Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Buna dimineata fetelor!

Lylybine ai venit printre noi.

Alinase pare ca incep sa apara si rezultatele [:)
Mai daca stiam ce program aveti voi in we va chemam un pic si pe la Galati. TAAARe harnic Rares, dragul de el, e un dulce.

Ma doare capul ingrozitor, de cascata ce sunt m-am lovit cu capul de o bara ce se afla intr-un microbuz (ma duceam fuguta la servici)si ma dooareee
asta e, ma duc sa fac cafeluta si apoi repede 2 tigari dupa care ma apuc de treaba.
Va pup si mai vb. papapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

LYLY, intr-adevar caracteristici ...de berbecut veritabil.
Multumim de aprecierea micului meu nazdravan, dar te asteptam si pe tine cu povestioare despre Alexandru, care maine implineste....fix 3 luni.
Paky, da esti tare simpatica, cum nu vazui tu bara aia? Ei lasa, dam noi un si trece sigur.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Alina, multumim pentru urare

Alexandru este in zodia gemeni, oare cum va fi relatia noastra mama-fiu? Ei, voi vedea, probabil de pe la 6-7 luni, cand va incepe sa inteleaga cate ceva...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Gata, mi-a trecut.
multam Alina.

Dar acum am alta, m-a suparat soacra'mea. Doamne cateodata imi vine sa-i impusc. (mai mereu adica)
nu am intalnit pe nimeni care sa aiba socrii ca ai mei, sunt ... nici nu am cuvinte sa-i descriu... oameni de NIMIC.
Dar asta e o alta problema de a mea, nu vreau sa va umplu capul de prob. mele.

Abia astept sa plec acasa, sa se termine o data ziua asta.
Nu-i nimic am trecut eu peste altele dar peste asta, nici o problema.
Sun un adev berbec, cu capul tot timpul inainte.
Voi, ceilalti berbecutzi , ce mai faceti?
Multi pupici.

Mergi la inceput

Daca putem sa te ajutam cu ceva....cere-ne ajutorul, iar pe soacra, las-o in pace ca de aia e soacra, s-o pui la punct....dar de curiozitate cu ce-a suparat berbecuta noastra?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Draga mea, pe scurt eu am probleme cu ei de cand ii stiu, poate o data o sa povestesc niste lucruri dar nu acum.

iar azi a fost cam asa:

saptamana trecuta am rugat-o sa ma ajute cu niste bani (4-500.000 lei /luna) pentru cateva luni ca sa putem noi sa iesim din criza financiara in care suntem (criza provocata in totalitate de dragul ei baiat), nu ca am fi muritori de foame dar asa, mai mult sa vad daca ma ajuta.
Si dupa ce a discutat cu al ei sot mi-a zis azi la telefon ca "nu poate"
Ca sa nu ma intelegi gresit au posibilitati sa ne ajute dar nu vor.
Ai mei s-ar da si peste cap sa ne ajute dar asta e. Cand o sa am mai mult timp liber o sa-ti povestesc niste lucruri de ai sa ramai tablou, pe bune.
Si desi stiam ca nu o sa ma ajute, ma gandeam in sinea mea ca s-au schimbat intre timp (adica anul asta nu m-am dus pe la ei decat f rar - de 2-3 ori si dragul lor baiat lor cam la fel) dar de unde.
Si il suna numai pe sotul meu pe mobil, si un singul lucru ii spun " nu mai dai un semn de viata sa vezi si tu daca mai traim" si binenteles ca din vina mea, adica eu sunt scorpia.
Macar bine ca sotul meu e de partea mea, a realizat si el ce parinti are.
Cam asta e, dar am o groaza, as scrie un roman despre ei, si as lua premiul Nobel la sectiunea " cei mai tampiti si snobi socrii"
Mai in gluma mai in serios i-am spus soacramii intr- o zi ca o sa-i fac o mare bucurie cand o sa-i trimit feciorul inapoi , acasa la ei.
poate le e dor.
Completare: ma inteleg f bine cu sotul meu, ne iubim , dar el are cateva defecte care atunci cand se desfasoara mie imi vine sa-l trimit la maica-sa. Si m-am jurat ca o sa fac si asta, Intr-o zi nu stiu inca care.
tare mi-e drag, manca-l-ar mama pe el.

Cam asta e. Uite vezi deja mi-a trecut
pupici

Mergi la inceput

Nu critic, situatia,paky, dar consider ca daca au posibiltati ar putea sa va ajute si in mod direct pe fiul lor, daca tu nu esti pe placul lor. Chiar daca , ar fi fost fara posibilitati putea sa spuna ca va ajuta cu o suma mai mica...dar conteaza gestul, si ca sa vezi ca te inteleg, la mine e situatia invers....adica soacra ne ajuta( i-a murit sotul acum 7 ani si lucreaza in invatamant), iar proprii mei parinti prefera sa nu-mi vorbeasca de cat sa ma ajute.
Important e sa constientizezi valoarea familiei tale, iar pentru parinti ...respectul ce li se cuvine si merita.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Buna dimineata iubitele mele.

Ce mai faceti voi?

Alina ne bucuram ca nu mai suntem singure dar nu mai avem vesti de la Danielac si nici de la Lyly, fetelor ce-ati patit?
Revenind la supararea mea te inteleg perfect si pe tine, poate e mai greau sa vezi ca nu te ajuta parintii decat socrii.
Dar... las sa fiti voi sanatosi, sa va iubiti, sa va intelegeti, sa va cresteti copilul frumos si sanatos. O sa fiti mai multumiti si fericiti. Eu una asa cred. Ca sa vezi ce matinala am fost , am facut deja cafeaua si acum ma duc sa fumez o tigara.
Astept sa va treziti, Rares ce mai face? Nu cred ca ti-am spus, are un nume foarte frumos.
pupici

Mergi la inceput

'neata, paky! si de altfelor tuturor berbecutilor prezenti si absenti de pe topic....
Se pare ca mai avem un pic si punem monopol pe subiect....noi ne-am trezit de pe la 8, dar cum dimineata avem un arsenal de facut...n-am avut timp de raspuns...iar teroristul meu se lupta cu mami si cu olita, ca am reluat batalia crancena...
Si ca sa -ti dau un reply, la nume, o sa-ti spun ca atunci cand eram insarcinata si ne gandeam la nume de copii( inca nu stiam sexul copilului), la pronuntarea numelui Rares, bebe a dat un semn, miscandu-se in burtica...si atunci am zis ca probabil i-a placut numele ales de mami si de tati.
Apropo, daca ramai insarcinata, nu vei renunta la tigari?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Gata, am cam terminat treaba pe ziua de astazi.
Abia astept ziua de vineri, fara sef o saptamana ...

Citeam undeva ca nu este bine sa te lasi de fumat in perioada sarcinii, ci cu mult timp inainte.
Se zice ca e mai bine sa fumezi (bineinteles mai putin) decat sa fii o femeie insarcinata nervoasa( organismul isi cere portia de drog), dar inca nu stiu ce o sa fac.

Stiu la fel de bine ce daunator este fumatul pe perioada sarcinii, probabil ca am sa le reduc f tare si o sa incerc sa le inlocuiesc cu altceva.
Eu incerc de pe acum sa le reduc, dar ... din nefericire nu reusesc...
Nu am vointa zice o prietene buna de-a mea.
asa e.
va pup si mai vorbim

Mergi la inceput