Stelisti si steliste (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Anderra spune:
SunSmile,draga mea..de ce ai pus acel semn de tristete la finalul mesajului? stii ceva si nu ne spui? nu ne speria.. am avzut ca din 11'le postat de tine ..lipseste Radoi .. oare de ce? esti sigura de formula asta de start ..? sau l'ai omis din greseala?
edit: pardon.. emotia .. imi joaca feste .. acum l'am vazut si pe radoi..
Claudelu spune:
Nu lipseste Radoi...e la locul lui Singurii care lipsesc sunt Nicolita si paraschiv
HAI STEAUA
boeru spune:
Sun-ule hai sa -ti zic sa-mi zici cum imi zice toata lumea!!
FLOR si floricica cealalta (flori76) sa ramana flori
Trec acum sa adaug la listuta flori76 si bibyrox
Welcome!!!!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
ionella3003 spune:
Am uitat sa zic ca golul il va da Cristea!!!
Si... vorba lui fi-miu (despre care vorbea Getuta mai sus):
"TEAUA! TEAUA! TEAUA!"
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
katty spune:
HAI STEAUA! Vom fi cu sufletul alaturi de voi (adica si sotul)!!
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
motanik spune:
quote:
Originally posted by boeru
Trec acum sa adaug la listuta flori76 si bibyrox
Welcome!!!!
Forzza Steaua!!!
Cum, pe mine nu?
--------------------
Andra
geba2001 spune:
TEAUA ! TEAUA ! TEAUA ! TEAUA !
GOOOOOL CRISTEAAAAA !!!
VREAU SI EU PE LISTA, CA SUNT STELISTA DE CAND E CRISTEA IN BUCURESTI...
...am reusit si cu culorile... Ionela, sarr'na pt indicatii
steaua spune:
Buna fetele rosh- albastre!
De ieri io am iara mari emotii. Ieri am visat prima repriza integral. Si la pauza era 1-0 pentru Steaua (gol Dica). Apoi m- am trezit. Io nu cred in vise, da in chestiuni legate de Steaua sunt cam superstitioasa. Mie parca mi se implinesc visele pe dos. Si MI-E TARE FRICA. Da' ma consolez ca am ,,vazut'' numa prima repriza.
HAIDE STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
impreuna spune:
Mai sunt 5 ore, nici eu nici sotul nu mai avem stare, parca avem un arc in
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
Catalin spune:
Middlesbrough vs. Steaua Bucuresti - Transmisii si comentarii LIVE (ora 22.00 - ora Romaniei):
TVR 1 (meciul este difuzat in reluare pe www.tvr.ro/tv/tvri/recomandari.php#23:30" target="_blank">TVR International/Webcast de la 23.30)
www.steauafc.ro/nou/casuta_etapa_info.php?id=3748" target="_blank">SteauaFC.com - transmisie radio si comentarii
OnlineSport - comentarii
www.goalslive.com/ro/results.html?myid=99989&op=socc&sp=live#" target="_blank">GoalsLive - comentarii
In strainatate meciul este transmis de televiziunile:
www.dsf.de/de/programm/pr-programm/prpr-fussball/prprfu-uefacuplive/uefacup-live.html" target="_blank">DSF www.itv-football.co.uk/" target="_blank">ITV-4 SportTV www.rtr-sport.ru/program.html" target="_blank">RTR-Sport Sport1 www.tgrt.com.tr/" target="_blank">TGRT www.setanta.com/portal/systemcontent/article?open&articleid=d5dc427a57b4aa198025715d003932b8" target="_blank">Setanta Sports www.dubaisports.ae/schedule.asp?lang=ar&PrgDay=Thursday&ChannelID=2" target="_blank">DubaiSport www.digitalb.tv/" target="_blank">DigitAlb-TV5 www.polsat.com.pl/tv/" target="_blank">Polsat-Sport MegaSport TPS Foot (www.knplogic.com/sport/DL_thu.html" target="_blank">click mai multe detalii).
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!