Mamici de sept-oct 2006(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

tasia, itzy-bitzy si bb_ralukutza,
multumesc, si eu astept cu nerabdare sa nasc. deja sunt epuizata de atita asteptare. contractii ioc, nu mai zic... n-am stiut ce-s alea, nici macar o data pe parcursul sarcinii. nici macar renumitele Braxton-Hicks.

aici nu se induce nasterea daca nu ai trecut de saptamina 41. cum eu voi intra duminica (miine) in saptamina 41, luni voi merge la o ecografie pt a se determina daca am suficient lichid amniotic. daca vor considera ca este prea putin (adica mai mic de 5 - normal fiind intre 5 si 25), imi vor induce nasterea chiar luni. daca nu, ma vor programa la spital pt una din zilele urmatoare. asa ca pin-aici i-a fost bebelinei mele, ca si-asa s-a cam intrecut cu gluma.

o alta grija a medicilor, era ca e posibil ca bb sa fie cam maricica, si din cauza asta sa-i ramina umerii blocati, la iesire. luni vor vrea sa verifice si dimensiunea ei, ca sa vada daca se impune o cezariana.

pina si un termen de 42 de saptamini e normal aici, la o adica. asta pt ca de multe ori nu se stie exact data conceptiei, si poate fi o eroare de pina la 2 saptamini cind se calculeaza DPN-ul. la mine a fost si mai ciudat, pentru ca stim data conceptiei (a fost una si buna), insa aveam o menstruatie foarte neregulata, mai exact imi venea la 40 de zile.

cind eram prin trim II si a-nceput bebe sa miste cam la toate, aveam noi - fetele de martie-aprilie - o vorba catre bebeii nostri din burtici: "ridem, glumim, dar nu parasim incinta!". ei bine, se pare ca fata mea a luat cam prea in serios expresia asta, si-acum nu mai vrea sa iasa

va pup pe toate si va urez sarcini usoare, cu nasteri si mai usoare (la termen :)

40+6

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Tasia, amniocenteza nu-i obligatorie, e intr-adevar un test care se face daor daca triplu-test iti iese pozitiv. Dar eu ma gandisem sa o fac pt. ca sti uca e posibil sa faci triplul test, sa iasa negativ si totusi bebe sa aiba probleme. Sunt putine astfel de cazuri, dar sunt. Dr. mi-a zis ca nu e nici o ratiune medicala pt. care sa fac amniocenteza atat timp cat testul imi iese negativ (nu stiu sigur cand sunta gata rez.). M-am mai calmat, stiu ca deja am devenit paranoica si vad numai probleme in orice...

.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare burticutze si bebei!

Paranoia de gravida e grava si la mine. Daca am vazut eu ieri ca nu misca asa cum mi-as fi dorit, am citit si am gasit pe-aci pe forum, ca daca ii dai ceva dulce bebe-ului, si stai pe partea stanga 10 min linistita, il simti. Zis si facut. Saracu' meu copil, cat de incapatanat si de independent o vrea sa fie, nu-i merge nici cu ma-sa! Oricum, chestia aia a mers, si psihicul meu si-a revenit pe linia de plutire.

BOGDAN-ALYNA, bine ai venit printre noi, si-ti urez o sarcina frumoasa, fara probleme si un bebe gras, mancacios si cuminte, si cum vrei tu!

AIDA_O, si eu cites epopeea voastra, si astept sa nasti. de altfel, citesc cam toate lunile, pe cele din urma, ca sa-mi amintesc cum a fost, pentru ca din cauza stressului nu am reusit sa ma bucur cum trebuie de perioada aceea; pe cele mai mari ca noi, ca sa stiu ce urmeaza. Te pup, si iti urez o nastere usoara si o bebelina cel putin la fel de frumoasa ca mama ei, cea cu ochi albastri.

ANDREEA STANCESCU, felicitari pentru bebelina! Incep si frumoasele sa recupereze numarul.

PUFYMIC, unde esti? E chiar asa de rau chesti cu maseaua? Ce se intampla cu tine?

ROXANAE, daca incep de acum cura asta cu otet de mere, mai are efect pana la sfarsit?

MEXXA, si daca n-ai chef de curatenie, ce daca? Las' ca se poate si mai tarziu.

MARTHA78, bine-ai revenit!

Va pup si astept vesti de la voi1

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara la toate burticile.Sint nou intrata pe forum cu toate ca am cont de la inceput.
Andreea_stancescu.Eu le eco de 20 de sapt bb avea 390 gr.
Am o bebelina "terorista"...deja....sint in 22 sapt si sint la dr Tutunaru. Mai este cineva la el?
Cred ca m-m trezit cam tirziu la 5 luni 1/2 sa apar pe forum...dar poate ne primiti si pe noi

Monica22sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryu spune:

Ce faceti burticutelor?
Bogdan alina bine ai venit printre noi iti doresc o sarcina usoara si un sanatos si voinic.
Andreea Stanescu felicitari ptr fetita ,sa iti traiasca si sa te bucuri de ea.
Aida O iti tin pumnii.Iti doresc o nastere usoara si iti mai doresc sa iti strangi la piept cat mai repede bebelina.
Monique new bine ai venit printre noi si sa stii ca niciodata nu e prea tarziu sa intrii in .Felicitari ptr ,iti doresc o fetita sanatoasa si frumoasa.
Fetelor in rest multi si sanatate la mamici si bebelusi.

ryu-21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Sunt tare obosita si imi cer scuze ca nu am retinut numele fetelor care sunt interesate de otetul de mere. Nu am venit de mult acasa insa am intrat sa vad ce mai faceti, sotul si fetita nu au inca chef de somn.
Eu cumpar otetul de mere din comert, dar cred ca cel preparat in casa este mult mai bun, eu nu am timp si sincer nici nu stiu cum se face.Cred ca nu este prea tarziu sa incepeti cura acum, cu toate ca era mai bine sa fie de la inceput.
si noapte buna!

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata si o duminica minunata va doresc!
Alyna si Monique bine ati venit printre noi! Sa vedem cind pare Pufymic sa va treaca pe lista. Chiar Pufy, toate ne gindim la tine, esti bine, asa-i?
Eloise 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Martha78, ma bucur ca esti bine!
Pufymic, hai vino cu vesti bune, te rugam!
Andreea_Stancescu si Monique _new sa va traiasca bebelinele si sa fie sanatoase!
bb_ralukutza, cum se face conopida pane, ca n-am nici o idee!
Off, fetelor, ieri am fost la un botez si cand l-am vazut pe bebe mic, asa m-a apucat o nerabdare sa-mi tin bebele in brate...Abia astept sa ajung la termen!

20+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

Bun-venit in gashca noastra de burticutze, celor care ni s-au alaturat.
Fetelor, din cate stiu eu, parca Pufymic e plecata la tara zilele astea. Asa imi amintesc, scrisese zilele trecute. Sunt sigura ca e bine si ea si bb mic.

Eu tot astept miscarile lui bb. Zilele trecute, mai ales vineri l-am simtit f des. Ieri nu s-a mai miscat asa de mult si parca nici azi. Cred ca depinde si de chef, ca nu se misca dupa cum vrem noi.
Gripo, dar chiar esti o mamica dictatoare.

Pupicei la toate si o duminica placuta.

putzuruca 17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput