FIV - 71

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

avalon unde vrei sa faci HSG?
liano asa fii ferma pe pozitie.
Biencuta FIV costa pana 3000, acuma depinde si la ce clinica mergi.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cristinici, la giulesti... Scuze ca te bombardez cu intrebari, dar vreau sa-mi fac o idee (adica sa incerc sa iau in calcul si o posibila nereusita prima data): ce inseamna ca ai reactionat mai bine, ca nr de ovocite sau ai facut suprastimulare? Cati embrioni ai avut? Ai congelat ceva sau de fiecare data ai facut cu embrioni proaspeti? Ce explicatie ti s-a dat pt nereusita? De data asta se va schimba ceva in tratament?
Hai ca eu presimt ca de data asta la tine va fi cu noroc!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

avalon anul trecut am avut 8 ovocite, toate fecundate, deci 8 embrioni , din care 5 bine divizati si 3 nu , pe toti 5 i-am transferat la sfatul embriologului si rezultatul cum bine stii, iar acu 2 ani am avut 6 ovocite din care 6 embrioni , 4 buni si 2 nu , transferati toti 4, rezultatul acelasi. Deosebirea e ca acu 2 ani hcg era 0, iar anul trecut crescuse la 6, deci tot e o evolutie.
O cauza clara nu mi-au dat, pur si simplu eu cred ca nu-i accepta organismul meu si de ce zic asta pt ca ma patit-o si in cazul unor dinti , mi-au trebuit luni de zile sa ma obisniuiesc cu ei. Cred ca solutia este sa duc munca de lamurire pt acceptatre, sa vad cum reusesc .
cristinici

Mergi la inceput

ce schimbari de tratament vom face va decide dom profesor, in rest eu ma duc cu optimismul gata pregatit.
poti sa ma intrebi ce vrei , ca eu iti raspund.
cristinici

Mergi la inceput

Cristinici, asta s-ar putea sa fie, organismul tau cred ca nu-i accepta... dar prednison ai luat? In unele clinici se prescrie prednison dupa punctie pana la ET, tocmai pt a pregati organismul sa accepte embrionii... prednisonul este un medicament antialergic... zic si eu acum, sper ca nu te-am bulversat, eu sunt putin cam 'neascultatoare' cand e vb de medici... e doar o sugestie, sa nu te superi pe mine...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

gina, veronici, voi unde ati facut echo , tot la Marinescu sau in alta parte?
cristinici

Mergi la inceput

Avalon am vazut si eu ca unele clinici recomanda , dar are prea multe reactii adverse pe prospect ca sa-liau fara indicatia medicului.
nu stiu ce sa zic
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Avalon de ce trebuie sa faci HSG,daca faci fiv?Stiam ca pt fiv nu-i necesar sa ai trompele ok(sau ma insel?)

Flori
Noi

Mergi la inceput

Flori, logica ta e perfecta, nu ar fi nevoie de trompe pt FIV, daaar se pare ca au aparut situatii in care sarcina a fost extrauterina dupa FIV din cauza unor trompe obturate, si probabil ca de aceea, mai nou se cere HSG la FIV... daca ar fi dupa mine, si iar ma infurii ca nu vad rostul acestei analize (in afara de tortura la care esti supusa), as da o declaratie pe proprie raspundere ca imi asum acest risc, dar se pare ca nu merge asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelooor, cu tot cu 01 mai, dar pe pagina a3a ???

Avalon, dar laparo nu e mai bine? decat HSG? macar acolo nu te doare , chiar daca stai 1 zi in spital! si se vede si mai bine ce-ai acolo si eventual se si repara daca e ceva de reparat!
Stiu si eu ca exista un risc, cat de mic, dar exista, de extrauterina la FIV, chiar si fara trompe!!! asta o stiati?! cica se poate pozitiona embrionul inafara uterului, bine,sansele sunt super mici,dar sunt! asa ca daca e s-o luam asa, tot nu vad rostul sa te chinuie cu HSG! mai ales ca fertilizarea se face direct in uter, nu-ti foloseste trompele!

Va las, ma duc si eu la un gratar printre prieteni, de parca n-as fi satula, dar aglomeratia conteaza, nu ca mancam! Petrecere frumoasa si voua!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput