de ce plange fara mine, de ce se trezeste noaptea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Cand nu stia sa stea pe fundulet il culcam pe Danutz pe canapea, iar pe speteaza ii puneam plapumioara cu desene fff frumoase si viu colorate. se uita o gramada la ele, gangurind de zor. Statea chiar mai mult si mai calm decat in patutul sau sub jocul mobil. La fel pe la 6.5-8 luni Danutz putea sa stea ore in sir pe covor cu jucariile sale. El se topeste dupa masinutze. Astfel, cand imi trebuia sa merg pana la bucatarie sa-i pregatesc mancarica, sau in cealalta camera ca sa-i aduc schimburi, pana si atunci cand trebuia sa merg la baie, il lasam fara grija, pt ca ii punea 2-3 masini imprejur si stiam sigur ca nu va plange. E adevarat insa ca l-am gasit de cateva ori in picioare, mergand pe langa mobile si m-am speriat rau de tot de ceea ce se putea intampla. Dar nu am renuntat la lasatul asta pe 5-10 minute. Chiar si acum Danutz isi ia vreo jucarie si merge in alta camera, acolo mai cotrobaieste prin sertare, dulapase si poate sa stea si 20 min bodoganind ceva in limba lui, cand se plictiseste sau are nevoie de mine ma striga sau vine el. Dar nu va imaginati ce gasesc eu la intoarcere: hainite scoase, papucei imprastiati, carticele aruncate...

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebesofia1 spune:

Am aflat urmatoarele lucruri:
1. Daca adoarme la san, e minunat, inseamna ca e sanatos copilul.
2. Daca adoarme numai afara, nu-i nimic, o sa se invete si in casa cu timpul, cu geamul deschis si imbracat mai bine.
3. Daca doarme putin ziua, se trezeste la orice zgomot, trebuie reinvatat sa doarma cu zgomotele - muzica, radio, apa curgand, usa etc. (nu stiu cum am s-o conving).
4. Daca se trezeste noaptea plangand, inseamna ca probabil a visat urat.
5. Daca se trezeste, plange si nu se mai culca decat la san, nu-i nimic daca se intampla o singura data pe noapte si nu trebuie sa suga mult timp.
Sper ca va ajuta aceste informatii intr-o oarecare masura, si pe mine m-au lamurit oarecum.
Sa fiti sanatosi si voiosi, atat bebeii, cat si parintii!

Mergi la inceput