Mamici de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cinta se pare ca suntem 2 mame denaturate nici eu nu ma prind unde e capsorul si unde ii sunt piciorusele dar stiu ca-mi da bataita la greu mai ales pe ovare si pe vezica mea

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, inscrieti-ma si pe mine la md ca habar n-am unde sunt piciorusele sau capul, doar vad unde este mai umflat;
madacristina, nu fi trista, noi suntem prietenele tale, nici eu nu ma vad cu nimeni, doar munca si atat, dar mai avem putin si ne tinem puiutii in brate;
fetelor, maine sunt libera si plec la botez, ca doar sunt nasa, nu?mai am doar luni zi de munca, pt ca la noi de 1 mai se munceste (ca e sarbatoare comunista!!!);
week placut! va pup
anasia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Sa stiti ca mi-am notat toate gravidutzele care se plang ca sunt singure si sa vedeti bataitza daca nu veniti la intalnirea de pe 6 mai !
Iar de pe 1 iunie (poate intru si eu in concediu...) va invit la plimbari in parc. Nu stam mult in picioare mergem din bancutza in bancutza

Miky 30+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele...un weekend minunat si aveti grija de voi!

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pumpkin iubita, saru'mana de info, mai e putintel si intru in 8luni, ihaaaa!!!
Si eu sunt optimista si vesela si pusa pe shotii de felul meu, mai cad in butoiul cu paranoia uneori din cauza a ceea ce am patit...de-asta mi-e teama sa merg si la aquagym, e tare placut ca mergi, cred ca te simti super dupa...

Cristina +30 si Luca

Mergi la inceput

Ma oftic de mor ca toate intalnirile sunt in weekend si eu nu ajung niciodata

Cristina +30 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Ma oftic de mor ca toate intalnirile sunt in weekend si eu nu ajung niciodata

Cristina +30 si Luca

cum adica, cristina??? vrei sa spui ca nu ajungi nici pe 6 mai? nici pe 20? pai pentru asta iti dam o bataie mare si adevarata, nu bataita, ca ar fi prea putin. desi nu stiu cand o sa te prindem ca sa ti-o administram...

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Amabella, mi-e tare greu sa ajung in wd-uri pentru ca de regula el este rezervat sotului meu ocupat si drumurilor pe care le mai avem de facut...in plus acum suntem si cu casa in santier si wd-urile noastre se duc intre Brico si Practiker, mai avem de vazut si familia, finutza si gata weekendu' ....

Cristina +30 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

MadaCristina, nu mai fi trista, eu te inteleg ca esti singurica, eu ce sa mai zic, sunt atat de departe de parintii mei si nici la mine nu vine prea multa lume, cad uneori in depresie, dar trebuie sa merg mai de parte pentru asta micul, si eu plang, ma consum, nu dorm, dar am noroc ca ma simt bine si sunt toata ziua pe bicicleta pentru a face micile cumparaturi, mai ales cand e vreme frumoasa, altfel mi-ar fi si mie tare greu.
Eu nu am facut tortulete ca voi, am comandat, dar acum ma duc sa fac salata de fructe ca maine ii fac ziua sotului, dar de fapt ziua lui e de 1 mai.
Cum de stiti mai fetelor in ce pozitie e bebele? Eu habar nu am!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

pumpkin si eliza, va multumesc pentru urarile de paste. abia acum am deschis casuta de mail. sa aveti si voi parte numai de fericire, sanatate si realizari!

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput