Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

dj_mama, CORECT!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Amely, nu mai stiu pe unde sa te prind, ori aici ori la "endometrioza care nu ne impiedica"!
Nu stiu daca sunt atat de tare, ca inca nu am reusit sa fiu, dar multumesc oricum pt apreciere, ma face sa fiu mai sigura pe ceea ce fac!
Da, dupa laparo, nu sunt sanse mari de sarcina, nu stiu de ce multe fete spera acest lucru. Am scris la celalalt subiect ceva care te-ar putea interesa.
Eu iti urez sa te vindeci repede dupa laparo (ca asta e prioritatea) si sa iei cea mai buna decizie posibila! Nu tu ai ramas anul trecut in primavara insarcinata?! Atunci cum ai facut?! Vezi? asta trebuie sa faci si acum, fara sa te gandesti ca nu poti ca ai endometrioza! Nu ai nimic, esti perfecta! Asa trebuie sa gandesti! (poate am luat-o razna, dar mie imi face foarte bine terapia asta si nu o aplic de mult )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Dj_mama poate ai dreptate insa eu mi-am luat sange pentru analize in ziua 3 si eram inainte de a incepe orice alt tratament.
Asa ca FSH, Estradiol si LH mi-au iesit fara doar si poate reale.
Am luat cele tincturi dar nu chiar ca la carte dar in perioada in care mi-am luat iarasi sange pentru DHEAS, testosteron, insulina si glicemie am oprit tratamentul.

Acum, daca tincturile in sine regleaza valorile hormonale si le pune in paramentrii normali, asa si trebuie. Cel putin pentru perioada pentru care faci tratamentul. Nu inseamna ca ascunde undeva valorile rele ci doar ca regleaza hormonii. Ceea ce nu e rau. Rau este ca organismul nu poate si singur fara aceste tincturi, asta da. Oricum am inceput tratamentul dupa ce am donat eprubeta de rigoare asa ca nu se aplica
Dar undeva pare logic ce spuenti asa-i.

Am o intrebare, stie cineva daca rezistenta la insulina se face tot dimineata pe nemancate ca si glicemia?
Rezistenta la insulina este un hormon si presupun ca nu se face dimineata ci oricand ca toti ceilalti. Oricum de la clinica unde m-a trimis Dr T mi s-a spus ca numai glicemia se face dimineata dar ma intrebam...

Va pup si multumesc pentru atentionare. O sa fiu mai atenta si o sa-i spun si doctorului ca sa fie in garda. Oricum glicemia mi-a iesit 86 (70-110) si cica cea mai sanatoasa este intre 70 si 90. Asa ca nu stiu ce sindrom am daca am.
Of

Va pup pe toate toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Pai...cand am ramas, n-am facut decat tratamentul Liviei, timp de 2 luni, nimic altceva. A treia luna (deja intrerupsesem tratamentul) s-au intamplat cele doua II.

PS Aaa, si in luna cand am ramas, cu 2 zile inainte mi-am facut TPC-ul (de parca ar avea vreo legatura)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetelor!
Dati-mi si mie va rog adresa unde pot sa-i pun o intrebare dr. T. on line? ca nu am linkul. Va rog eu mult. Stiti cumva daca face si reconstrunctie tubara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor.

Am aparut si eu- am fost plecata in delegatie.
La mine aceeasi situatie- rusii tot nu au aparut. Maine sunt la dr.T pentru ca sunt mai mult decat ingrijorata. Sper sa fiu ok.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LACHIONE intri pe infertilitate.ro, dai cautare endometrioza si ai ajuns! Bafta, ti-am raspuns si la celalat subiect! Pupici!
AMELY ma bucur ca ai scos firele! Te-a durut? Ca eu urmez, maine Sa stii ca vineri am programare la dr. Tutunaru, la cabinet. Am emotii! Mi-a dat asistenta adresa, dar cred ca nu am inteles prea bine strada si unde mai exact este cabinetul! Ma poti ajuta eventual si cu informatii legate de preturi: o consultatie, un ecograf, cam ce preturi sunt? Str. Maioru Caravu, am inteles bine? Restul adresei: nr., bl., interfon le-am inteles. Multumesc anticipat!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ioana Tugs, strada este Maior Coravu, este o strada cu peluza pe mijloc maricica si foarte linistita. Daca vii dinspre oras, de la iancului si intri pe strada, blocul este pe stanga.
La ce ora mergi la dr T? Si eu tot vineri pentru monitorizare in continuare, am facut eco pt monitorizare luni si mai merg vineri pt c anu a fost in tara 2 zile. Poate ne vedeam pe acolo.
Eu cand am fost luni am avut in sala de asteptare o gramada de fete dragute cu care am ras copios pana am intrat. Si imi venea sa intreb pe toata lumea de DC. Dar am tacut...
Pupici X 1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CLAUCIA multumesc pentru lamuriri! Eu am programare la ora:16.30 TU?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelor,
Voiam sa va intreb la cate zile te cheama la monitorizare dr.T.Pe mine m-a chemat marti la ora 15(a 10 a zi de ciclu)dupa aceea ma va chema la 2 zile?
Ioana sa intri sane spui ce ti-a zis si cand te-a mai chemat.Bafta multa si tie si Clauciai.
Ioana bine ai venit pe la noi.Te-am citit si la celalte subiecte si sper ca de aici vei trece la mamici.

Mergi la inceput