Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
Alina,sanatate multa!
Fetele ,tocmai ce mi-am facut un masaj anticelulitic. Auch!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Inapoi pe prima pagina unde va e locul!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
... salutari si de la mine...
Porumbelul mamei, cum adica nu te baga nimeni in seama ? Nu pricepui, las ca te bag eu acum ...
Asha ca cetit tot ce atzi scris, cetit botez (felicitari nanutzei) - las ca se mai intimpla sa muncesti, iar cadouri ai luat destule pentru bebel. Aici se da ceva din aur, de ex. isa a primit de la nanutza lantisor cu medalion. Acum daca ma gindesc bine, are aur de deschis un magazin, lanturi, bratari, cercei, mai ceva ca mamasa. Dar nu strica sa-i cumpere vreunul carucior ...
Asha, mai departe, vizionat poze, munte, la tzara, vazut mindrutza Andreei, scumpa tare ...
Asha, mai departe... lipsit toata ziua din motive motivate , m-a bagat soatza in seama... si am avut mosafiri care au plecat acum vreo ora, dar dupa... a trebuit sa regulez ca sa spun asha, bucataria...
Am aruncat-o pe Isa in carutz, si... in gradina cu tat'su sa rezolve cu gardul ca-mi pierd copilul pe linga bordura, adica avem gard doar cu niste pari galbeni misto tare, dar am pus gratii ca-mi scapa mindra la valeeeee.
Terminat, mesaj aproape satisfacator, daca am uitat pe cineva... ... iote asha, v-am bagat soficient in zama ...
Acum sa nu va suparatzi pe mine... dar mi-a placut mult...
A, uitai sa spun, aici e 1 mai muncitoresc, lumea serbeaza la iarba verde, uscata, congelata, de care gasesc, de aia am avut mosafiri, au vrut sa sarbatoreasca la mine...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
eu sarbatoresc prin munca. spal ,usuc si calc.
Dana
osna spune:
unde sunteti? ati iesit la plimbare ??
noi acum ne-am intors si ma duc sa fac niste spaghete cu carne tocata ca nu avem nimic de papa.
o seara placuta fetelor.
mihaela amalia spune:
Svetlana suna bine spaghetele cu carne tocata, tu cum le faci???Ca eu una sunt moarta dupa spaghete facute in oricefel si de aia de fiecare data cand ma duc la cumparaturi le cam ocolesc, imi mai scapa cateodata in sacosa
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
malla spune:
Porumbel, cunosc senzatia, si Gegea, inteleg ceea ce zici tu, si recunosc ca de cateva ori am facut si eu cum ai zis tu, dar din motive intemeiate, printre care acela care a zis Porumbel. Adica eu mi-am dat seama ca de la inceput s-a creat o legatura mai speciala intre anumite fete, si ele interactioneaza mai mult intre ele. Nu e vina nimanui, si sper sa nu te superi ca am recunoscut asta. Dar ma intristam de multe ori ca fetele vorbeau intre ele si eu tot scriam la mesaje si...nimic!!!Apoi nu mai eram stimulata sa mai scriu, dar imi reveneam dupa cateva zile ca totusi nu puteam sta!!!
Oricum este de apreciat Flavia care isi face timp pentru fiecare si am observat ca aproape intotdeauna scrie macar un rand la fiecare fata. Felicitari Flavia! Ar trebui sa urmam exemplul tau, caci sincera sa fiu eu sunt sub orice critica din acest punct de vedere!!!
Va rog inca o data sa nu va suparati pe mine pentru acest mesaj, poate era mai bine sa tac, imi cer iertare daca am suparat!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
osna spune:
amalia astea-s facute la minut:
am calit o ceapa mare,un ardei gras cuburi,1morcov si 2 catei usturoi cu putin ulei,am pus 500g carne tocata si am lasat-o vreo 5-7 min apoi am turnat 400ml sos de rosii din conserva(rosii din alea pasate),sare,piper,putin busuioc si am fiert sosul vreo 15-20min,sare,piper daca mai este nevoie.am turnat peste spaghete si am mancat ca eram fomata rau.
fac unele si cu smantana,piept de pui si ciupecute dar iti scriu zilele astea ca acum impart calculatorul cu soata si nu ma prea lasa.
noapte buna fetelor!
andora spune:
fetele salutare din nou si multumesc din suflet tuturor pt aprecierile legate de poze....
Hai sa va pup dulce pe toate
Porumbelu' scump , chit ca repet ce au zis fetele, dar si eu de ex m-am simtit asa de muuulte ori dar - cum spunea zic eu corect Adinellu' - nu e deloc rea intentie si stiu ca nici tu nu spui asta. Mie-mi place sa zic lucrurilor oe nume fiindca am multe exemple dn viata in care de la o neintelegere s-a ajuns la mai rau. Asa ca zic : intr-adevar cand am intrat la un subiect "vechi" prieteniile erau formate si desi fetele erau ff binevoitoare stiau mai multe una despre cealalta si aveau mai multe de sporovait. La alt subiect unde ma cunosc ff bine cu toate fetele chiar personal mi s-a intamplat de asemenea sa ma chinui sa caut pe ent sau prin memorie pt a da un sfat si sa nu-mi fie luat in seama. Momentan m-am simtit prost.... dupa care dupa o asemenea intamplare o alta fata a renuntat sa mai scrie, si noi ii ducem dorul si acum. Cred ca timpul e singurul vinovat si mereu am admirat-o pe Flavia care e o adevarata doamna si isi face nitel timpulet pt toate - si nu numai ea
Nici eu nu sunt aici de la inceput, si simt clar ca in ultimele luni(mai exact de cand Gogo merge singura) nu mai am timp de DC ca inainte.... si cand revin gasesc alte probleme in discutie.... Dar nu ma las, ma bag iar si iar cu orice risc cu o poza, cu o cafelua, nu conteaza, si fetele sunt scumpe si dulci si ma primesc mereu inapoi
Uite de exemplu acum ma simt tare prost (adek proasta) ca nu stiu ce e cu colegul Alinutei . Rusine mare mie.... dar ii urez insanatosire grabnica
Cami mama, e bine ca atata timp cat trendul indica o scadere, Robertelul s indrapta spre mai bine.....
Deci.. mi-ati facut pofta de papa bun, Ioana cu saratelele, nu mai stiu cine (si-o sa-mi dati in cap ca merit dar ma innebuneste colegul sa=-l las la PC si -am timp sa ma uit) cu spaghetele cu carnita tocaTA, ce mai, cura sa tot tin ca si asa am halit azi niscai mic cu bere.... am fost si prin Herastrau...
Fu ca ma da jos de pe scaun, pup dulce tuturor si paaaaaaaaa
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
Multumesc din suflet ca nu am fost inteleasa gresit! Eu nu am nimica cu nimeni!!! Va pup!
Dar chiar mi-a venit o idee...
Ce ar fii sa dezvoltam si relatiile cu celelalte fete, care nu sunt asa de inchegate in grupul nostru dar fac totusi parte din acest club al casnicutelor??? Pentru ca sunt sigura ca mai sunt multe in situatia lui Porumbel care nu se simt bagate in seama...ceva mai demult am citit ceva asemanator de la o mamica casnicuta, deci cine ar fi de acord??? Ce ziceti: spargem grupuletele ca sa mai bagam si pe altele???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana