Clubul optimistelor (10)
Raspunsuri - Pagina 8
addinel spune:
brave-ule, si eu m-am tot uitat pe albumul tau si am suspinat. ai facut nunta la bisericuta de pe campia libertatii, nu? eu acolo am copilarit si acolo mi-am petrecut si adolescenta. ma leaga atatea amintiri de locurile alea pe care din pacate nu le-am mai vazut de tare multa vreme. a fost cea mai fericita perioada din viata mea. tu stai prin zona?
pupici pe botici
nunta mea
teodora35 spune:
Daniela chiar vroiam sa te intreb pe unde stai da am zis sa nu fiu prea insistenta .Da pozele sunt facute in parcul Carol ,eu si serviciul il am aproape de casa merg pe jos pina acolo este chiar vis-a-vis de industria iutei cine stie poate ne intilnim vreodata
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Teo, stau exact langa spital...poate ne intalnim...
Ma plicti...nu mai ce face ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Auzi la ea... ce job are... se plictiseste...Vreau si io un job asa...
Fetelor, trimiteti-ma la invatat ca vremea trece si vine examenul peste mine...
N-am chef de nimik.Ma apuc sa-mi fac unghiile ca maine ma duc la un botez.Tocmai la tara, la vreo 90 de km de Slatina.Sper sa nu fie vremea urata ca nu stau.Ma duc, dau banul si pa.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Georgi, ce examen? Hai treci la invatat:)
Eu nu ma plictisesc (deocamdata) nu ma pot desprinde de PC pana doarme pitica mea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Georgi, ce examen? Hai treci la invatat:)
Eu nu ma plictisesc (deocamdata) nu ma pot desprinde de PC pana doarme pitica mea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Asa stau si io lipita de scaunul asta pana adoarme si maimuta mea.Acum a adormit deja asa ca ma duc sa termin mancarica.
In legatura cu examenul...pentru catedra i toamna, examen de titularizare in invatamant.
Mai e un pic pana in iulie.
ca plec la trebi
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
teodora35 spune:
daniela linga care spital?
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
SunSmile spune:
Cocoroaca zgubilitica treci la invatat! Vezi ca te ascult!
Finutza ce faci? Te plicti? Io-s IAR ametita...am bagat "bulina" sub limba..astept sa-si faca efectul!
Voi gagici???
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Georgi , daca am pile ...la finu...
Nasica, am mancat putin ca ma durea capul si acum astept sa revina boss de la masa si de la ma-sa , ca sa il intreb eu am sau nu luni liber sau sunt pedepsita?Desi am fost cuminte!Mai stai la serv? Ce faci in wk? Ai liber de 1 MAI?
Geoergica , fuguta la invatat , ca te ascultam, ai auzit ce a zis cealalta nasa.
Teodora , de plamani.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"