Stelisti si steliste (6)
Raspunsuri - Pagina 10
oana cretu spune:
A fost vreun meci si eu nu am stiut?
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
geo_ionita spune:
Este vis? Sau realitate...nu pot sa cred ceea ce vad!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos
oana cretu spune:
Cititi articolul urmator despre acest episod trist al echipei noastre favorite www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2441" target="_blank">aici
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
geba2001 spune:
Imi pare tare rau pt ce se intampla cu baietii in aceasta perioada...
Sper sa se trezeasca cat mai repede si sa ne incante in continuare cu meciuri frumoase si rezultate bune...
impreuna spune:
Nu-mi vine sa cred, Steaua chiar se afla in criza
Meciul Gloria - Steaua 1-0
Stelistilor li s-a anulat un gol perfect valabil, a plouat cu cartonase, li s-a refuzat 11 metri, s-au batut pe teren, la finalul meciului a iesit scandal...
Revista presei:
www.gsp.ro/index.php?a=42420&shift=1" target="_blank">"Serea e un hot" , www.gsp.ro/index.php?a=42418&shift=1" target="_blank">"Sa vina TITI" , www.gsp.ro/index.php?a=42422&shift=1" target="_blank">"Cu venele taiate" , www.gsp.ro/index.php?a=42396&p=2" target="_blank">"Bataie la meciul Gloria - Steaua"
Flavia (sotie si mamica fericita)
svety spune:
E culmea! Parca e un lant de ghinion care nu se mai rupe! Doamne...imi pare tare rau.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
herra spune:
of, ne batem singuri cu toate ratarile astea.
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta