La noi la Galati sa veniti ! (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata si de la noi!
Cum va petreceti azi? vreun gratar, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata si de la noi!!

Noi ieri am fost la cimitir cu tot cu copil si m-am enervat rau. Atata proasta organizare nu am crezut ca poate fi. Erau preoti putini, si nu faceau fata la cata lume era.... si "colac peste pupaza" mai umblau si aiurea parca era bezmetici. Se plimbau dintr-o parcela in alta, sareau zeci de morminte se ducerau la unii care aveau gura mai mare... si tot asa. Mai era putin si se licita. Am stat vreo doua ore juma pana a venit unul in sf. si la noi. Ma rog, bine ca a trecut.

In rest azi ne-am propus sa iesim la un gratar. Sper sa si reusim. Il asteptam pe tati care a trebuit sa mearga azi la scarbici pentru cateva ore.
Va uram o zi frumoasa. Distractie placuta de 1 Mai!
Pupici!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ne-am intors de la cimitirul numarul doi ... mama ce aglomeratie si cu plodul dupa mine ......

Laura mergi sanatoasa la cumparaturi draga ca eu am vazut deskis peste tot, la toate magazinele!

Cookie ce gratar mai? fumul face rau :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

vai CRISTINA ce am ras cand am citit mess tau. azi am fost si noi la cimitir la bietul tata si la fel,bataie pe popa!pardon,preot!si preotul rau ca el nu face ce ii zicem noi,el se duce unde vrea. mi s-a facut rau! auzi,pana si popa s-a ticalosit!noi eram toate surorile cu bebeii care se plimbau printre morminte,frig, vant,popa trece pe langa noi si nu se opreste.pana la urma dupa indelungi insistente si rugaminti a catadicsit sa treaca si pe la mormantul tatalui meu.
si sa va spun ciudatenie:aseara inainte sa ma culc m-am gandit la tatal meu si mi-au dat lacrimile dar cum eram ocupata cu fiica-mea care ma intreba de ce plang m-am linistit si am hotarat sa-mi pastrez lacrimile pt azi, la cimitir.azi,imi venea sa rad si era asa o veselie si o distractie de parca eram la picnic nu la mormant.
nu va spun ce rusine mi-a fost cand dragii nostri soti si fratele meu au platit tiganii cu fanfara sa-i cante tatalui meu la mormant o melodie de jale.am fugit de rusine!
sotul meu mi-a spus sa stau linistita ca tatalui meu tare ii mai placeau tiganii care canta !
zilele acestea m-am simtit tare rau si am stat mai mult in pat.am iesit un pic cu fetita in parc dar mergeam repede acasa sa stau in pat.tin un pic de regim si poate incep sa ma simt mai bine.
va pup! sper sa intru mai des de acum ca am inceput munca

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La noi s-a terminat cu bine week-end-ul. Cum v-am promis,am pus si foto noi.

A fost super frumos,dar si obositor. Am filmat mult...avem avintiri frumoase cu cel mic!

Pupici si pe maine!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Delphin super poze ! Ce bine ca aveti curaj sa-l lasati sa incerce atat de multe chestii...periculoase ( cum le-as considera eu ), de fapt cred ca va mosteneste : tu agent de securitate, sotul tau militar...la mine ar insemna ca nu trebuie sa ma sperii : eu contabil, sotul jurist, nu ?
A vorbit sora ta cu zugravul? Am inteles ca s-a amanat o lucrare si ar fi liber acum in mai.
Fug sa-mi fac o cafea, dar vb mai tarziu !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Neata fetele!

Vio, ma bucur ca mi-ai impartasit si tu parerea despre zapaceala de la cimitir. Altfel ajungeam sa cred ca sunt eu mai "cu capsa pusa". Uite ca abia acum aflu si eu despre tatal tau. Imi pare rau. Stiu foarte bine cum e sa-ti pierzi tatal. Te imbratiesez si te pup!

Noi ieri am fost la un gratar la padure. A fost frumos, ne-a prins super bine iesirea. L-am luat si pe Razvan cu noi, dar mi-a parut putin rau, pentru ca si-a stricat programul de somn. Nu a dormit toata ziua decat jumatate de ora! In rest a fost super-cuminte. Insa nu stiu ce e mai bine: sa iasa la aer si sa nu doarma, sau sa ramana acasa si sa-si respecte programul.....??? Trebuie sa gasesc raspunsul pana la urmatoarea iesire

Voi cum v-ati distrat de 1 Mai?

Mergi la inceput

Iubita mea fiica a calcat stramb lunea trecuta, si de atunci tot schiopata. Am dus-o la pediatra si mi-a recomandat sa-i fac o radigrafie. Aveti idee daca exista vreun cabinet particular pt asa ceva ? S-o duc si la un ortoped intai ? Are cineva nr dnei Nita sau imi recomandati pe altcineva ?
Va rog sa-mi dati o solutie ca deja e deranjant s-o vad schiopatand. N-o doare, nu are vanataie dar merge in continuare intr-un ...picior.

Mergi la inceput

Laura, cred ca e mai bine s-o vada un ortoped. Iti va da sigur sa-i faci radiografie si-ti va citi si rezultatul. Eu nu am nr, d-nei doctor Nita si din cate stiu nu mai are nici cabinet particulat. O poti gasi in spital. Poti suna sa vezi cand e de garda si s-o duci atunci, si nici nu mai platesti radiografia. Eu cand am avut aceeasi problema cu Razvan am incercat sa dau de dansa si pentru ca nu aveam rabdare s-o caut si pt. ca aveam si o cunostinta in spital mi-a recomandat sa merg la d-l dr. Petre. Rezultatul a fost ghipsul.....dar e adevarat ca dupa 2 zile de ghips nu a mai schiopatat. Nu pot sa ti-l recomand pentru ca nu sunt sigura ca e foarte bun.
Cred ca te-am zapacit. Poate fetele celelalte iti pot da sugestii mai bune...

Mergi la inceput

Multumesc Cristina. Din pacate sotul nu vrea sa mergem in Galati la nici un ortoped, stim niste povesti urate, el vrea sa mergem la ortopedul acela din Braila. II dau dreptate, dar eu voiam azi sa rezolv problema, nu -mi place de loc cum merge. Ce stiti are program si in cursul saptamanii sau doar sambata ? Nici nu stiu daca mai am nr lui de telefon.... Noi am fost la el in vara si ni s-a parut destul de responsabil...Si despre el inca n-am auzit nimic rau...

Mergi la inceput