Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 6

CristinaT spune:
Berbec, Douazeci si sase martie - Ziua integritatii
Nativii zilei de 26 martie au inocenta, spontaneitatea si candoarea unui copil. Ei reusesc sa actioneze fara a recurge la agresivitate. Pentru ei, simplitatea este punctul cheie si sunt impotriva complicatiilor excesive. Acest lucru inseamna ca daca o persoana creaza in mod constant dificultati si probleme, el sau ea nu va ramane foarte mult in compania unui nativ al zilei de 26 martie. Cei nascuti in aceasta zi cauta de obicei o solutie cat mai simpla la orice chestiune umana urmarind lucrurile retrospeciv pana la sursa care le-a generat. Din acest motiv, calitatile intuitive ale nativilor zilei de 26 martie permit adesea semenilor o introspectie in modul in care pot realiza anumite lucruri.
Desi nativii zilei de 26 martie sunt activi, ei manifesta un fel de detasare filozofica. Sunt capabili sa stea deoparte si sa priveasca situatia, sa analizeze ceea ce ar putea sa iasa rau si sa ajunga la o solutie avantajoasa si inteligenta. De asemenea, ei se pot retrage intr-o anumita masura din viata, chiar pana in punctual de a se izola pentru anumite perioade de timp. Aceasta nevoie de izolare ii determina sa se retraga intr-un loc preferat, poate in muntii indepartati, in desert sau pe malul marii pentru a-si reincarca bateriile in mijlocul naturii. In general, in acest timp de singuratate, nativii traiesc izolati doar de dragul izolarii, golindu-si mintile de orice ganduri sau idei.
Nativii zilei de 26 martie lucreaza in general in stilul lor pasnic si in ritmul lor destul de relaxat. In spatele acestei aparente calme exista si o spontaneitate capabila sa dea nastere la ganduri si fapte destul de neasteptate. Adesea, aceasta spontaneitate se transforma intr-un umor molipsitor. Uneori, nativii zilei de 26 martie pot fi prea relaxati, stau deoparte atunci cand trebuie sa actioneze, fiind astfel dezavantajati atunci cand au de-a face cu persoane mai agresive si mult mai orientate.
Nativii zilei de 26 martie sunt constienti de fobiile lor si de faptul ca prefera sa faca lucrurile in stilul lor propriu. Totusi, deoarece sunt un pic mai excentrici decat majoritatea celorlalti, ei pot fi de acord cu anumite lucruri.
Persoanele apropiate nativilor pot fi considerate norocoase deoarece acestia nu sunt interesati sa aiba un numar mare de prieteni. Pentru ei, un prieten este un prieten pe viata si indiferent cati ani vor trece, ei vor fi intotdeauna deschisi cu inima si casa pentru cei cu care au relatii speciale. Pe de alta parte, daca ei insisi sunt uitati sau respinsi, pot intoarce o noua fila a vietii si pot accepta situatia cu stoicism.
SFATURI: Fii atent sa nu fii extrem de moral sau moralist. Fii mai bland si invata sa te iei pe tine insusti mai putin in serios. Relaxeaza-te si distreaza-te uneori.
PUNCTE FORTE:
Intuitiv
Multumit
Responsabil
PUNCTE SLABE:
Negativ
Nesigur
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

CristinaT spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Uraaaa...azi sunt libera !!!
Ma duc cu baiatul meu sa-si faca buletin. Va dati seama ce flacau am?
Pup toate berbecutele
Iulia
Kuki, felicitari!!!!!!
Sa-ti traisca baiatul!
Neata fetele, azi sunt obosita dupa experientrele de ieri, dar sunt multumita!!!

CristinaT spune:
Bine ai venit Kerstin!
te trec imediat!
n-am cum sa te trec eu ca nu l-am deschis eu subiectul.

CristinaT spune:
Berbec, Douazeci si sapte martie - Ziua creatorului
Nativii zilei de 27 martie sunt extrem de individualisti. Asemeni copiilor, ei invata foarte repede si actioneaza comform propriei viziuni. Nativii adopta o tehnica interesanta, construita in baza a ceea ce au dezvoltat in colaborare cu ceilalti in timpul anilor de formare. Persoanele exceptionale nascute in aceasta zi sunt creatori, adesea fiind primii care realizeaza ceva in domeniul lor de activitate. Chiar si nativii cu talente mult mai modeste au tendinta de a-si aduce contributia in stilul lor unic.
In ciuda receptivitatii la noi experiente, nativii zilei de 27 martie sunt foarte realisti si greu de pacalit. Intr-adevar, anumiti nativi ai zilei pot deveni destul de rigizi din punct de vedere emotional, acesta fiind rezultatul anilor de lupta prin care au trecut pentru a reusi. In general, nu sunt exagerat de afectuosi, sentimentali sau intelegatori cu problemele celorlalti. Totusi, cand este vorba despre munca lor, aceasta ii absoarbe in totalitate.
Persoanele nascute in aceasta zi pot avea o inclinatie puternica spre domeniul stiintific, reparand sau chiar dezasambland diferite obiecte doar pentru a vedea cum functioneaza. Uneori, interesul lor pronuntat pentru tehnica poate servi drept scut sau bariera impotriva exprimarii emotionale. Cei ce au aceste probleme pot suferi un blocaj emotional sau pot iesi din aceasta cochilie in mod exploziv, agitandu-i si pe cei din jurul lor.
Nativii zilei de 27 martie sunt inzestrati cu un excelent simt al tendintelor sociale. In calitate de artisti, oameni de afaceri sau muncitori, ei sunt capabili sa sesizeze ceea ce va prinde la public si ce nu. Acest lucru se datoreaza unei intelegeri intuitive a societatii, a valorilor si dorintelor ei. Nativii acestei zilei au in mod surprinzator legaturi foarte bune cu un grup de oameni, posibil mult mai bune decat cu fiecare individ in parte. Adesea, ei sunt tulburati de emotiile umane, dar datorita obiectivitatii lor pot fi de folos in diagnosticarea problemelor.
Desi nu se exteriorizeaza din punct de vedere emotional, nativii zilei de 27 martie sunt pasionali. Ei pot starni sentimentele celorlalti prin intermediul modului lor direct de abordare. Ceea ce atarge la ei este corectitudinea abordarii si forta contrastelor. In copilarie, reactiile lor vor fi dictate de situatiile clare deoarece ei urasc compromisurile si domeniile controversate. Minciuna este interzisa in conceptia lor. Onestitatea lor este valabila si in ceea ce ii priveste. Astfel, vor evalua in mod realist propriile abilitati.
Convietuirea cu cei nascuti in aceasta zi poate fi dificila deoarece ei sunt preocupati de domenii ce sunt total opuse sentimentelor umane. De asemenea, nativii nu sunt prea blanzi cu ei insisi, deci nu vor fi nici cu familia sau cu cei apropiati. Desi pot fi prieteni buni, ei nu vor flata nici un ego si nu agreeaza deloc compromisurile in relatiile cu prietenii. Sunt prea directi pentru a-si mai face timp sa flateze. Cu toate acestea, cei nascuti in aceasta zi ofera celor apropiati un sprijin tacit si caldura.
SFATURI: Cultiva-ti diplomatia si invata sa fii mai tolerant. Uita din cand in cand de tehnica. Fii amabil si intelegator. Invata sa faci compromisuri cand este absolut necesar. Nu esti atat de indestructibil si puternic pe cat crezi.
PUNCTE FORTE:
Independent
Realist
Priceput din punct de vedere tehnic
PUNCTE SLABE:
Uituc
Neglijent
Dificil in convietuire

ionela_r spune:
Buna seara berbecuti.
Ce-i cu linistea asta?
Pupici Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

CristinaT spune:
Neat, au nu mai scriu nimic, pentru ca incerc sa ies din supararile mele. Dar va scriu in continuare la zodiac.
Berbec, Douazeci si opt martie - Ziua inocentei
Nativii zilei de 28 martie par adesea inocenti. In viata, trebuie sa isi urmeze propriul drum, dar in timp se pot indrepta inconstient spre o anumita directie. Cei nascuti in aceasta zi intentioneaza adesea sa urmeze chestiuni ce le sunt la indemana, in general legate de locul de munca si se concentreaza foarte bine atunci cand isi fac meseria. Chiar daca in jurul lor ar putea exploda bombe, ei vor ramane concentrati pe obiectivul lor. Este destul de ciudat ca, desi nu sunt intotdeauna constienti de sentimentele celorlalti, ei sunt recunoscuti si apreciati pentru receptivitatea si franchetea lor.
Cei nascuti in aceasta zi par sa accepte cu serenitate circumstantele si evenimentele mai putin placute pe care le experimenteaza. Acest lucru se datoreaza mai putin unei filozofii permisive, ci mai degraba simplului fapt ca ei nu sunt extrem de interesati.
Desi pot juca roluri expansive sau pot fi destinati pentru activitati extroverte, nativilor zilei de 28 martie le place sa fie lasati in pace. Nevoia lor de intimitate este evidenta in mod special acasa. In ciuda oricarori avantaje publice, ei sunt cei mai fericiti cand traiesc in locuri foarte intime si izolate.
In multe privinte, cei nascuti in aceasta zi nu sunt facuti sa fie primii in profesia pe care si-au ales-o. Cei care ajung in top actioneaza astfel datorita discomfortului pe il creaza pozitia a doua. Intr-o anumita masura, datorita inocentei lor, le lipseste duritatea si implacabilitatea pentru a razbate in viata. Adesea, ei se vor stabili pe o pozitie comfortabila la un nivel mai scazut, dar care le asigura un anumit grad de autonomie. Multi dintre cei nascuti pe 28 martie nu au incredere in fortele proprii atunci cand trebuie sa actioneze la un nivel mai inalt. De fapt, chiar daca sunt bine pregatiti pentru o astfel de pozitie, ei tot nu vor crede acest lucru. In consecinta, nativii zilei de 28 martie au mereu indoieli referitoare la alegerile si deciziile legate de cariera lor.
Nativii acestei zilei sunt de obicei destul de loiali si devotati prietenilor, colegilor familiei si publicului. Ei isi petrec o mare parte din timp ajutandu-i pe ceilalti. Deoarece pot deveni baza ordinii stabilite, conflictele se ivesc doar intre credintele personale si ceea ce le este impus sa faca. Protectia este importanta pentru aceste persoane. Ei se vor afla rareori intr-o pozitie vulnerabila din punct de vedere emotional, financiar, artistic sau politic.
Persoanele care cauta relatii profunde si recompensante din punct de vedere emotional cu cei nascuti in aceasta zi pot fi frustrati. Nativii zilei de 28 martie sunt foarte buni prieteni, dar in momentul in care simt lanturile restricive si piedicile ce apar de-a lungul procesului, ei vor disparea. Pentru cealalta persoana, socul de a fi parasita atat de rapid poate fi devastator. Nativii zilei de 28 martie sunt destul de emotivi, dar rareori isi dezvaluie dorintele intense, aspiratiile sau temerile aflate in spatele exteriorului lor copilaros.
SFATURI: Actioneaza cu precautie si acorda-ti timp pentru contemplatie. Programeaza-ti vacante frecvente si incearca sa te cunosti mai bine. Calmeaza-ti mintea. Goleste-o. Nu-ti fie teama sa renunti la fatada. De ce anume te temi? Nu te mai indoi de tine insuti. Aceasta atitudine te tine pe loc.
PUNCTE FORTE: Independent Jovial Muncitor
PUNCTE SLABE: Inconstient Capricios

marinar spune:
Kerstin tu esti nou venit la noi sau nu??? intreb pt ca la 10 aprilie avem pe cineva Kerstim si nu stiu daca esti tu- dar s-a scris cu m la final in loc de n, sau esti alt berbecutz. Lumineaza-ma te rog.
marina
pozici

KUKI spune:
Buna dimineata
Cine da o cafea ca taaaare sunt somnoroasa.
Cristina, pai tot suparata ?
Pup berbecutele

CristinaT spune:
Neata am baut cafeua la 6 dimineata, cica cu sotul el de fapt citea ziarele.
Noi ieri ne-am inscris la scoala, m-am simtit un pic speriata cand am vazut ca dintr-o lista intreaga de cnp-uri afisate pe acolo, doar noi eram nascute in anul 2000. Am avut niste emotii, imi tremurau picioarele, si aveam un nod in gat. Bebelusul meu s-a facut mare si eu simt ca parca ieri am nascut-o. Sunt furioasa pe mine ca nu mai termin odata cu scoala si cu problemele de la servicu, mereu sunt pe fuga. Am senzatia ca parca nu traiesc, alerg, iar de acum inca vreo vreo 3-4 luni incolo nici macar sa-mi trag sufletul nu o sa am timp.