Motive intarziere ciclu (in afara de sarcina)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qt_baby spune:

am si eu o intrebare..ar fi trebuit sa mi vina ciclul pe 21 si azi e 30...am facut 2 teste si mi`au iesit negative..am fost putin racita si stresata din cauza examenelor...dar sper sa nu fie nimic rau...ce altceva ar mai putea fi?
va rog, help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cel mai bine iti poate raspunde medicul, cauzele pot fi multiple.
Pt siguranta ta as vizita un medic.......poate totusi e sarcina

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creter spune:

eu ce sa mai zic fetelor ca din 12 luni ale anului mie imi vine in 7 luni adica ceva de genul din 8 decembrie 2006 mi-a venit tocmai pe 13 marte 2007, ....., mentionez ca sunt din galati si as vrea sa imi recomandati un dr bun, care a rezolvat vre-un caz asemanator ca al meu, oricum eu sunt dezamagita de dr nostri din Gl pt ca la cei la care am fost si cred ca am fost cam la 60% din dr nostri mai toti imi dadeau si scapau elegant de mine cu minunatele anticonceptionale are nu dau rezulatate, un sg dr ma pus sa imi fac analize hormonaledar dr e din Bucuresti, ideea e ca nu ma tine buzunarul sa fac prea multe drumuri acolo. si ideea e ca vreau sa fac si eu un bebe , si mie frica ca neavand menstruatie regulata insemna ca nici ovulatie nu am prea multa.....Multumesc astept de la voi pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Nu stiu daca imi mai raspunde cineva (fiind un subiect mai vechiut) dar am si eu o problema cu metoda de urgenta numita Prostinor: am luat-o pe prima la max. 12 ore dupa contactul sexual si pe a doua la 12 ore dupa prima. Dupa asta mi-a venit ciclul cu 13 zile MAI DEVREME, iar acum sunt in perioada in care trebuia sa-mi vina a doua oara(adica la 30 de zile de la ultima menstra) ...si nu mai apare.

Nu stiu ce sa mai cred...Chiar asa rau sa ma fi dereglat...Dupa cat timp isi revine ovulatia (adica reintra totul in normal)? Aveti ideee?

Mentionez ca am un CM destul de regulat de 26,27 sau 28 zile.

Astept un raspuns cat mai curand...ca sunt cam disperata!

Mergi la inceput

Nu stiu daca imi mai raspunde cineva (fiind un subiect mai vechiut) dar am si eu o problema cu metoda de urgenta numita Prostinor: am luat-o pe prima la max. 12 ore dupa contactul sexual si pe a doua la 12 ore dupa prima. Dupa asta mi-a venit ciclul cu 13 zile MAI DEVREME, iar acum sunt in perioada in care trebuia sa-mi vina a doua oara(adica la 30 de zile de la ultima menstra) ...si nu mai apare.

Nu stiu ce sa mai cred...Chiar asa rau sa ma fi dereglat...Dupa cat timp isi revine ovulatia (adica reintra totul in normal)? Aveti ideee?

Mentionez ca am un CM destul de regulat de 26,27 sau 28 zile.

Astept un raspuns cat mai curand...ca sunt cam disperata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

balkina mai bine suni un ginecolog si ceri o programare.Da e posibil sa iti deregleze ciclul , stiam ca unele femei au sangereare la nu stiu cate zile(in jur de 10 cred) dupa administrarea pastilei ceea ce inseamna ca sarcina nu s-a prins , dar nu-i o regula.Trebuie sa stii ca o iei maxim de 2 ori pe an , are concentratia unei folii de anticonceptionale.Se poate avea ovulatie si fara ciclu si daca vrei sa stii mergi la monitorizari sau iti faci acele teste , dar care nu-s prea sigure.
Nu te mai stresa , fiindca mai mult ca sigur din cauza asta iti intarzie.Daca vezi ca nu revine ciclul fa un control.

Mergi la inceput

Mersi mult fetele! Stiu ca n-are cum sa fie sarcina....ca nici macar n-a fost contact total (adica a iesit inainte de a termina), dar vroiam sa ma mai consult si cu voi. Va anunt cand se schimba ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

balkina chiar daca contactul nu a fost total (cum spui tu) tot exista riscul unei sarcini. Aceasta nu e o metoda contraceptiva prea sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

La mine intarzierea e legata de niste microchisturi pe care le aveam.Am luat anticonceptionalele o perioada si tot nu s-a reglat nimic dar vad ca acum dupa 2 ani am incetata pastilele si s-a reglat singur.Doctorul spune ca microchisturile s-au eliminat si de aceea, dar ca totusi in momentul cand voi hatari sa raman insarcinata va fi destul de greu.Acum om vedea.
Cine spunea de Postinor si la mine s-a intamplat la fel dar nu e nici o problema, se va regla dupa 2-3 luni, cel putin in cazul meu.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Cait tie dupa cat timp ti-a venit ciclul a doua oara? Ca prima data, adica dupa ce ai luat pastila, presupun ca ti-a venit la 10-15 zile (mie la 16 zile).

Inca nu mi-a venit si e a 5 zi de intarziere....Simptome am, dar nu stiu de ce imi intarzie atat....

Mergi la inceput