Va rog sa ma linistiti si pe mine intr-o problema:Iau anticonceptionale(Rigevidon)si pana acum totul era ceas,imi venea ciclul la 28 zile.Luna asta insa trebuia sa-mi vina astazi(27.04) si mi-a venit mai devreme cu 4 zile adica duminica(23.04)chiar in ziua in care luam ultima pastila.Si cum asta n-ar fi fost destul,daca pana acum ma tinea 5 zile(mai mult in primele 3 zile,mai putin in a 4-a si aproape deloc in a 5-a)acum mi-a curs normal in primele 3 zile dar in a 4-a si a 5-a cate putin dar constant si am o presimtire dupa cum vad ca evolueaza lucrurile ca nu se va opri.A mai patit cineva asa ceva?E cazul sa ma ingrijorez?Va rog frumos sa-mi spuneti pentru ca maine plec pentru cateva zile din oras si nu am posibilitatea sa ma duc la doctor pana ma intorc si stau cu grija.
Si eu am CM regulat (30 zile) si mi s-a intamplat sa-mi vina si la 23 de zile: o data racisem, intr-o alta fusesem superstresata si tot asa cand a venit mai devreme facusem mult efort.
Gabriela eu cred ca cel mai bine ar fi sa nu le mai iei luna asta,iar cand te intorci acasa sa mergi neaparat la un medic...De cat timp iei Rigevidonul,pt.ca din cate stiu eu..nu ar fi de o prea mare calitate?!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
cred ca ai fost stresata, obosita sau ai racit putin. nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, dar cand ajungi din nou acasa du-te la medic sau macar da un telefon pana atunci!
Roxana
PS: draga Zozela - toate medicamentele sunt "de calitate" ptr ca indeplinesc toate aceleasi standarde internationale. ca se potrivesc unora si altora mai putin asta e alta poveste.