femeile sint in general hipotensive
Raspunsuri - Pagina 2
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Elise
...michelle, eu fumez in exces, maninc in exces si tot degeaba....
Elise
pai efectele se vad dupa 40 de ani cand o sa ajungi sa iei pastile cu pumnul daca mai continui cu tigari , cola si alte prostii.
Cristina_C spune:
Si eu am tensiunea mica si pulsul mare... se cheama cumva combinatia asta?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Elise
...michelle, eu fumez in exces, maninc in exces si tot degeaba....
Elise
pai efectele se vad dupa 40 de ani cand o sa ajungi sa iei pastile cu pumnul daca mai continui cu tigari , cola si alte prostii.
CristinaT spune:
Eu am tensiune buna si totusi nu am putere si sunt amortita.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
cipcipcip spune:
pulsul mare se datoreaza conditiei fizice proaste. daca ai conditie fizica buna, pulsul de repaus scade si el.
exercitiul fizic ajuta la normalizarea tensiunii (la cei hipo o ridica deci). ginseng-ul de asemenea da energie si regularizeaza tensiunea.
cafeaua si sarea in exces desi functioneaza pe moment nu sint remedii bune pe termen lung, mai ales ca se si obisnuieste organismul cu ele si nu mai au efect.
astea-s concluziile mele (cercetate si probate) dupa ani de zile de ameteli si tensiune mica 
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
CristinaT spune:
citeste si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74346
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
lizy spune:
eu am tensiunea 9 cu 5 sau cel mult 10 cu 5 si ma simt foarte bine.Cand scade pulsul sub 60 se spune ca ai brahicardie, daca pulsul trece de 100 ai tahicardie.Ambele sunt periculoase si necesita tratament.Eu nu beau cafea, cola, red bull, etc, nu fumez, dar fac sport-fitness de 3 ori pe saptamana.In schimb mananc dulciuri multe-prajituri, bomboane, biscuiti,eugenii.Cand am 8 cu 4 sau 8 cu 5 ma simt mai slabita, ametita dar nu-mi fac probleme deocamdata.
andanii spune:
Eu am tensiunea mica de obicei, 100 cu 60, asta e tensiunea la care ma simt bine, daca putin creste e nasol.
Am facut o hipoacuzie la ureche pe baza de tensiune si vasodilatatie proasta, spunea doctorul ca a fost suficient un puseu de tensiune mai mare decat o am ca sa se intample necazul.
acuma supraveghez tensiunea zilnic, cand o am mai mare de atat sunt ametita si ma doare capul infiorator .
sanatate maxima
ANDANII 

daniella4 spune:
Si eu tot cu tensiunea mica.
Am auzit ca la menopauza ajungem hipertensive. A mai auzit cineva de asta?
Daniella, mama lu'Alexis
nasha_4as spune:
de la hipo la hiper!!!nu am auzit de asa ceva,ceea ce stiu cu siguranta e ca HTA se mosteneste genetic