Smecherasi de iulie-august 2004 (177)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Adina tie nu ti-e frica sa vorbesti cu Alex la telefon..daca te aude...nu plinge ca vrea sa te vada?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Gata, neica, in sfirsit, adormii si copchilu ! Astazi a fost o zi mai luuunga, ca au venit si nasii pe la noi si am mai stat la una-alta si Andrei a adormit mai tirziu la prinz !
Hehehe, Adina, ce faina convorbire telefonica ! Abia astept sa-mi aud si io gizmoul vorbind asa, la noi conversatia e foarte scurta si se rezuma la alio-alio si un tipat scurt la telefon, apoi preda receptorul cui se afla linga el !![]()
Olivia, matei voievod e pe linga liceul mihai viteazul, pe unde era si ATF-ul (acu nu stiu daca mai e !), oricum destul de aproape de noi, ar fi grozaaaav sa ne recapatam curtea inapoi, ca am o gramada de amintiri minunate de pe vremea cind eram copii si ne ptereceam dupaamiezile in gradina cu glicina si flori multe !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Ok..acum stiu zona...tare linistita...
Aoleu ce emotii am...mai ceva ca la decolare! Nu va mai spun ca mi-a fost frica si ca se prabuseste avionul..numai angoase!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
gongutza spune:
Olivia plang eu,nu Alex
El imi povesteste diverse,eu il intreb despre ce a papat,ce a facut,daca i este dor de mine,daca e cuminte...
Hai nu mai boci ca o sa-i fie bine la bunici!Pupam
polux spune:
Am intrat sa vad cum a ajuns Luca in Romania. Olivia nu mai plange, hai ca va fi bine. Si e bine ca macar acum la inceput sunteti ocupati cu mutatul,ca sa nu va consumati prea tare.Caci eu te inteleg foarte bine.
Pupici la toate fetele.
Liliana
Poze cu maimutica mea
alice2004 spune:
ofofof, maimaimai, Olivia, tu si barbatul meu, care de fiece data cind tre sa plece cu avionul isi imagineaza ca se prabuseste ! O sa fie bine, ai sa vezi, mai greu la inceput, dar Luca este cu familia care il iubeste, don't worry ! Nu as avea si io o bunica sa se ofere sa aiba grija de Andrei ... si care sa si poata sa faca asta !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Liliana tu ma intelegi cel mai bine!
Adina sa-ti traiasca vorbaretul..orator il faci!
Alice sa stii...urasc zborurile de cite 10 ore cu avionul..si de fiecare data..am senzatia ca voi muri!![]()
alice2004 spune:
Pai nu se spune ca zborurile cu avionul sint cele mai safe ? Acum eu nu prea stiu ce sa spun, ca nu fusei niciunde cu avionul, asa ca va cred !
Pupici multi pentru tine, Olivia !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by carmenp
aus`, la pagina asta se lauda fetele cu ce-o mincat de paste, hehe si scrie si tipa aia care-a intrerupt regimul si dupa aia a slabit nu stiu cite chile fara sa se mai chinuie... e cu substrat?plus ca io nu inteleg, tinusem in facultate una timp de o saptamina mincai o zi sfecla, o zi carne, o zi nu ma stiu ce... ma asteptam ca si asta sa fie o zi carne, o zi legume, peste da` vad ca le maminci cam halandala... cre` ca de la foame mi-a murit si ultmu` neuron aflat in viata
quote:
Originally posted by AncaMaria
ete aici..http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73124&whichpage=3.. puteti afla mai multe detalii despre dieta disociata, desi io de la roxanaz am aflat de ea (mersi roxana)...
carmen, cat se slabeste habar nu am, probabil depinde de cat de mult o tii (desi io nu ma vad trecand de 9 zile)... io am pus niste intrebari la topicu de mai sus...
roxanaz,, ok, cred ca am fost nedreapta... tu ai grija mereu de toata lumea...
..
olivia, am pus toboganu pe terasa (stam la parter si avem o terasuta mica)...
alice, wow ce de schimbari in apartament.. cred ca nu a fost usor cu gizmo de gat... si io vreau la casa, maine daca se poate... dar deocamdata nu ne permitem la preturile care sunt pe aici...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
nu esti tu cu neuronu lipsa... io sunt
las ca in facultate si io mancam hamburger la 2 noaptea si nu ma ingrasam neam...
kim222 spune:
Alice se spune ca sint cele mai safe...datorita numarului redus de accidente raportat la nr de zboruri efectuate..dar ai niste senzatii...de care eu una m-as cam lipsi![]()
Dupa ceasul meu..Luca a ajuns in Ro...uite asa v-am transmis eu ca la un meci de fotbal![]()

, ok, cred ca am fost nedreapta... tu ai grija mereu de toata lumea...