Mamici de sept-oct 2006(25)
Raspunsuri - Pagina 15
pufymic spune:
Susa cred ca acum trece mai greu timpul...
Ma bucur ca sunteti bine si abia astept sa ajungi acasa si sa faci poze la burtica
!
Mexxa nu te ingrijora ca secretia din sani nu e semn de iminenta de avort!E cum ti-a explicat Try, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme!
Si mie au inceput sa imi curga cate un pic sanii
!
Monique_new nu e oare bb ce simti tu?E durere? Poate sa mai fie si de la ligamentele care sustin uterul si care se intind....
Try tu cand l-ai intarcat pe Alex?Eu in 9 decembrie(1 an si 2 luni) si prin 25-26 am ramas insarcinata
....la fix a fost![]()
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
pufymic spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74758" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
mamiFlori spune:
Buna seara fetelor!
Baietel! Baietel! Baietel! Exact cum ne-am dorit eu si sotul meu. Din pacate micuta noastra a facut o criza in adevaratul sens al cuvantului cand a auzit ca nu va veni surioara ei mult asteptata. A doua zi insa s-a potolit. Ce bine! Dar dezamagirea ei a fost asa de mare incat acum am o strangere de inima si parca nu ma pot bucura 100% ca e baiat... Biata mititica! Si cat visase ea cum o sa se joace de-a printesele cu surioara ei!...
Oricum, bebe e sanatos, are 220 gr(!), si 12 cm fara picioruse (adica din vf. capului pana la ultima vertebra. Deci cam cat o avea cu totul? 15-16 cm? Mi se pare mult pt 18 saptamani. Se va naste intre 3 si 10 octombrie si micuta noastra ii zice Alexandru. Vom mai vedea daca ramane asa dar cred ca da...
Gety ma bucur pt rezultatele tale. Stiam de Rh-ul tau. Vezi sa iti faci imediat dupa nastere vaccinurile alea, ca poate mai vine vreun bebe peste ceva timp.
Va pup si va astept cu rezultate numai bune de acum inainte!
Florina
GETY spune:
MamiFlori, nici nu stii ce bucuroasa sunt pentru tine
. Imi imaginez cum au primit toate rudele tale vestea ta. Eu n-am idee ce am, simturile mele nu-mi spun nimic si nu mai am rabdare pana pe 19 mai. Imi vine s-o sun pe doctorita si sa o intreb: "Nu ma primiti mai repede la ecografie"?, dar n-am curaj, nu se face.
Asa ca numar zilele pana atunci.Acum beau lapte. Am ajuns sa beau aproape 1 l lapte pe zi. Este ca un drog. Ma simt minunat cand il beau. De al doilea copil nu stiu daca o sa mai am timp, implinesc acusi 32 ani.Da, este un vaccin care se face in maternitate imediat dupa ce nasti, pentru mamicile cu Rh negativ. Si am sa-l fac, nu se stie niciodata...., nu? va pup
pe toate
ryu spune:
MAMIFLORY-felicitari ptr baietel
,sa te bucuri de el sa fie voinic si sanatos
.Cred ca tati e cel mai fericit
.
ryu
21+
pufymic spune:
AVEM SUBIECT NOU FETELOR!VA ROG SA POSTATI ACOLO!!!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo