Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
madacristina spune:
La mine bebe e aproape cu capul in jos...depinde...cateodata e pe lat,ii mai simt fundul in stomacul meu,are obiceiul sa se impinga cu fundul in stomac,asta cand se tot rasuceste...dar deja capul il simt in partea stanga,iar in dreapta,spre ficat sunt piciorusele...e haios,dar inca nu ma obisnuiesc cu miscarile lui,cateodata sunt atat de puternice ca ma sperie si ma si doare in locurile unde loveste...eu una sper sa pot naste normal...oricum vom vedea pana atunci...bebe sa fie bine,dar dc continua sa creasca in ritmul asta..se face un grasun sigur...ma bucura asta,dar cine stie cand nasc cate kg va avea...
Sa va mai spun ceva...de ieri au inceput sa-mi curga sanii...nu mult,dar de ajuns cat sa-mi ude tricoul,cam cat o moneda de 50bani.de cateva ori ieri...si azi la fel pana acum...curge,se usuca si dupa un timp iar simt ud...cica nu e nimic rau in asta...acum nu stiu,incerc sa nu ma mai panichez din orice...dc miercuri doc mi-a zis ca totul e bine la eco,am colul inchis,bebe e sanatos,are toate functii dezvoltate,gusta din lichid,se freca la ochii,cu o mana se ducea spre puta,il bufnise si pe doc rasul,zicea ca se asigura ca o are la locul ei
coloana se vedea f frumos,piciorusele,burtica,si avea niste falcute...tati a zis ca seamana cu mine...doar e baiatul meu...eu una sunt f fericita...ma rog,avem niste probleme acasa,insa am zis ca nu mai las pe nimeni si nimic sa ne strice fericirea,mai ales mie...
Suntem in disc cu parintii lui,mai de graba cu tatal lui,noi stam cu ei si deja eu una m-am saturat...cu chirie nu prea ne permitem sa ne mutam,sunt asa de mari chiriile,la o garsoniera 250euro,mi se pare f mult...nu stiu ce sa fac,am nevoie de liniste,insa nu avem pos materiala sa dam lunar atata pe chirie...nu stiu ce vom face...poate rasare soarele si pe strada noastra...oricum pana una alta stau si ma bucur de saptamanile care mi-au mai ramas...
M-am cam saturat sa tot stau acasa,singura,nu vine nimeni pe la mine,eu de mers mult pe jos nu pot,sotul lucreaza tot timpul,mai nou si-n week-end-ul asta...si deja imi vine sa ma urc pe pereti...nu am cumparat nimic,singura nu ma pot duce,sunt putin cu nervii la pamant,insa ma abtin sa nu plang pt ca i-am promis lui bebe,iar cand ma intristez pun filmul de la eco si asta ma inveseles-te,insa e nasol sa nu poti iesi,sa nu te poti duce singura nicaieri,sa stai singura tot timpul,nu mai rezist...macar cand vine bebe va fi el cu mine,il voi vedea,voi iesi cu el la plimbare,voi putea "bantui" pe unde o sa am chef...insa acum sunt blocata si mai stau si departe,tocmai langa europa si din acest motiv nu vine nimeni la mine,ca stau prea departe,halal prietene ce am si eu...asta e...sunt f trista...imi pun filmuletul ca sa nu ma apuce plansul...
Va pup
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 30 saptamani si 4 zile
nicole25 spune:
madacristina nu mai fi trista ca mai e putin si o sa vine bb.Nu ii mai baga in seama pe socri ca nu merita sa te superi din cauza lor.Ignorai si veziti tu de ale tale.Nu esti singura nici acum pt ca bb e cu tine.Poti vorbi cu el pt ca te aude si uneori iti si raspunde.
un
de la mine si multe 

sa nu mai fi trista.
am plecat si eu acasa ca sunt cam obosita ca am avut mult de lucru azi.
un wekeend placut si un 1 mai insorit.
nicole 29+
nicholas
cristina_ana spune:
MadaCristina, te rog eu mult sa-ti revii, ca altfel o sa primesti bataita de la toate fetele de aici.
Te cred ca e nasol sa nu poti iesi singura din casa, si eu sunt la fel, stau numai in pat, singura, toata ziua, pana seara cind vine sotul. Imi vine sa ma urc pe pereti, dar asta e. Trece.
Si pe socrii ignora-i. Ai sa vezi ca toate or sa se rezolve. Dar nu v-ati gandit sa luati un credit de la banca pt. casa? Ca e cam la fel si rata de credit si chiria. Doar ca va trebuie intr-adevar un avans. Asta e mai nasol. Dar poate gasiti voi o solutie pana la urma!
Cristina, 30+
Amabella spune:
am uitat sa ma laud ca bebitzul a aparut la ecografia asta si mai mare decat la cea de alaltaieri, cu 8 zile mai mare decat varsta dupa UM. acum mi s-a mutat DPN pe 8 iulie. dar, asa cum zicea cineva mai devreme pe aici, si eu cred ca se naste mai maricel, nu neaparat mai devreme.
luiza
28+ si
mic si iubit
cristina_ana spune:
Amabela, ma bucur ca te-ai mai linistit si tu. Cred ca problemele noastre nu sunt intr-adevar grave, noi le exageram. Si e normal,pentru ca vrem sa fie totul bine. Eu nu am mai facut eco de la 20 sapt si abia peste 10 zile ma duc la eco morfologica de trim 3. Sper sa nu am si eu vreo surpriza neplacuta ca cedez psihic.
Eu pe bebe il simt in pozitie transversala, ceea ce e cam nasol. Ma cam loveste prin ficat. Nu stiu cum o sa fie cind mai creste, poate isi mai schimba totusi pozitia.
Cristina, 30+
cinta spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
wow!!!Cinta reteta de la blat este asa:
Ingrediente:4 oua,1/2 cana de zahar,1/2 cana faina,o lingura de cacao,esenta de vanilie sau de rom
Se bat ouale cu zaharul,apoi se adauga faina amestecata cu cacao trecute printr-o sita in prealabil.Se amesteca bine,i se pune esenta...
multumesc pt reteta, Pika
doar 2 intrebari, ca am mai patit-o si cu alte retete: 1. nu e nevoie de praf de copt?
2. ouale se amesteca direct cu zaharul sau se bate albusul spuma separat?
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
pumpkin spune:
Cristina_Ioana, scumpa,
asa sunt eu cumintica de obicei. Mercic pentru intrebare, sa stii ca eu ma simt foarte bine, sunt foarte happy si optimista si fica-mea e in forma maxima in fiecare zi, martea o duce mami la gymnastica (unde de vedem cu Muuh) iar vinerea la aquagym. Tu ai DPN la 7 zile fatza de mine asa ca intrii in luna a 8 a pe 7 mai, la 31weeks&1day !
Madacristina, hai nu mai fi tristutza ca uite te cearta fetele. Ai incredere ca toate se rezolva pana la urma cu rabdare.
Miky
30+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
cinta spune:
wow, mai fetelor....
oi fi eu mama denaturata in devenire... ca prea le ziceti cu precizie pe unde e funduletul, pe unde picioarele, etc. io habar nu am in ce pozitie e bebe si nici nu ma mai chinui sa imi dau seama.
Madacristina, nu fi trista
ca o sa vina soarele si pe strada voastra. ai sa vezi. nici noi nu am cumparat nimic. si nici nu ma prea viziteaza multi. doar ca, din fericire, eu pot sa merg la servici.
si lasa, ca iubi al tau nu va lucra toate weekendurile. si se va dedica tie si lui bebe. important e sa te sustina in fata parintilor si sa te ajute. iar pe socri da-i la spate ca nu merita ei atata importanta de sa iti strice bucuria.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
mishi spune:
madacristina, lasa ca daca nu vin prietenele la tine, "venim" noi mereu prin net si poti sa vorbesti cu noi tot ce vrei. sa stii ca nici la mine nu vine nimeni in vizita, numai soacra mea ce ma viziteaza zilnic. prietenele...daca eu nu mai ies ca am repaus la pat...nici vorba. si sotul meu lucreaza in ture, chiar si de noapte dar daca-l am pe bebe nu-mi mai trebuie nimic.si inca ceva, n-am cumparat nimic de bebe. parca nu-mi vine, am o obsesie. stai cat mai linistita ca nu se merita.
legat de chirie, m-am tot interesat pentru alcineva si am gasit un apartament de 2 camere complet mobilat (chiar si masina de spalat si aragaz) la et.3 cu 200euro/luna eliberabil intr-o luna, vis-a-vis de mine, pe blvd. Theodor Pallady (zona Titan-N. Grigorescu).
daca-ti vin idei, mai intreaba-ma ca, cine stie, poate va surade ideea. dar sfatul meu e sa-ti ignori socrul, daca te calca pe nervi, ca ursu' merge - cainii latra!!!
calatoria lui
26+,
Mihnea
poza bebe la 4D
bulinuta27 spune:
madacristina, mei draguta...eu te inteleg dar fi atenta aici: la mine nu vine NIMENI ca tot asa sunt departe si de ...e greu...si acu tre sa stau si eu acasa..si al meu e numai in delegatii si cand e acasa vine numa' noaptea de la serv de imi vine sa-l strang de gat cateodata...ce sa mai zic...lasa-l pe socrul tau...nici macar nu il baga in seama...hai te rog eu sa fii cumintica...a si mai ai un avantaj: ai net acasa: eu nici asta nu am...hai fruntea sus: pup fata si te rog frumos sa fii cumintica 
bulinuta 25+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png