Clubul nurorilor (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetelor gata! Am scapat de sedinta si sunt mai linistita! Nici eu nu pot manca, desi am clatite, capsuni, inghetata....toti mi le aduc stiva pe birou, dar.....
Fla..am vazut ce mi-ai aratat! M-am enervat putin. Exista si adevar, de acord. Dar sa nu uitam ca si baietii au suflet...si inca unul mare....cartea???...asta e, nu toata lumea a invatat! O sa-ti pove diseara mai multe!
Andru nu mai fi mai supi...hai ca esti frumoasa si oricum mie mi-ai parut subtirica si in pozele cu burtica! O sa fii o mamica fericita si o sotie implinita si o sa aveti BBlina perfecta!!!
Fla si Flor...acum, k sa va scot putin(si pe mine implicit) din tristete...Nici nu stie Base ce bucatzica a pierdut! Si ce dantele roz bombon!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Tocmai a venit mail oficial ca suntem liberi luni Acuma nu mai ramane decat sa fie soare si ... prajim micii

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pune si mananca maimut alintat...auzi la ea...numai bunaciuni si ea nu poate papa.....mmmm...da-ne si noua capsunele ca-s moartea mea...las ca ma duc si-mi cumpar...

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

ce zbanghie erai flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Fanna, sa stii ca e fain ce spui, nu ne plictisesti.
Ca sa mai vin un pic la "subect" acu' mi-a dat prin cap ca daca ramaneam cu ex-ul aveam si eu soacra albastra...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Eu ma procopseam tot cu o soacra buna:) Doamne si cat imi e de draga, de mica mi-a fost ca o mama, stateam in vacante mai mult la ea decat acasa sau la bunici. Si acuma cand vb la telefon plange numa cand ma aude, ca nu mai poate de dorul meu, ca raman ca si copilul lor, indiferent ce s-ar intampla. L-au "adoptat" si pe sotul meu, le e tare drag, sentimentul e reciproc.
Cand ne-am casatorit, ei ne-au facut cadou si ne-au aranjat luna de miere:)
Doamne cat imi sunt de dragi, imi pare rau ca acuma i-am dezamagit si nu am mers la ei sa petrecem Pastele impreuna, dar in vara asta tot ajungem, chiar daca sunt departe.

Sun esti mortala:) saracu base, petrecerea trecuta era zero fata de ce il astepta:)))
Da, si eu m-am enervat, da am incercat sa zic "frumos":) Abia astept sa pove mai multe

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

norici eu ies ca ma pregatesc de curs...am un chef...cred ca mai pot intra numai marti...o sa-mi fie dor de voi...mai vorbim pupici la toate fetele si la baieti...yessss...sa aveti grija de copii si sotiori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fanna, weekend fain iti doresc... mai ales ca-i prelungit

Flavia, si la mama fostului i-a parut rau dupa mine, stia ea ca nu mai pupa tembelu de fi-su (ma scuzati, dar nu pot sa-i zic altfel) asa fata ca mine si-a plans cand ne-am despartit. Dar pentru asta tot era plina de fitze si figuri si-i baga strambe lui de mine cand eram impreuna.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

la mine nu stiu cum ar fi fost cred ca tot rosie ca nu se poate altfel...ea saraca nici nu ma mai tine minte...cand am fost la nunta la un var de-a lui ca eram f buni prieteni ea vroia sa ne faca cunostinta
eu am stat atunci la masa cu verii lui...ne stiam de mult ...cu verii necasatoriti...cei casatoriti erau cu parinti etc...noi tineret mandria tarii....eram despartita...el saracul vizibil emotionat a venit la masa noastra si a invitat-o pe vara-sa la dans dar se uita la mine, ea a observat si i-a spus: tu sigur cu mine vrei sa dansezi???....atunci fratele lui m-a invitat la dans si l-a salvat...dragutz gestul...situatia era cam delicata...si uite asa m-am simtit super ok la nunta cu admirator secret dansand cu fratesu si toata gasca de nebuni...
hai ca m-ati starnit si nu ma mai opriti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fanna succes la curs si weekend placut alaturi de familia ta..neamul meu, nu? Si sa ne mai spui povesti...ca esti tare amuzanta! Pup la fata!
Voi gagici? Ati amutzit?
Cherry iubitica...hai ca incep sa ma simt mai bine...nu si fizic, dar macar imi impun! Hai mai vino la povesti!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Sorry ca n-am stat cu voi mai mult azi, dar tocmai a plecat inlocuitoarea mea. dau lecti..de detoate. Cum se completeaza o factura, o chitanta, cum se calculeaza orele, cum se face o planificare, cum se completeaza un OP si un CEC... Am obosit.
Dar asta nu ma impiedica sa ma emotii mari de tot. M-a sunat iubi ai a spus ca radiografia la plamani e buna. Acuma mai asteapta rezultatele la sange. Dr e de garda, asa ca ... Si tocmai a fost asistenta si i-a facut injectia si i-a spus ca sunt pregatite si actele de externare. Dar asteapta rezultatele de la laborator, care vin pe la 3-4. Nici nu va inchipuiti ce emotii am.

Vad ca ati inceput sa va spovediti... Eu ... nu am avut nici o relatie serioasa pana sa il cunosc pe actualul sot. Mereu am sustinut ca nu ma marit pana la 30 de ani, ca nu o sa ma indragostesc niciodata de nimeni....si chestii de-astea. Pana cand l-am cunoscut pe iubi. Atunci mi-au trecut toate ideile. M-am indragostit nebuneste de el. Si asa sunt de 4 ani de zile. Eu eventuala o sa va povestesc cum l-am cunoscut. Dar nu acum.

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput