Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
desiree spune:
ma refeream la secretii abundente
nu stiam ca 2 burtici mai scriau in acelasi timp cu mine![]()
roxana c. spune:
Desire, nu-ti mai face ganduri negre , stai linistita si fii optimista. 
Paxela, iti voi tine pumnii poimaine si sa vezi ca va fi bine.
Ieri nu mai aveam greturi, chiar imi era bine si intrasem putin in panica, dar asta pana am simtit un pic de miros de tigare, si mi s-a urcat imediat stomacul in gat.(dar cu toate ca vreau sa-mi treaca greata si starea de rau pe care o am, parca-i mai bine asa, ca stau linistita-sau aproape-)
M-am hotarat si vreau sa-mi fac si eu triplul test sa fiu sigura, dar mi-e cam teama parca, mi-e teama si cand voi lua rezultatul la analize, si cand voi merge la eco.
Almo, eu am implinit 35 de ani (in ianuarie).
Roxana
10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Am uitat sa va intreb, din cele care ati nascut prin cezariana, e vreuna din voi care a avut anestezie rahidiana? (sper ca am scris corect)Daca da, cum este, simti ceva sau nu? Eu am avut numai anestezie totala si ma gandesc sa cer acum rahidiana.
V-a durut capul dupa operatie sau v-a fost rau- exceptand operatia-
Roxana
10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
cristina1974 spune:
Buna dimineata la toate burticile! Ops, la voi e deja amiaza.....
Vreau sa va spun ca si eu am animalute, si multe:am 9 catei si un purcelus de Guineea. Ce-i drept, cateii stau mai nmult pe afara, insa nu am nici un fel de problema, atat timp cat pastram igiena. Si fetita mea a crescut mult mai afectuoasa si mai responsabila de cand cu animalutele. Si sora mea are cuti, si il tine in casa, si asa a dus sarcina la capat foarte bine, iar fetita ei e cat se poate de sanatoasa. Totul tine de igiena,daca tii cont de asta, e perfect.
Of, fetelor, asa va mai vad de ingrijorate.....si inca nici nu mi-am facut prima ecografie. Gtreturi, ioc, insa burtica se vede destul de bine, mai ales seara.
Stai linistite, nu va mai faceti probleme, ca nu e bine.
Abia astept sa va dau si eu vesti despre bebe din burtica,insa mi se pare o eternitate pana pe 22 mai. Si cu plecarea asta a mea, nimic nu imi iese cum vreau, ca as fi putut sa fac eco ala mai repede.
O sa fac si niste pozite, sa le pun in album, insa tot timpul apare cate altceva de rezolvat, si nu mai am timp de asta.
va pup pe toate.Sa aveti o zi cat se poate de buna, si voi si bebeii.
Almo, aici triplul test se ofera la toate femeile, chiar daca au sub 35 de ani. Si sa stii ca am in familie un caz, avea 39 de ani cand a nascut al doilea copil, la o diferenta de 15 ani de primul. Si a doua fetita e super sanatoasa, iar mamica ei nu a avut nici un fel de probleme.
cristina lutac
LindaZ spune:
Mey, ce mult scrieti! N-am mai intrat ieri si acum s-au adunat o groaza de pagini. Cred ca am rezolvat cu utrogestanul, am luat numai unul seara intravaginal si vad ca azi nu mi-e rau. In schimb mi-e pofta de ...pepene!!! ![]()
dolores spune:
buna, in cate saptamani esti??
asteptam poze cu burtica si cu bebele.
quote:
Originally posted by cristina1974
Buna dimineata la toate burticile! Ops, la voi e deja amiaza.....
Vreau sa va spun ca si eu am animalute, si multe:am 9 catei si un purcelus de Guineea. Ce-i drept, cateii stau mai nmult pe afara, insa nu am nici un fel de problema, atat timp cat pastram igiena. Si fetita mea a crescut mult mai afectuoasa si mai responsabila de cand cu animalutele. Si sora mea are cuti, si il tine in casa, si asa a dus sarcina la capat foarte bine, iar fetita ei e cat se poate de sanatoasa. Totul tine de igiena,daca tii cont de asta, e perfect.
Of, fetelor, asa va mai vad de ingrijorate.....si inca nici nu mi-am facut prima ecografie. Gtreturi, ioc, insa burtica se vede destul de bine, mai ales seara.
Stai linistite, nu va mai faceti probleme, ca nu e bine.
Abia astept sa va dau si eu vesti despre bebe din burtica,insa mi se pare o eternitate pana pe 22 mai. Si cu plecarea asta a mea, nimic nu imi iese cum vreau, ca as fi putut sa fac eco ala mai repede.
O sa fac si niste pozite, sa le pun in album, insa tot timpul apare cate altceva de rezolvat, si nu mai am timp de asta.
va pup pe toate.Sa aveti o zi cat se poate de buna, si voi si bebeii.
Almo, aici triplul test se ofera la toate femeile, chiar daca au sub 35 de ani. Si sa stii ca am in familie un caz, avea 39 de ani cand a nascut al doilea copil, la o diferenta de 15 ani de primul. Si a doua fetita e super sanatoasa, iar mamica ei nu a avut nici un fel de probleme.
cristina lutac
dolores
9+
cristina1974 spune:
Dolores, maine am 11 saptamani, insa nu am facut ecografie. E calculat asa de moasa mea, cred ca nu se inseala. O sa fac si pozele alea, sper sa gasesc timp cat mai repede.
cristina lutac
dolores spune:
dar de ce pana acum nu ai facut nici o ecografie???
analize ti-ai facut?
si cand zici ca esti programata pentru ecografie?
quote:
Originally posted by cristina1974
Dolores, maine am 11 saptamani, insa nu am facut ecografie. E calculat asa de moasa mea, cred ca nu se inseala. O sa fac si pozele alea, sper sa gasesc timp cat mai repede.
cristina lutac
dolores
9+
danita spune:
salut gagici
as vrea sa imi cumpar o carte despre sarcina, nastere .... ce imi recomandati? nu prea stiu ce sa aleg .
am 9 sapt si ma doare burtika asa lateral , sapt asta merg la eco si abia astept.
pupici

ce nu suportam noi ?!