Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela10 spune:
PISOI,BAREM sotul tau nu-l aude cand plange,dar al meu se intoarcepe partea ailalta,ca stie ca sar eu imediat si fac totul.el zice doar:saraca de tine,esti obosita....
CATA,LASA CA LAS TINE ARE DE UNDE SA PICE PARUL,la mine maio sunt trei fire.biei
BEE,CE bine ca mai sta sotul tau cu anita,super ajutor
march,jg,denisa,micio,anasebe,nico,giova,canda
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
ANDIAROO,IL LASI 10ORE CU BB?AL MEU CRED CA NU STATEA NICI SA-I DAU PREMIUL CEL MARE.STA CATEVA MINUTE CU EL ,cat rade si gangureste,daca scanceste,vine fuga dupa mine.ce mai face bebe david?
URSOAICA,sar'mana ca ai grija de noi si ne muti capitolul,dar ce mai face raisa ?
cine se mai plnge pe aici de colici,ca vad ca noi am ramas veterani?de,material genetic prost,ce sa-i faci?
eu sunt libera zilele astea,cred ca au zis astia sa nu ma stresez prea mult de la inceput,apoi se va termina cu binele,mai ales cand o sa am weekendul de garda de cate 12ore...plus dupaamiezile cand o sa ajung pe la 12noaptea acasa.mama saraca se chinuie cu dani mai mult in brate,nu are timp nici sa se duca la wc.iese cu el mult afara,iar cand vin eu,fac curat,iar seara pic lata.
dani rade in hohote,mai ales cand il pup la gusa si pe burticanici nu apuc sa ma apropii bine de el...gangureste si incearca sa se ridice in sus.noaptea nu dorme de loc bine,se scoala de 2ori sa manance(asta nu ma deranjeaza,)dar se foieste si scanceste toata noaptea,va dati seama ce "hodinita"ma trezesc
utocatalina spune:
Mirela cred ca de atita munca arati ca si cind nu ai fi nascut..adica super..din pacate te cred ca te doboara si munca la job si curatenia de acasa si somnicul agitat a lui Dani..dar eu zic ca, cu timpul, se vor mai aranja lucrurile...Trebuie...pup!
Fetelor pe ultima suta de metrii ne-au sunat "ursitoarele" de la Libelula sa zica ca vin si pe 100 de Euro, daca nu vrem sa dam 5 mil. fara TVA....asa ca la botez vom avea si un moment special cu ursitoare pentru bibilica, fata lui mamica!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
mirela10 spune:
CATA,OOOOOOOO,ma faci sa ma simt mama eroina si nu-i chiar asa...cat despre aratat bine,nici nu ma compar cu tine,la cat de bine arati.si dani are reflux ca bia,azinoapte mi-a umplut tot patutul de lapte,de abea il schimbasem ieri,asa ca nu esti singura
utocatalina spune:
Mama lui de reflux ce ma dispera...si eu care credeam ca de cind am trecut pe lapte praf l-am capatat...se pare ca nu conteaza daca e praf sau sin, ca tot ne necajeste refluxul asta...abia astept sa scap de el o data cu diversificarea...de aia peste 10 intram la greu in papa bun...supica!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
monica70 spune:
Da ce credeti ca noi nu suntem tot cu refluxul pe cap?
Tin sa va anunt oficial ca deja a rupt agatzatoarea de plastic dintr-o parte de la calutzii aia I-am facut o poza cu un minut inainte de eveniment,am pus poza in album.Noroc ca mai au o gaura si l-am legat intr-o parte cu ceva,dar nu cred ca dureaza mult pana mai rupe tot ce se poate la ei!
Acum e foarte suparata,ca am ancorat-o in carucior cu cureaua aia de la el si nu-si mai poate pune picioarele sus pe suport.M-am saturat s-o tot vad asa chircita! Iar daca il ridic ,atat se taraste pana ajunge cu juma din picioare afara din carucior,mai un pic si aterizeaza!
Maraie pe aici si se razbuna pe calutzi! Se uita la mine si cand ma uit la ea, plange la comanda,doar doar ma impresioneaza s-o dezleg!
MONI care DIANA (01.01.2006)
asteryaro spune:
Ca de obicei, abia am putin timp sa scriu 2-3 randuri...
Ieri am cunoscut-o pe Sansana! O brunetica superba si absolut incantatoare! Nu mai spun ca n-a plans deloc, spre deosebire de altii ... Ca sa nu mai spun ca la nici 3 luni isi tine caputul de n-are nici o treaba! Dana, sa-ti traiasca si sa fie la del de cuminte!
Fetele, azi mi-a sosit caruselul! In sfarsit! Este prima achizitie de pe net. Puiutu' ba este extaziat, ba plange la el... sper sa-l adore pana la urma. E frumusel, canta continuu, are si lumina de veghe... he-he, suntem dotati, ce mai!
Noi deja ne-am diversificat, am papat la spital si acasa supica de morcov, acum papam cereale orez cu roscove, le hapaie in 3 secunde. I le dau cu biberonul, desi pe cutie scrie ca se dau cu lingurita, dar cine are rabdare la 150 ml apa???
Si lapticul meu este pe duca, acum papam mixt.
Puiul meu doarme toata noaptea, fara papa, iar ziua are 6 mese, prima fiind la 6 dimineata .
Inteleg ca toti copiii nascuti la Polizu sunt niste alintati, pupa mama pe ei! Si al meu tot numai in brate... poaste mai scapam cu caruselul asta...
Incerc sa citesc din urma cate ceva, poate reusesc.
PUTZICA DE BAIETI SE PUNE IN SUS IN SCUTEC!!!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
marchplayer spune:
Bonjours la toata lumea!
La noi a venit vara, nu ca ar fi prea cald ca sunt doar vreo 15 grade, dar s-a umplut de lume pe aici! Am azi gramada de vizitatori, prietenii din Bucuresti care in drum spre Vama trec sa ne admire si pe noi...ce melancolie m-a cuprins cand imi amintesc petrecerile de pomina din Vama si din Neptun de 1 Mai.
La capitolul soti nu comentez deloc ca al meu e plecat DAR daca ar fi fost acasa l-as fi barfit.
Moni da-i Dianei un pupic ca tare suparata mai este pe calutii aia. Spor la treaba, imi pare rau ca trebuie sa te descurci fara mami dar probabil avea si ea nevoie de o pauza.
Maraki bine ca te-ai ales macar cu robot si cu faptul ca a descoperit el unde se gaseste covoras, vazut poza de la protv-cool, cand ne pui o poza si cu covorasul?
Mirela nu mai fi mamico modesta, mie mi se pare imposibil ce faci tu si mai ales cu programul ala naspa pe care-l ai la munca! M-am uitata la pozele voastre si am vazut niste poza cu un baietel mai mare, Eduard, si am ramas masca crezand ca este Dani in prima faza!
Cata m-am distrat la greu cu postarile tale! Auzi tu pantalonii congelati, bine macar ca sunt purtabili si kk pe buze(ce era daca gustai si tu putin??) Misto pozele de la mare, tu arati tare bine, nici nu zici ca ai nascut.
Micio dar ce are draga daca mergi singurica la plaja? Si mai ales ca nu o sa fii chiar singurica, acum il ai pe Eduard sa-ti tina companie! Voi cam subtire la poze, mai puneti si voi! Mi-a placut aia in ninsoare cu tasu! ca eu daca bate vantul putin n-o mai scot din casa zici ca sunt nebuna!
Dana_ene, am vazut si eu poze de la "intalneala" voastra, intr-adevar cam putine! Dar super! O sa scriu si eu sub anumite poze (o luna, doua luni) ca sa stii pe care sa le pui pe site-ul nostru. Pupici fetitelor dulci Oana si Roxana.
Andiaroro, spor la treaba desi tiramisu nu-i asa de complicat de facut dar e atat de buuuun!!! Ce i-ati cumparat acolo ma, TRON? sau ce este? Frumusel foc Alexandre!
Pisoi, distractie placuta la botez! Pe tine te asteptam cu pozele dupa 1 iunie. Pupici la bebe Mark.
daniela si Ioana Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
mirela10 spune:
MARCH,IOANEI,tare seamana cu tine...ia zi tu cum iti mai petreci timpul,mai ales ca nu e robert acasa.ti-e greu fara el,ca mie mi s-ar face taaaaredor de el cu toate defectele lui.cat sta cand vine acasa?hai ca te astept cu raport complet,parca as fi la C.I.A.,CA LA F.B.I.,o las pe irina
ASTERY,gata v-ati facut baietzi mari,papati de toate
marchplayer spune:
Mirela mi-e tare greu fara el, incerc sa nu ma gandesc la asta si Ioana ma ajuta foarte mult in sensul ca nu prea imi lasa timp liber sa pic in butoiul cu melancolie. Deja a trecut o luna, mai sunt cinci. Nu stiu cat o sa stea acasa cand vine, depinde de ce contract se iveste, dar mai devreme de doua luni nu-l las sa plece. Oricum asta este ultimul voiaj lung, dupa aceea nu va mai pleca mai mult de doua luni, o sa fie acceptabil! Si mie imi este fooaaaaarte dor si stii ce misto este revederea dupa atatea luni? la noi nu exista monotonie sau rutina!
Zici ca Ioana imi seamana? Lumea pe aici zice ca seamana cu mine doar la gura in rest ar fi de la tasu!
Irina cred ca si-a dat embargo pe forum dupa ce a pierdut steaua
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos