Buna!Am si eu o problema:sora mea,graviduta in 12 saptamani,s-a pricopsit cu o "draguta" de urticarie.Am tot cautat dar nu am gasit pe forum nimic despre acest subiect.Va rog,ajutati-ne cu ceva sugestii de tratament naturist.
Urticaria este posibil sa o fi facut de la o bluza sintetica, un detergent sau o mancare care nu a acceptat-o organismul....sa analizeze ultimele zile si poate isi da seama de la ce este daca nu cel mai bine ar fi sa ia legatura cu medicul sau ginecolog/de familie sau cu unul dermatolog.
Pupici si multa sanatate surorii tale.
poze
Vine barza
E vorba cumva de bubite rosii pe corp care mananca?? Mie mi au aparut in luna 9 si nu am mai scapat de ele decat dupa ce am nascut! Nu au fost de la mancare, detergenti, imbracaminte. Nici acum nu stiu de la ce au fost. Oricum nu au afectat sarcina doar somnul meu ca uneori ma mancau cumplit.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Deny eu am avut aceeasi chestie prin lunile 4-5 si am tot umblat pe la dermatolog si mi-am facut fel si fel de teste. Nu mi-a spus decat ca aveam o dermatita de contact, posibil de la materiale sintetice aplicate direct pe burtica. Si mi-a dat o crema care nu facea nimic deosebit. Asa ca am asteptat si au trecut de la sine
Roxana 34sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
BUNA!Va multumesc!se pare ca urticaria este datorata bluzitelor sintetice asa ca va incerca sa nu mai poarte.Ca tratament a primit ceai de "trei frati patati",cate o cana pe zi,si niste granule homeopate-nu stiu cum se numesc.Deny12+