De la hipo la hiper se poate trece usor cu varsta...am cazuri in familie de femei care toata viata au fost hipotensive si acum au, mai rau decat HTA, tensiune oscilanta.....adica un simplu tratament de HTA nu le ajuta, pt. ca uneori cad in extrema cealalta.
Eu am hipotensiune, nu pot spune ca ma deranjeaza, dar....pulsul meu normal e foarte scazut iar la cel mai mic efort sare de 100....si atunci mi-e rau....de-aia nici nu ma pot apuca de sport intensiv....ca imi simt inima zvacnind in cap... sau zbatandu-se sa iasa din piept....si mai fac palpitatii din astea cand sunt foarte obosita si ma bag in pat seara....Asta e foarte deranjant, uneori ma simt handicapata sau imbatranita inainte de vreme, dar eu dintotdeauna, de cand ma jucam cu copiii in spatele blocului pe la 6 ani, am avut asa ceva...veneam acasa si era grena la fata si gafaiam si se speria mama....ceilalti copii nu aveau nimic. Am fost pe la medici dar nu am rezolvat nimic...asa ca acum...cand simt ca am depasit masura cu efortul...o iau mai incet. Daca as gasi o solutie..as fi foarte fericita...m-as simti si eu normala.
Iepumic 
quote:
Originally posted by daniella4
Si eu tot cu tensiunea mica.
Am auzit ca la menopauza ajungem hipertensive. A mai auzit cineva de asta?
Daniella, mama lu'Alexis
am auzit si eu ca tensiunea oscilanta e cea mai periculoasa!sa ne fereasca DD de asa ceva...