Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
Daaa...ca si io am lipsit fo 2 zile si nu mi-a dus nimeni lipsa...
Ba eu ti-am simtit lipsa si m-am uitat dupa tine si la Fecioare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Dana,stiam io ca tu nu mai uitat!
In alta ordine de idei,eu chiar nu ma supar daca nu ma baga cineva in seama.Il bag eu! Ca asa m-is io mai bagareata! Numai daca vad ca mi se da cu flit imi ridic coada imparateasca si caut alte locuri mai calde.Si chiar imi place sa citesc despre ce mai fac unii,pe unde mai umbla,cu cine mai umbla...Daca am cu ce ma lauda ies si io in fata ,daca nu tac si-nghit sau mai zic si io cate o bazaconie ca sa mai descretesc niste frunti (sper!) ... Si mai pot continua,dar daca nu ma bagati in seama?
Va pup pe toate.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
malla spune:
Miha zi ca acuma ma simt... si te bag in seama, asa ca te rog profita!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
diadaniela spune:
Mai ,eu de multe ori nu zic nimic,ca n-am nimic de spus. N-am nimic cu nimeni ,toate fetele imi sunt dragi ,dar uneori chiar nu stiu ce sa spun. Citesc ce scrieti toate ,nu va sar pe niciuna.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
acu' ce faceti? Nu mai ziceti nimic?
Eu sunt cu un Martini in brate! Am un chef de ras!!!!
Dana
malla spune:
Diadaniela, eu as mai zice ceva dar asa ma doare stomacul... nu stiu ce sa fac... merg sa beau niste apa!!!
va doresc noapte buna!!!
Adinella
Andrei si Adriana
gegea spune:
quote:
Originally posted by adinell
Of, ma Gegea ma, daca ai stii prin ce trecui sa iti gasesc raspunsul in legatura cu vacciunul de care intrebai in urma cu ceva timp!!! Vezi cat timp trecu pana sa iti raspund? Pt. ca facui sapaturi, pana acuma!!!
Fii atenta si iti jur ca nu te mint, desi o sa iti dai seama ca sunt o proasta!!! dar trebuie sa recunosc, decat sa crezi despre mine ca sunt o nesimtita, mai bine sa crezi ca mi-s proasta!!!
Ma,...eu cand se incepea capitol nou, il deschideam, normal de la prima pagina si va citeam. Dar daca de exemplu capitolul era la pagina 9 si pana a doua zi se si incepea alt capitol, eu nu mai stiam unde sa il caut pe anteriorul ca sa citesc ce s-a mai scris...
Stii cum am aflat ca de fapt tot aici sunt si cele vechi??? Dadui in urma pana il gasai. Crezui ca iti bati joc de mine cand ai zis ca mi-ai raspuns la intrebarea cu vaccinul...
Of, ce fraiera sunt!
Te rog mult sa ma ierti!!! Vina este a mea, dar crede-ma ca sunt asa de nestiutoare... De exemplu, cand m-a invitat prima data Flavia la "Prieteni dintotdeauna", crede-ma ca nu am stiut pe unde sa apuc ca sa va gasesc...intr-un final am nimerit!!!
Deci, nu am fost rea, crede-ma, dar efectiv nu am stiut ca daca se trece la capitol nou, ma pot intoarce in urma si il gasesc pe cel vechi. Poate nu ma crezi, dar asta e adevarul!!!
Oricum, iti multumesc din suflet ca ai fost sincera cu mine si mi-ai spus, tot respectul si cu ocazia asta ii multumesc si la Porumbel ca aruncat "samanta", fiindca altfel nu se ajungea sa aflu asta...
Cat priveste sfatul tau care mi l-ai dat atunci, sa stii ca am sa ti-l iau in seama si nu am sa merg la nici un vaccin cu Andrei chit ca o sa faca urat doctorita cu mine...
Spune-mi daca mai esti suparata pe mine, te rog!!!
Adinella
Andrei si Adriana
Draga de tine... Nici nu am fost suparata in sensul adanc al cuvantului, atata doar ca am patit-o sa-ti mai zic cate ceva si cu alaptatul si cand cu alergia la galbenus a lui Andrei si acum cu ROR, iar tu imi ignorai reactiile si, iti spun cu toata sinceritatea, ca m-am simtit prost si credeam in sinea mea ca nu spui decat: "Cine se mai crede si asta sa-si dea cu parerea?"
E incredibil unde se poate ajunge daca nu comunicam . De multe ori, imi venea sa scriu mesaj maaaaare si sa intreb daca apar ca invisible mesajele mele, dar o lasam balta pentru ca nu vroiam sa stric tabloul armonios creat aici.
Si nu esti nici proasta, nici nesimtita, hai sa fim seriosi...
Acuma legat de ROR, m-am simtit mai mult decat datoare sa te informez legat de experienta noastra avand in vedere ca stiam istoricul lui Andrei cu galbenusul. Nu trebuie sa iei decizia finala, dar am scris povestea noastra tocmai pentru a trage un semnal de alarma.
Si daca tot veni vorba, e iar campanie nationala de vaccinare asa pe vrutele Ministerului?
si sa stii ca desi ma temeam sa gasesc aici alte reactii, ma ridic vesela si cu buna dispozitie. Ce frumos se pot clarifica situatii fara nervi si alte cele...
Noapte buna!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
diadaniela spune:
Pai mai Geani ,nu sti ca noi suntem toate niste dragute?
Uneori am impresia ca nurorile ,casnicele si optimistele sunt cele mai dragute de pe forum.
Dana
gegea spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Pai mai Geani ,nu sti ca noi suntem toate niste dragute?
Uneori am impresia ca nurorile ,casnicele si optimistele sunt cele mai dragute de pe forum.
Dana
Cata modestie...
Oricum, sunt de acord, cel putin cu a doua parte (ca la celelalte nu am cunostinta).
Ai dat gata paharul de Martini?
Hai bea unul si in cinstea noastra!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
diadaniela spune:
L-am dat gata ,ca de aia am limbarita asta.
Dana