Nou stil de viatza (100) - editie aniversara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Plec si eu sa ma culc putin. Sunt franta! We placut si iubicios!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Somn usor, Tzuni! Si sper sa nu ma visezi iarasi calare pe matura.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

FELICITARILE NOASTRE! Fetelor o facuram si pe-asta. Editie aniversara ! De cand suntem impreuna am avut parte de-o caruta de evenimente si-am trecut de la fericire si extaz (cand slabeam foare bine, sau am aflat ca vom fi mamici si eu chiar am devenit una de curand) pana la suparare (cand stagnam sau chiar mai luam si cate un ) toate le-am 'trait' impreuna si-am ramas alaturi una de alta sa ne incurajam si sa ne sustinem. Suntem gasca cea mai .
Im pare rau ca n-am mai intrat dar cateodata nici nu-mi dau seama cand trece ziua. De citit sper sa recuperez in weekend. In rest noi suntem bine, ne schimbam de la o zi la alta si azi dupa prima vizita l adoctor se pare ca toate-s bune si frumoase si suntem perfect sanatoase. Spera mami sa ramanem asa si sa n-avem nevoie de dr. decat pentru consultatiile de rutina.
V-am pupat cu drag pe toate si petrecere 'sanatoasa'!

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, ma bucur ca e totul bine cu tine si bebe. Cite un pentru amindoua. Faceti botezul in Canada sau mergeti in tara pentru eveniment?
Fetelor, am dat peste un site interesant despre calcularea greutatii ideale si altele: http://medicalinfo.ro/menu.php?s=obezitate/display
V-am pupat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Vreau sa te rog Delidana sa ma treci cu valiza, pen`ca ce dieta tin io numai sanatoasa nu e, asa ca mai fac o ultima incercare (dupa care ma arunc de pa bloc) sa slabesc cat de cat sa trec de pragul psihologic si sa revin mai increzatoare. Daca nu revin, m-am aruncat, evident, de pe bloc
Cristina - pupici micutei obraznice, cica trece Si spor la servici si muuulta energie !
Mephala - ati ales nume ??? Ca tot uitai sa te intreb !
Tzuni - ahaaa, nu zi de doo ori de tort, ca io mananc un tort intreg daca o facem in gasca ... virtuala asta ca sa nu se strice.
Roxa-boxa - cum stai cu pijamalele ? Ajuta au ba la slabit ? Desi dupa poze nush ce vrei sa slabesti tu ... ca esti tare faina.
CristinaT - welcome p`acilea !
Zuzilicea - pentru Isabella si pentru tine !
Justasmallkiss, Sigrid, Mamicadulce, Puskin ... pe voi nu v-am citit demult ... cum sunteti ?

Pupici la toata lumea si la copiii in dotare si la purtator ! Un we fain tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

inaltimea=1.60
greutatea actuala =63.5
tinta=54

Nu tin o dieta anume, imi place sa mananc, dar incerc sa inlocuiesc cate o masa cu baton de slabit, si sa-mi fac portiile cat mai mici . Incerc fara paine si fara zahar.
Sport voi face cand termin facultatea.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza frumoaselor!

CristinaT, bun venit alaturi de noi! Astept datele tale sa te pot trece in lista.

Crystina, eu cred ca e o perioada trecatoare la Lilly. O fi si ea mai stresata.(glumesc)
Cat despre colegul ateu, incearca sa-l ignori. E cea mai buna solutie.

Delia, sotul va avea si el concediu? Sau vei 'petrece' singurica?

Tzuni, cine te rasfata in week. asta? Pisica nu se pune....

Zuzilici, ma bucur ca sunteti bine, sanatosi. Mai ales Maria. Ea conteaza cel mai mult acum. o mamica fericita!

Daria, inca n-am ales un nume, nu reusim sa ne potrivim. Dar avem timp destul.
Referitor la pragul psihologic, ai mai multa ingaduinta si nu te arunca de pe bloc.
Vei reusi!

Sigrid, distractie placuta la intalnirea cu Mamica. Ce mai pregatesti bun tura asta?
Multumesc pentru aprecierile facute la adresa feciorului nr.1.

Ioana, salutari tie si Deliei. Banuiesc ca esti ocupata pana peste cap. Cand ai putin timp, te asteptam sa ne spui cum iti mai merge.

Cami, cum iti petreci week? Te scoate sotiorul-sef undeva?

Sabina, Eftimie, Carolinah, Mariana, Nora, Lacri, Miag, Cookie, Ange, Anemona, Ioana si celelalte fete salutari si un week. cat mai placut!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

CristinaT, esti trecuta in lista.
Sugestie: nu scoate painea de tot din alimentatie. Consuma una-doua felii de paine neagra, graham, secara/zi

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La multi ani si multe kg in minus.
Am crezut ca "nou stil de viata" inseamna orice in afara de slabit :(

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hi hi craciunitza, nou stil de viatza inseamna multe si printre ele si slabit :))

va gagici!

Zuzi pupam mama si pitica dulce!

Daria bey nici nu am incercat inca pijamalele, io-s rea de frig si alea-s cu maneca scurta...de slabit vreau sa slabesc cele 3 kg in plus care-mi mananca zilele si-mi supara piticu de pe greier, nu ca n-as fi frumoasa, ca stiu ca sunt [icon c-o fata modesta care-si da parul dupa ureke]

Delidana de marti incep o dieta cu fructe, impreuna cu prietena mea, ne vom impulsiona reciproc...deocamdata terminam impreuna bunatatile din frigider, mai am o juma de tiramisu si azi se arata neste piftii...in plus de 1 Mai, o comitem cu 2-3 mititei, c-asa-i viata pe la noi....

no, va si revin mai incolo...am ceva treaba prin zona si abia am curatzat terenu' de banditi ca i-am dat afara la joaca!

Roxa-boxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput