Mamici de sept-oct 2006(25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eloise eu l-am facut ca sa am inima impacata.si m-am bucurat cand am auzit ca rezultatele sunt foarte bune.peste 3 saptamani voi face testul de diabet,doctorul mi l-a propus si am acceptat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara!
Pufymic, sper ca pana in clipa in care citesti ce-am scris ti-a trecut deja durerea de masea. Astept sa citesc vesti bune de la tine.
Cricor, cred ca ai luat cea mai buna decizie. Imi dau seama ca acum treci prin clipe grele, dar le vei depasi cu siguranta si vei vedea ca lucrurile vor intra in normal. Chiar azi am citit intr-o carte despre faptul ca, dupa un bebe diagnosticat cu sindromul Down, al doilea are sanse zero sa aiba aceeasi boala. Cu alte cuvinte, data viitoare vei avea un bebe sanatos, de care parintii vor fi mandri. Asa ca fruntea sus si optimism la maxim.
Ignatica, pentru a combate constipatia poti lua ultima masa (cina) numai din fructe sau fa-ti o salata. Vei avea rezultatele a doua zi dimineata...ma intelegi tu.
Ryu, eu am luat acid folic pana in saptamana 14 inclusiv. Chiar in ultima zi a saptamanii 14 am fost la medic si mi-a zis sa nu mai iau acid folic, nu mai are sens. Intreaba-ti medicul pana cand poti urma acest tratament. Sa nu-ti faci griji ca daca iei chiar si acum il afectezi pe bebe. Sa stii ca excesul de acid foloic se elimina prin urina, asa ca stai linistita, bebe isi ia numai cat are nevoie.

Am si eu o intrebare, poate o sa vi se para ciudat ca tocmai eu o adresez, dar as vrea sa stiu care dintre voi ia Materna sau Elevit, din ce saptamana si ce efecte a simtit (aici ma refer in mod special la o ingrasare galopanta). Sunt mamici care nu iau nici un fel de vitamine sau suplimente pentru ca au analizele de sange bune (calciu, magneziu, fier in limite normale)?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Hai Steaua! Hai Steaua! Hai Steaua!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ryu eu sunt in saptamana 20 si medicul mi-a recomandat sa iau pina la nastere.ce-i drept din saptamana 28 este acid folic+dha sau ceva de genul asta.nu stiu exact de la ce vine preascurtarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

OSNA, felicitari pentru baietzel!

RYU, nici mie nu mi-a dat altceva sa iau, in afara de acid folic, dar analizele mi-au iesit si ele beton, fara nicio lipsa de nimik, asa ca stai linistita.Iar intrebarea, e intr-adevar prea devreme.

CRI19, te pup. Uite ca mai e cineva cu multe kg, ca si mine. Nu ca ar fi un motiv de bucurie, dar e bine sa stii ca nu esti singura. In legatura cu intrebarea ta, da, trebuia sa-ti ia si sange, pentru ca TT reprezintra o corelare intre echo si rezultatele unor hormoni, iar defectele nu sunt vizibile la echo. Dar eu zic sa stai linistita, ca TT face doar o statistica, in urma ei se recomnda amniocenteza, daca e cazul. Cazurile sunt insa destul de rare, asa ca linisteste-te!

20+90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

OSNA felicitari pentru baietel,sa fie sanatos si poate ca urmatorul bb va fi fetita.
ELOISE mie mi-a zis sa-l fac,dar senzatia mea a fost ca ma trimite ca sa mai scot niste bani.Dr. meu e actionar la Medsana si m-a pus sa fac o gramada de analize care nici nu vreau sa mai calculez cat m-au costat.In concluzie, cand m-a trimis sa fac si TT m-am hotarat sa nu ma mai duc;insa nu sunt sigura ca am facut cel mai bun lucru si acum mai ca-mi pare rau ca nu l-am ascultat.Daca ai incredere in medicul tau,inseamna ca trebuie sa faci ce-ti zice,iar daca nu ti-a recomandat TT inseamna ca nu este cazul,dupa parerea mea.

Sa auzim numai de bine.
19+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Draga Cricor, sunt cu sufletul alaturi de tine,daca ai nevoie de o vacanta la soare de refacere esti bine venita la mine acasa in costa rica,stiu ca nu este prea departe de Canada,4ore??

Cri19 unde am facut poza este casa unde locuim iar gradina este de fapt un parc de 1hectar cu arbori si pomi tropicali,intr-adevar este un loc de vis!!

MEXXA puiule, sper ca nu ti-ai fracturat ceva,ma bucur ca bebe este bine sa stai in pat cat poti si daca ai posibilitatea fa un masaj de relaxare,presopunctura sau reflexologie ,te va relaxa pe tine si pe bebic!!pupic

OSNA sa va traiasca bebicul cu putzica!!!!

PUFYMIC sper sa te faci bine curand ,nu stiu ce inseamna durerea de dinti ,nu am avut niciodata,se pare ca doare rau.pupic

Fetelor, nu trebuie sa abandonati DC pentru ca este dureros, trebuie sa ne unim si sa ne acceptam mai mult ,asa vom depasi momentele dificile.
Ce faceam eu fara DC in ultimii 3 ani? unde asi fi plans de fericire? sau de tristete? DC-ul este plin de viata iar ceea ce ni se intampla zilnic este dureros dar normal!!
Curaj la toata gasca ,hai sus moralu la toate si sa nu aud ce va apropiati de butoiul ala ca vin si va

Bebelicul meu este din ce in ce mai activ, am vazut ca-i place cand inot in piscina, dupa ce ies din apa se intoarce pe toate partile;este prima oara cand simt cu adevarat viata in interiorul meu!!
Sotul meu zice ca arat ca un OU KINDER cu surprize!!
La capitolul kg;
vad ca va faceti probleme ca ati luat mai mult decat necesar; am citit ca cineva pe aici bea 3LITRI de lapte pe zi!!!woow
daca este cu grasime 100%nu ma mira faptul ca a luat 18kg doar in cinci luni, si eu am tot un 172cm si ma simt deja balena doar cu 5kg plus!!,de fapt important este sa va simtiti bine, trebuie sa aveti grija cu diabetul gestional !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryu spune:

OSNA-felicitari ptr baietel sa-ti traiasca si sa te bucuri de (sant de asemenea convinsa ca o sa fii o soacra model).
Fetelor multumesc din suflet ca nu ma-ti ocolit.

RYU-20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

GRIPO ce zici,sa incercam sa mergem undeva la inot?Chiar si cu riscul de a arata ca niste balenute esuate .Eu m-as duce ,dar chiar n-am idee ce fel de costum de baie sa-mi caut si unde.Am inceput sa tin si un fel de regim:iaurt,pui la gratar,salata de varza,fructe.Nu sper sa slabesc,dar macar sa nu mai inaintez cu atata viteza.

Sa auzim numai de bine.
19+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

cri19
Pui mic, salata de varza nu poate decat sa-ti accentueze arsurile la stomac, am sa caut eu la mine in PC stiu ca am o dieta pentru gravidutze,spunemi doar ca o vrei si ti-o trimit pe PM.
Pupici

quote:
Originally posted by cri19

GRIPO ce zici,sa incercam sa mergem undeva la inot?Chiar si cu riscul de a arata ca niste balenute esuate .Eu m-as duce ,dar chiar n-am idee ce fel de costum de baie sa-mi caut si unde.Am inceput sa tin si un fel de regim:iaurt,pui la gratar,salata de varza,fructe.Nu sper sa slabesc,dar macar sa nu mai inaintez cu atata viteza.

Sa auzim numai de bine.
19+

cricri

Mergi la inceput