7BF3BB17B2-E846-4180-A695-A3887D6442C2%7D&ITI_START_COUNTRYCODE=RO&ITI_START_ADDRESS=&ITI_START_ZIPCODE=&ITI_START_STATE=&ITI_START_CITYNAME=Bucharest&ITI_END_COUNTRYCODE=RO&ITI_END_ADDRESS=&ITI_END_ZIPCODE=&ITI_END_STATE=&ITI_END_CITYNAME=Slanic Moldova&ITI_MAP_SIZEXY=370x458&VN=WINDOWXY&VV=1024x708&FLAG=0&ITI_MODE=vehicule&ITI_MODE_OPTION_vehicule=Distance&SEARCH_ITI.x=27&SEARCH_ITI.y=16" target="_blank"> aici traseul, km., timp etc.
Pana la urma unde v-ati hotarat ca ati plecat de la mare, ati ajuns la munte si inca nu stiti sigur ... ?

PS: ma refeream la Slanic Moldova. Dupa aia am vazut ca nu prea se intelege.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

De ce nu incercati o Curtea de Arges? Este mai aproape.SI E SPLENDID.

Dany

Daaa, si Curtea de Arges ar putea fi o varianta ... si e frumos prin zona! Sau pe Valea Oltului ...

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

si eu am fost mai demult ... vreo 6-7 ani. .. pe-acolo si mi-a placut tare mult. iar ca durata, ai www.maporama.com/share/iti.asp?SESSIONID=%7BF3BB17B2-E846-4180-A695-A3887D6442C2%7D&ITI_START_COUNTRYCODE=RO&ITI_START_ADDRESS=&ITI_START_ZIPCODE=&ITI_START_STATE=&ITI_START_CITYNAME=Bucharest&ITI_END_COUNTRYCODE=RO&ITI_END_ADDRESS=&ITI_END_ZIPCODE=&ITI_END_STATE=&ITI_END_CITYNAME=Slanic Moldova&ITI_MAP_SIZEXY=370x458&VN=WINDOWXY&VV=1024x708&FLAG=0&ITI_MODE=vehicule&ITI_MODE_OPTION_vehicule=Distance&SEARCH_ITI.x=27&SEARCH_ITI.y=16" target="_blank"> aici traseul, km., timp etc.
Pana la urma unde v-ati hotarat ca ati plecat de la mare, ati ajuns la munte si inca nu stiti sigur ... ?

PS: ma refeream la Slanic Moldova. Dupa aia am vazut ca nu prea se intelege.

Petro

Intr-adevar...suntem tare suciti! Dar pana la urma ne-a hotarat!!!!!! Plecam maine dis-de-dimineata!! Stiti unde? La Dambovicioara ...sau Rucar...sau...p'acolo

Multumim inca o data pentru raspunsuri!

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput