Mancare congelata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

Ar fii bine sa le congelezi proaspete si nu oparite, metoda oparirii inainte de congelare este folosita strict pt a crea spatiu in lada frigorifica/congelator si nu pt altceva, prin oparire scade si ceea ce oparesti si incap mai multe.

Fructele si legumele se portioneaza in pungi si se pun simplu la congelator.Daca le scoti din congelator le pui in cratitza/prajitura fara sa le lasi la dezgetzat ca se inmoaie asa cum spunea cineva.Fructele congelate sunt mai mult pt prajituri/spume/creme si nu pt consumat, logic ca dupa o congelare nu scoti mura ca si culeasa proaspat...

Eu congelez de toate cele...succes.(mancare gatita NU congelez decat poate sarmale si fasole frecata, in rest fac totul in cantitati "mancabile")

mazzel(slakje).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu am incercat sa congelez un cozonac si nu ingheata,cu toate ca, congelatorul e la maxim.
Vreau sa-l pastrez ,sa-l mananc peste 2-3 saptamani,cand imi va fi pofta si termin cura de slabire
Cozonacul e bun,facut cu oua si lapte de tara, nu=l pot arunca sau tine sa mucegaiasca.
Ce pot face?


"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput