Mamici de mai-iunie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
florypop spune:
Dolce Felicitari!!
Refacere rapida si mult laptic. Sa-ti traiasca printesa.
Pupici,
Flory
32+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
ILDI25 spune:
FELICITARI AMA
REFACERE RAPIDA SI MULT ,MULT LAPTIC PT. SEBI
SEBI BINE AI VENIT PRINTRE NOI !!!!!!!!!!
ILDI
38W + 2
ILDI25 spune:
felicitari DOLCE !!!!!!!!!!!!!
rEFACERE RAPIDA SI SA VI CAT MAI REPEDE ACSA SA NE POVESTESTI SI NOUA CUM A FOST . SPER SA NE SPUI CA NU-I CHIAR ASA DE RAU CUM NE IMAGINAM. ![]()
![]()
![]()
ILDI
38 W + 2
nikolett2445 spune:

FETELOR FELICITARI,SI LA MULTI ANI BEBELUSILOR IUBITI

RALUCUZA si eu ma 
cu sotul din ce in ce mai des.
In sfarsit, avem si noi noutati ,ceva cu care sa ne laudam,ca pana acum am tot citit.La ultimul control ,la care am fost ,la 36w doctora mi-a aratat manusa cu un pic de sange si a zis ca o sa-mi curga cateva picaturi.Asa a fost .Picaturi rosi pana a doua zi.La 37w bebeul a inceput sa impinga in col, sau nu stiu exact ce a facut, dar am avut dureri ca la menstruatie un pic mai mari si nu au durat decat 3 secunde de doua ori pe zi,doar trei zile.A urmat un firicel maroniu dar foarte mic de gel ieri si astazi gelul care e tot foarte scazut cantitativ este incolor,sa fie dopul gelatinos?
37w+5d 
NIKOL
zax spune:
FELICITARI DOLCE!!!
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC
MARIA TEODORA BINE AI VENIT PE LUME!!!
SA FII SANATOASA SI MANCACIOASA

zax
32+ 
Poze si Povesti
Voinicel
zax spune:
Carmina - am vazut cosuletul si e foarte frumos. Poti sa il folosesti la inceput si sa strangi temporar patutul. Mai ales ca il poti plimba dupa tine prin casa. Stiu ca si patul are rotile, dar orisicat; parca nu te vad cu patul prin casa :)
Sau daca nu iti place cred ca poti sa il vinzi cuiva care e interesat si sa iti cumperi altceva care iti este mai folositor.
Vei gasi cea mai buna solutie cu siguranta.
A si apropos - fara plimbari pana vine bb Mihnea. Sau macar pana vin injectiile ;)
zax
32+ 
Poze si Povesti
Voinicel
Diana79 spune:
Fetelor acum m-am trezit si eu. Ce vesti bune..
AMA si DOLCE felicitari sa va traiasca bebelushii, sa fie sanatosi si mancacioshi Iar voua refacere usoara.
URAAAA mai avem 2 bebelushi. Multe felicitari inca odata.

Carmina ai grija de tine si mai usor cu plimbarile...Apropo am vazut coshul f dragutz. Acum vezi si tu unde o sa-i placa lui bebe sa doarma.![]()
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
virgi spune:
Dolce - felicitari pentru bebelina frumoasa..

Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Te asteptam cu drag sa ne povestesti ce-ai trait.
Carmina - foarte frumos cosuletul. abia astept sa-l vad pe bb in el!!!!!!
Vivi - ti-am vazut si eu burtica.....arati foarte bine..felicitari.
gabi25 spune:
FELICITARI MAMICUTELOR AMA SI DOLCE SI SA AVETI PARTE DE BEBEI MANCACIOSI.
Eu am fost azi la control si pe miercuri ma paste inca un rand de analize iar vineri ma interneaza sa taie firul de la cerclaj si dupa cum a spus si doctorita e posibil ca Dariuta sa nu se lase prea mult asteptata dupa asta, dupa cum apasa.
36w1d
Evolutie Daria
Poze
lucia_cs spune:
Ama si Dolce, felicitari pentru bebelusi. Refacere rapida si copilasi sanatosi! 

Eric-Sebi si Maria-Teodora, bine ati venit pe lume. Sa fiti sanatosi si sa aduceti parintilor numai bucurii. 
Asteptam poze si povestea nasterii. ![]()
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8