La noi la Galati sa veniti ! (24)

La noi la Galati sa veniti ! (24) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

Poftiti va rog !PASTE FERICIT !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65452&whichpage=9" target="_blank">cap 15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66882&whichpage=1" target="_blank">cap 16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67556&whichpage=10" target="_blank">cap 17, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68539&whichpage=1" target="_blank">cap 18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69750&whichpage=1" target="_blank">cap 19, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70896" target="_blank">cap 20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72273&whichpage=1" target="_blank">cap 21, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73106&whichpage=1" target="_blank">cap 22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73801&whichpage=1" target="_blank">cap 23

Doamnele din Galati:

ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Tamama de Oana (24.02.2001) si Danut (...)
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Mihaelabeldimanescu de Bianca(03.03.2002)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Crisa-77 de Andrei Bogdan (23.03.2005)
Verutza de ALINA DIANA (8.04.2003 )
Roxicucu de Stefan (24.04.2004)
Vilma de ANCA (27.04.2001)
Dadym de Robert (04.05.2005)
Margott de David (27.05.2005)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 )
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Viorica Avram de Carol Shalini(22.08.2003)
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Korinna de MIHAI ( 25.09.1996 )
AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Cristina Serban de Razvan(23.11.2004)
Mamescu de Tomas (26.11.2003)
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 )
Vilma de TUDOR ( 11.12.2003)
Pinguleasa de Alexandra ( 20.12.2004)
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Gitana de Tania
Giuliella de septembrie 2006
July_g galateanca de-a noastra

Poze cu noi: aici

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Laura, mey ma dai pe spate...iar cozonaci???...esti tare, bravo tie. Eu cred ca n-am sa fac niciodata mi se pare o munca enorma, am incercat si eu sa fac de pasti pasca cu aluat de cozonac si am inebunit...prea mult chin bre.

Cris, imi pare rau ca Andrei e bolnavior, offff mititelul. Pupici dulci din partea noastra sa de-a d-zeu sa fie bine. Eu nu am inteles exact ce are, scuze dak ai scris dar eu n-am vazut, chiar trebuie operatie???

Cu intarziere dar din suflet "La multi ani Anca"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Da,trebuie operat.Mai grav este ca dincauza inimii,circulatia este proasta si organele nu se oxigeneaza cum trebuie.Daca era dupa dr.-ii de la Galati-Braila mai stateam vreun an pana la urmatorul control.Asta e cel mai grav.Sper sa fie bine cu operatia.
Pupicei.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Delphin ,pe net am gasit si eu.Problema e ca in Galati nu am gasit la nici o farmacie sau plafar.Ma gandeam ca poate am scapat vreuna .Daca aflati ceva sa ma anuntati.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Krys,scuze,dar eu cum m-am obisnuit sa fac marea majoritate a cumparaturilor pe net,am crezut ca poate fii o idee.

Daca nu gasiti in Galati,poate un drum la Braila nu ar strica. Intra la fetele din Braila si pune-le si lor aceeasi intrebare,poate reuseste cineva sa-l gaseasca,ar fii pacat !

Ce interventie vor sa-i faca? Cum au sesizat cei de la Tg. Mures asa ceva? Doar consultandu-l? I-au facut ceva scaner? Si de ce ginsengul i-ar face bine?

Stiu ca este un bun intaritor si bun fortifiant,insa nu stiu cat este de recomandat la copii. Stiu ca se ia pt. revigorare,ca sa zicem asa. Tu crezi ca Andrei este prea pasiv?
Tu stii mai bine ce are puiul tau,nu voi nega spusele medicilor...insa stim cu totii cum este le medic...

Pe nepotelul meu l-au diagnosticat cu astm si i-au dat tratamente peste tratamente si cortizon si etc.,ca apoi sa descopere ca nu are astm ci doar o alergie la polen sau nu stiu ce dracie.Si sa nu pomenesc de cati doctori a vazut si sora-mea!

Oricum,sanatate micutului!

A! am patit si eu una cand am fost insarcinata.din luna a 7-a am fost tinuta mai mult la pat si in regim hypercaloric pt. ca bb nu lua in greutate. Monitorizari,ets. zilnic. Saptamani petrecute in spital cu perfuzii 24/24. A luat 200g in doua saptamani.Motivul era ca circulatia in cordonul ombilical nu este buna. Ceva impiedica circulatia!
Cand am ajuns la urgenta ca nu-l mai simteam miscand,la monitorizare ii cadea inima de la 130 la 51.Si aste la vreo 2 reprize,plus in timpul ecografiei,caci au vrut sa vada ce are. Au luat hotararea sa-l scoata cat mai repede ca este micut si plapand(2,4 kg maxi au spus ei,in sarcina la termen) si ca nu va tine la contractii.
Ok! Zis si facut!
Repede operatie,repede scos!La cantar puiul meu avea 3 kg fix,iar pb. cu inima nu a avut niciodata si pot spune ca am insistat sa fie tinut sub observatie si la fiecare vizita medicala am insistat sa fie indelung ascultat.

Si stiti care a fost explicatia lor? Muchii mei abdominali presau prea tare cordonul ombilical,iar faptul ca nu am avut o burta mare a fost in defavoarea mea si a puiului. Asa o fii! Cei drept eu m-am simtit insarcinata doar 3 luni. Ca abia atunci a inceput sa se cunoasca bine ca sunt si eu insarcinata.
Na ca m-am lungit la povesti!
Fug sa ma plimb o tura cu aspiratorul prin casa!

Laura,spor la steper! si la mai multe minute!Ai grija sa nu-l strici!Cunosc pe cineva(subsemnata) care a reusit sa strice unul si de la al doilea un piston scotea fum si curgea vaselina

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Va multumesc pentru urari, sa fie toti puiutii sanatosi si sa creasca mari!

Crisa, ai incercat la farmacia Ginseng din Mazepa, in complexul Ancora? Multa sanatate lui Andrei.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si eu cu intarziere sa urez un calduros La Multi Ani!!! pentru domnisoara Anca...
Chiar daca vine cu intarziere, e din suflet! si pt mami

Krys, sunt o multime de plafaruri in Galati, si ar trebui sa aiba Ginseng. Tu prin ce zona locuiesti??
Eu stau pe la capatul troleului in 19 si numai pe aici stiu vreo 3 care-s destul de dotate. Este unul fix de la capatul troleului spre piata...ai putea vedea daca au...
Multa sanatate micutului Andrei!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

Vilma, sa-ti traiasca fetita, sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa, fericita si iubita! LA MULTI ANI!

Crisa, sanatate multa lui Andrei, fii tare si curajoasa. Totul va fi bine, trebuie sa crezi asta! Cei din farmacii nu ti-l pot aduce nici pe comanda???

Fetelor, in alta ordine de idei, in ultima vreme sunt cam defazata, va citesc cu intarziere si incerc din greu sa ajung la zi cu ce ati mai scris. Sunt super-stressata in ultima vreme si nu mai am chef de nimic. Ne chinuim de cateva saptamani sa vindem apartamentul si nu prea avem succes. Probabil si pentru ca a fost perioada asta cu Pastele.... cred eu. Sper sa se inderepte lucrurile cat mai repede si sa intram intr-un ritm normal... Na, ca m-am descarcat.

Laura, trebuie sa-ti zic, ...."te admir' pentru curajul de a face cozonac. Eu ca si Diana nu am facut si nici nu cred ca voi face vreodata. urasc ideea in sine de a face cozonac, mai ales ca nici nu ma innebunesc dupa el. Bravos, inca odata.

Va pupicesc pe toate. Aveti grija de voi..... ca daca n-aveti voi, atunci cine???? Byeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Am lasat vorba la toate farmaciile sau plafarurile la care am fost.Am 5 cunostinte la 5 farmacii diferite care au vorbit la depozite.Se pare ca lipseste din stoc.Prietenele mele au dat comanda ,asa ca asteptam.
Iar cu diagnosticul,ce sa zic?E al 3-lea medic-oras in care merg la control.Copilul meu e cu probleme de la nastere.Iar cu medicii.....cand o sa am timp o sa va spun povestea noastra pe care n-o stie nimeni deocamdata.E o poveste trista.....despre doi tineri care se cunosc de 10 ani ....care s-au casatorit....care si-au dorit ffff mult un copil....,poate prea mult.Si...ca de obicei,dr-ii nu si-au facut datoria.
Va pup acum.Multa sanatate voua si puiutilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Am fost in piata , acum am trei oale pe aragaz, fiica mea vrea Bambi , sotu e plecat putin,....casa e vraiste , iar eu vreau la plimbare dar norii de afara nu ma lasa ....
Sunt cam cu fundu in sus , nu ? Ma duc sa mananc o napolitana...
Voi cum reusiti sa fiti mereu vesela si bine dispuse ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Neata tuturor!

Pai Laura,cine spune ca noi suntem vesele si bine dispuse. Aseara am avut "sedinta cu parintii" pana la doua dimi. caci eram suparata ca nu m-a ascultat ieri cand ii vorbeam de constructia casei.Am profitat sa punem pendulele la zero,cum zice o vorba frantuzeasca si sa plecam cu noi baze solide.

Deci ieri buna dispozitie a lipsit cu desqavarsire. Ieri am facut curat in toata casa,iar azi ma uit pe jos,sunt scame si firmituri pe gresia din bucatarie si eu nu mai am chef sa fac caci nimeni nu are grija. Apoi i-mi spun ca nu pot cere unui copil de aprox. 3 ani sa nu faca firmituri si sa mentina curatenia. Insa copilul de 36 de ani nu mentine nici atat.E in perioada stresanta,examene de grad care se apropie plus multe responsabilitati pt. sarbatoarea de la ei de la servici. Iar eu trebuie sa fiu intelegatoare...Pluf!

N-a ca m-am descarcat la voi,apoi am sa ma duc sa ma fugaresc putin,asa mai schimb ideile si cel putin sunt multumita de mine. La Kg stagnez dupa saptamana de Cm unde am cam profitat de dulciuri.

O zi buna si !

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput