caut gradi de stat aproape de Palatul Copiilor
fetita mea are 4 ani, face 5 in decembrie.Acum este la Ariel, dar nu sunt deosebit de multumita, dar mai scumpa de atat nu pot sa imi permit. As vrea sa ii gasesc o gradi de stat la care pot sa ajung cu tramvaiul 34 sau cu 313, 312. exista vreo gradinita la o distanta accceptabila si care sa fie buna? ca nu as vrea la 40-50 de copii...
stie cineva o astfel de gradi?
eu acum sunt insarcinata in 9 saptamani si mi-e rau ,nu prea pot sa merg din gradinita in gradinita, m-ati ajuta fff mult
va multumesc
Raspunsuri
Karina spune:
quote:
Initial creeata de mihaela-p
fetita mea are 4 ani, face 5 in decembrie.Acum este la Ariel, dar nu sunt deosebit de multumita, dar mai scumpa de atat nu pot sa imi permit. As vrea sa ii gasesc o gradi de stat la care pot sa ajung cu tramvaiul 34 sau cu 313, 312. exista vreo gradinita la o distanta accceptabila si care sa fie buna? ca nu as vrea la 40-50 de copii...
stie cineva o astfel de gradi?
eu acum sunt insarcinata in 9 saptamani si mi-e rau ,nu prea pot sa merg din gradinita in gradinita, m-ati ajuta fff mult
va multumesc
De ce nu esti multumita de Ariel ? Poti sa-mi spui si mie, ca eu as vrea sa-l inscriu pe Bogdan acolo. Daca nu vrei sa scrii aici, da-mi un PM, te rog.
Pe aceeasi strada cu Ariel e gradinita Scooby Doo (mai in capat), vezi ca s-a discutat si pe forum despre ea.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
mihaela-p spune:
Ariel e ok, dar sunt mai multi copii in grupa si fetita mea parca nu se poate integra. mereu imi spune ca vrea sa fie atenta la lectie si alti copii vorbesc, se imping sau o mai trag de par ,etc. ei ii este rusine sa ii spuna ceva educatoarei ,ca sa nu deranjeze lectia. mi-a mai spus ca nu ii place ca educatoarea nu zambeste si copiii( ceilati cred ca sunt de multa vreme impreuna ,poate de asta ii e mai greu ...mi-e greu sa o trezesc dimineata la gradi, poate daca i-ar placea mai mult ar fi altfel...daca s-ar atasa de educatoare...
ea e un copil f vesel, rade si se joaca mereu. acolo nu zice nimic, unde o pun acolo sta. nu stiu, speram sa fie mai bine, eu am fost la gradi de stat cand eram mica si mi-a placut enorm, si am ramas in relatii f bune cu educatoarea- dar asta era acum multi ani si in Resita.
are f multe atuuri -program lung pana pe la 6,30 ,arata bine, au jucarii ,pretul e ok. dar noi la banii astia facem un efort sa ii dam si as fi vrut sa fie mai happy la gradi.
si este ceva care ma supara: daca pleci in vacanta o sapt sau 2 ( si in timpul verii asta se va intampla ) platesti taxa integral ,pe toata luna.asta nu mi se pare ok. daca ar fi fost 5 copii,as fi inteles, dar sunt mai mult de 10-12 in grupa si nu raman fara bani de chirie daca nu platesti taxa o sapt...
cam asta e despre Ariel.
poate gasesc o gradi mai buna, dar probabil nu voi gasi ,asa ca va ramane aici probabil.
pt moderatori: va rog sa inchideti subiectul, probabil ca nu va merge ...
va multumesc
radu300 spune:
Sunt cateva gradinite in apropiere de Palatul Copiilor. In ordine ar fi: gradinita 17 (intre Piata Norilor si Parcul Tineretului), gradinita 25 parca (pe strada Frigului, undeva in spate la Sincai) si apoi, la oarecare distante ar fi gradinitele 60 si 30 (sa zicem ca astea sunt in apropiere de B-dul Cantemir, in zona Restaurant Budapesta).
mihaela-p spune:
multumesc de raspuns.
am sa sun sa vad daca mai sunt locuri, dar vreau sa incerc sa gasesc o gradi mai mare care are locuri. problema e ca pe gradinite.com si gradinitebucuresti.ro nu ai decat adresa si numarul de telefon, si eu habar nu am pe unde este. ma pun si sun, unele imi spun ca nu au locuri, altele pur si simplu sunt deranjate de telefon si raspund in 2 peri. sotul vine dimineata si se intoarce seara, asa ca trebuie sa o rezolv eu, si eu nu ma simt deloc bine, am greturi si vomit toata ziua. asa ca fetita mea ramane la gradi la care e, cu mari rugaminti din partea noastra, pentru ca nu prea ii place , si noi facem un efort serios financiar, mai ales ca eu acum nu mai lucrez...