Stelisti si steliste (6)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Bravo Baieti! Miercuri avem meciul restanta cu Bacaul si cam banuiesc ce-or sa spuna adversarii. Asta e! Fruntea sus si mergem mai departe!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
cgaby spune:
HAI STEAUA!
parerea mea ca meciul decisiv va fi cel cu sportul...
hai ai nostri!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ratusca1977 spune:
Si eu tot asa cred...ca meciul cu Sportul va fi decisiv...dar sper ca ai nostri sa fie tari si sa bata.
Aseara am fost pe stadion, a fost super marfa, am primit cadoul de ziua mea (care e azi) de la baieti prin acest 2-0 cu cfr cluj.
Apropos, azi e ziua lui Andrei Cristea, sa-i spunem LA MULTI ANI!!!
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
impreuna spune:
Eu tin cu Sportul doar cand joaca cu Rapid
Ati urmarit careva emisiunea lui Ioanitoaia azi noapte?
Flavia (sotie si mamica fericita)
ratusca1977 spune:
si eu o sa tin cu sportul cand joaca cu rapid
emisiunea lui ioanitoaia m-a enervat pt ca atat el cat si munteanu au spus ca arbitrul a avantajat STEAUA in meciul de aseara...
TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI
O ECHIPA CE FACE FURORI
DARUITI-VA CA NOI
VREM SA FIM MANDRI DE VOI
PENTRU STEAUA
NE DAM VIATA !!!
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
Catalin spune:
Fiecare meci ramas de disputat trebuie sa fie unul de maxima importanta. Nu poti cladi ceva pe sarite.
Urmatoarea finala de campionat: miercuri la Bacau! Vrem cele trei puncte!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
herra spune:
unde sunt postarile de ieri?
vroiam sa recitesc articolul despre posibilele achizitii - Catalin, de la tine era link-ul...?
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Catalin spune:
Libertatea a scris despre posibilele achizitii ale Stelei din aceasta vara (iar link-ul era cu doua pagini mai in urma).
Din ce scriu ei acolo:
- ar putea pleca: Carlos, Ogararu, Balan, Ghionea, Radoi, Paraschiv, Bostina, Dica si Cristea
- ar putea veni: Curca, Badoiu, Thwaite, Cocis, Florin Cernat, Caramarin, Griffits, Mazilu, Neaga.
Thwaite a declarat deja ca nu doreste sa ajunga in Ghencea... mare paguba! Despre Badoiu si Griffits nu ma pronunt iar despre Florin Cernat imi aduc aminte doar o faza cand a jucat cu Dinamo Kiev contra Stelei in Ghencea acum cativa ani si s-a bucurat la un gol al lor cum n-au facut-o nici ucrainienii de la mama lor. A fost cel mai penibil jucator de pe banca lor de rezerve: colegii se bucurau rezonabil iar el sarea in sus de parca ar fi castigat Cupa Mondiala.... Sangele apa nu se face.
Curca ar fi ok ca portar, desi mi-a placut si Stancioiu de la Sportul. Oricum, tot Martin Tudor trebuia sa ramana la Steaua de anul trecut...
Caramarin e bun la mijloc si stiu ca facea treaba buna cu Petre Marin cand erau la National. Iar Cocis, Mazilu si Neaga sunt oricand bineveniti la Steaua!
Cu posibilele plecari... mi-ar pasa rau de Radoi - e foarte greu de gasit un altul ca el in tara. Ceva asemanator ca joc cu ceilalti mai gasesti dar ca Radoi nu prea.
Sa vedem cum se termina campionatul, ca daca luam titlul, pun pariu ca nu pleaca decat unul, maxim 2 jucatori si vor veni mai multi buni.
Important este sa luam diseara cele 3 puncte de la Bacau si sa invingem si in Regie ca sa fim siguri ca nu mai putem pierde titlul!
Hai Progresu'! Bafta in finala si sa aduceti Cupa in Cotroceni!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
herra spune:
multumesc, Catalin.
asa e daca intru in graba, de la servici...
azi avem intr-adevar o zi plina, care sa se termine cum vrem noi, iar duminica seara sper sa ne gaseasca pe primul loc, confortabil!
si mai sper sa nu plece Radoi...
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
impreuna spune:
Ce ma bucur ca cele 3 puncte dobandite cu Bacaul, avem 2 puncte avans in fata Rapidului si Sportului.
Si a fost fain ca jucatorii Bacaului au jucat pe bune, nu cum speculau altii ca va fi blat, si au avut destule ocazii de gol.
Bravo baieti, asa va vrem pana la sfarsit, castigati tot ce prindeti:)!
Flavia (sotie si mamica fericita)