La noi la Galati sa veniti ! (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Eliza...cu avantajele pe care le-ai mentionat...eu nu as ezita...
La urma urmei, e tot un cartier, cum e ICFrimu, doar ca aici te-ai obisnuit...asa te vei obisnui si acolo...
Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa-l cumperi!
Succes!

Vilma, echipament de fitness gasesti la un magazinas de pe Saturn, in Tiglina, de la pizzeria Full House din colt spre Sensi Blu...e un magazin micut, intre unul cu ceasuri si cel chinezesc cu bijuterii...are tot felul de tricouri si colanti si am vazut si niste costume dragute cu pantalon si top.
Sper ca ai inteles...eu cu orientarea in spatiu is cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Liliac, Korinna, Laura, Alina...voi stati prin zona! Spuneti-mi ceva despre asta!

Mergi la inceput

Am scris "s-au" in loc de "sau". Sunt stressata rau...
Daca Cookie, care sta in I.C.Frimu si stie ce-as simti daca m-as muta in celalalt capat al orasului imi spune ca n-ar sta pe ganduri si Vilma ma "incurajeaza" ca, la un moment dat, o sa fie "centru" pe acolo il iau...
Ma tot gandesc, am si alte variante, chiar in I.C.Frimu, dar, cumparandu-l pe cel din micro 20, ar fi avantajos din punct de vedere financiar. Si cred ca are importanta mare chestia asta...
Ah! V-am innebunit si pe voi cu problemele mele! Nu cred ca am postat atat de mult pe DC niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Eliza draga, si mie mi-a fost tare greu sa accept mutarea intr-un cartier...dupa ce traisem peste douazeci de ani intr-un bloc linistit, cu multa verdeata si ...in zona ultra centrala...Dar ce sa zic...argumentul forte a fost tot cel financiar...
Acum chiar nu regret, m-am obisnuit repede cu casuta mea si zona in care se afla, poate totusi mi-as fi dorit mai multa verdeata...dar asta o sa se rezolve cand o sa-mi trag o vila bengoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eliza Nu mai sta pe ganduri!!
Cred ca e vb de blocurile alea noi!!!
Nicidecum sa nu crezi faza cu apa calda! La noi s-a intamplat acum pentyru ca se fac nu'sh ce reparatii pe zone. Asa ca dupa ce da drumu la noi, o sa opreasca in alta parte! Eu n-am avut probleme!
Avantaje: Piete f. aproape, asta daca ai uitat sa cumperi numaistiuce, Billa, Kaufland, mijloace de transport spre orice zona, scoli cat cuprinde, gradinite la fel si pot spune ca am facut un studiu pe problema si am ajuns la concluzia ca se pot compara...ma rog, chestie de optiune.
Magazine...doar stii ca deja toata lumea vb ca "merg in 19 sa vad". Multe chestii de prin magazinele astea le-am vazut si in Modern, asa ca...tot pe-acolo.
Apoi, daca esti la strada, eu sincera sa fiu am batut cartierul de f multe ori singura si la ore nepotrivite (aseara am ajuns pe la 11 jumate noaptea acasa) si jur ca nu s-a legat nimeni de mine.
Nu stiu despre ce sa-ti mai spun...
Dezavantaj: nu prea sunt locuri de joaca pt copii

Daca mai vrei, ma mai gandesc.

Hai succes si sa fie intr-un ceas bun!
P.S. Inca un avantaj...ne putem intalni mai des la plimbare

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Gata! m-a sunat persoana si i-am zis ca-l iau sigur! Marti demaram actele! Acum sa-l sun si pe Adi sa-l anunt! si cand am vandut ap el tot la telefon a aflat ce s-a intamplat...

am vb cu sotul meu, l-am anuntat si m-a intrebat daca poate si el sa vada apartamentul in care vom sta...el nu l-a vazut,saracu'...noroc(,) ca are incredere in mine!

Cookie, merci mult, chiar m-ai ajutat!
Gata, plec !

Mergi la inceput

Liliac,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ei, si acum ca am citit postarile fetelor (prima data m-am grabit sa raspund ca sa fie cat mai curand, nu de alta dar la mine dimieata e f aglomerata) pot sa zic ca verdeata este si nu prea este in zona, aici depinde f mult de proprietarii din bloc. Ca uite, la mine la bloc gradina e in paragina (la curatenie a iesit doar hazbandul meu si seful de scara ) dar vis-a vis e o placere, gradina cu flori, copaci ingrijiti, un mic gratar (ca se poarta ), banci!!! Se poate sa arate si bine, dar sa nu se trezesca vecina de la 10 sa arunce gunoiul pe geam...

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura nu siu ce sa zic, ma simt mai bine, adika tot regim da nu imi mai e rau non stop, sper sa fie bine.

Eliza am citit tarziu azi forumul, cred ca deja ai luat apartamentul, avantajele ti le-au prezentat fetele, bine ca e la strada ca eu stau in mijlokul cartierului si pana ajung la un mijlok de transport ....mor :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza, la noi la firma a fost picat curentul ( de vreo 2-3 ore ) si suntem in spatele Modernului deci ...avantaj de centru ca tot pica la vreo doua saptamani, si de abia acum am citit mesajul tau.
Fetele au raspuns foarte bine. Apartamentele in zona respectiva sunt super, cartierul e super pus la punct in privinta dotarilor: spital, dispensar, piete (3), Billa, Kaufland, mijloace de transport, padure la doi pasi,...scoli foarte bune ( 29 si 22 ), oricum tu ai luat decizia, dar m-am simtit datoare sa enumar calitatile acestui cartier " muncitoresc ".
Sa fie intr-un ceas bun si sa-l stapaniti sanatosi si fericiti !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput