Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
roxana c. spune:
Am uitat sa modific semnatura: azi am implinit 10 saptamani(cel putin dupa ecograf, ca dupa mine parca miercuri le-as implini)
Roxana
10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
vioviju spune:
Fatima, mii de scuze, modific acum. Imi pare tare rau ca v-am incurcat. Da, la Tutunaru ma gandesc si eu serios sa merg. Prea am auzit multe de bine.
vioviju spune:
Roxana uite aici nr. pt. programare la Iosup, sunt doua clinici la care activeaza, ti le dau pe amandoua dar vezi ca la Diagnosis e mai ieftin:
Diagnosis: 2316741, 2316742
Centrul Medical Unirea: 2120569, 3271188, 3271195
In 14 sapt. daca o faci deja iti spune si sexul copilului. Adica faptul ca e baietel!!! 
vioviju spune:
Chinico, eu nu stiu nimic, nu mi-am facut HCG-ul din sange niciodata dar incearca te rog sa nu te mai stresezi. Las-o musca, sigur nu e elefant!
paxela spune:
chinico mie dr a zis ca nu imi recomanda hcg-ul ca nu este intotdeauna conculdent ca variatiile nu sunt fixe si ..... ceva de genul se poate sa ne incurce mai rau...
aaa si inca ceva esti in 6 saptamani dupa calculele tale ceea ce inseamna ca poti fi si in 4 sapt si asta sa fie motivul din care sa nu se fi vazut la echo caci din cata am observat eu si valorile hcg-ului sunt mai mici decat cele de 6 sapt
asa ca stai linistita pana la urmatoarea echo si nu iti mai face griji ( stressul nu face bine)
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
miruna25 spune:
Am incercat de doua ori sa mai scriu azi dar am avut ceva erori si nu am reusit.Va pup pe toate si va doresc sanatate voua si BB vostri.
Cristina1974iti doresc sa treci cu bine peste acest hop. Inainte de aceasta sarcina am avut si eu ceva probleme.Imediat dupa prima nastere (25.09.2003) mi-a iesit rezultat la PAP 3 de doua ori, am facut o colposcopie, o biopsie si o conizatie (indepartarea unei parti din colul uterin). dupa 6 luni de la operatie a iesit din nou PAP 3 si am facut un test HPV care a iesit pozitiv cu risc ridicat(indica o anumita probabilitate pentru aparitia in viitor a unui cancer cervical). Dupa o alta biopsie (care psihic dar si fizic etse cumplita) si rezultate bune am decis impreuna cu dr.ginecolog ca pot sa mai am un copil acum, daca doresc, dupa vom mai vedea. Asa ca iata-ma
10+. Sper sa fie totul O.K. pana la capat. De cand cu aceasta sarcina parca am revenit si eu psihic la o anumita normalitate, parca mi-a revenit pofta de viata si increderea, inainte nu vedeam lucrurile prea roz. Cred ca si pentru tine viata copilasului tau ce creste in tine iti va da putere sa treci cu bine peste gandurile negre si sa lupti pentru el.Va pup, Alexandra
cristina1974 spune:
Buna seara, fetelor!
Miruna, imi pare tare rau sa ai trecut si tu prin aceeasi experienta neplacuta prin care am trecut si eu. Este tare aiurea, insa, vorba mamei mele si nu numai a ei, trebuie sa te gandesti ca, pana la urma, rolul chestiilor astora dureroase este sa depistezi si sa tratezi la timp, asa ca e bine sa fim cat mai optimiste.
Ce sa zic, la mine a fost aproape la fel,insa am luat legatura cu moasa mea care m-a mai linistit un pic. Orice ar fi, nu imi vor face nimic care sa pericliteze bebelusul,ci ma vor lasa intai sa imi nasc copilasul si apoi vom trece, daca este cazul, la "reparatii capitale",care, in cazul meu, se vor face sub anestezie generala, pt ca data trecuta am reactionat foarte urat.
Vad ca si tu esti ca mine, in saptamana a 11-a. Sa dea Dzeu ca toate sa ajungem cu bine la final, si sa ne vedem copiii sanatosi.
Va pup, fetelor , pe toate!
Si aveti grija de bebei.
Apropo de alimente interzise in timpul sarcinii.Mie ,aici, mi-au spus de la spital ca trebuie sa evit nucile, alunele, migdalele, din cauza ca s-ar putea ca atat eu cat si bebele sa dezvoltam alergii care, cica ,sunt tare pacatoase.
Pupici multi inca o data
cristina lutac
fatima spune:
Pupici pe burtici, dragele mele..
Bun venit noilor "sectante", vorba roxanei..
roxana, eco la iosup e mult mai scumpa decat in ploiesti, e dublu, adica vreo 3 mil., dar merita ..si la cati bani am dat pana acum pe medicamente, controale, analize, etc, parca mai conteaza..cateva luni, cat ne-am straduit sa "ramanem", chiar ne gandeam ca am recurge chiar la cele mai scumpe tratamente, numai sa avem si noi un bebe..asa ca acum chiar nu mai conteaza banii..
miruna si cristina, multa putere si optimism sa treceti cu bine de toate incercarile..
vioviju, stai linistita, se mai intampla..in ceea ce-l priveste pe Tutunaru, il recomand cu caldura..si eu tot de pe DC am auzit de el..si m-am convins, e intr-adevar un medic extraordinar..eu am incredere totala in el..
Fetele, curaj, inca putin si scapam de greturi..eu maine fac 12 saptamani fix si ma simt mult mai bine..dar mananc numai ce-mi place, fara sa tin cont de nici un regim..adica mai mult dulciuri, branzeturi si fructe..carne pot foarte rar, decat de porc si miel, de pui nici sa nu vad..si nici legume..nu-mi plac cartofii, rosiile, ardeii, nu mai imi plac muraturile, desi inainte imi placeau..am gusturi total diferite ca de obicei..saracele mama si soacra-mea,de cate ori imi gatesc ceva ce stiau ele ca-mi place, au surprize..
madaluta spune:
am fost la magazinul naturist sa imi cumpar Gasex pt k nu mai pot suporta starea de greata , dar tot nu mi-am cumparat pt k nu scrie pe prospect nici k este indicat , nici k nu este indicat in sarcina.voi, cele care il luati, cine vi l-a prescris?il pot lua fare prescriptie medicala?In constanta nu sunt prea multi medici homeopati, iar la cei care sunt prinzi programare la 2-3 saptamani. ce sa fac?