Stelisti si steliste (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

N-or sa invete niciodata. Asta-i tragedia.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai mai Cristina! Nu mai vorbi asa! In calitate de suporter al Stelei....ai tot dreptul sa fii dezamagita si trista si cum vrei tu! Dar daca te leaga o istorie si niste sentimente puternice de echipa asta, trebuie sa le acorzi credit! De acord ...au gresit imens, nepermis de mult aseara! DAR....parca si daca ar fi castigat ne dadeam rotunzi ca mama ce fotbal i-am invatat noi pe europeni. Hai sa fim realisti!!! Si hai...daca tot spunem ca suntem stelisti sa credem in continuare in ei! Si sa le multumim pentru ca ne-au adus pana aici, pentru ca ne-au facut sa visam, pentru ca au reusit sa duca 4 echipe in Europa! Hai sa fim stelisti in continuare...la bine si la greu, remember???

quote:
Originally posted by CristinaT

N-or sa invete niciodata. Asta-i tragedia.

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Am adormit azi noapte, pe la 2.30 cred cu gandul la meci, nu-mi venea sa cred ce tragedie s-a abatut asupra STELEI, nici acum nu-mi vine sa cred...dar meregm inainte, vom castiga campionatul si mergem in Liga acolo unde Dinamo sau Rapidul (RUSINEEEEEEEE pt Rapid si suporterii lui, va vede DUMNEZEU) nu au ce cauta.

MULTUMIM STEAUA!!!!
MERGEM INAINTE!!!

Mergi la inceput

SunSmile, asta sunt
Tin cu dar nu pot sa cred .... acum sunt pesimista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

STEAUA
Esti campioana noastra!

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stiti ce ma doare pe mine? Si cred ca mai mult decat infrangerea de aseara? Reactia asta tampita cu arderea drapelului, calcarea fularelor in picioare. Am vazut ca s-au adunat parca la Timisoara si aclamau echipa engl. Da nu se poate oameni buni asa ceva!!!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

La Timisoara erau suporterii lui Poli care sunt infratiti cu cei rapidisti....ce sa le faci, toti o apa si un pamant....daca atat creier au, la ce poti sa te astepti de la astfel de oameni fara educatie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da', dar daca iau cupa Romaniei, rapidistii merg DATORITA Stelei direct in grupe! Hmmmm...astia nu-s romani, nu-s nicicum...sunt fara suflet, fara simturi si fara creier! Nah, c-am spus-o! Rusine lor...daca erau asa buni cum se cred acum..ma intreb si eu k prostu...de ce nu au jucat ei semifinala??? Dar....nu-mi mai bat capul...exista o Justitie Divina pt toti!

quote:
Originally posted by ratusca1977

La Timisoara erau suporterii lui Poli care sunt infratiti cu cei rapidisti....ce sa le faci, toti o apa si un pamant....daca atat creier au, la ce poti sa te astepti de la astfel de oameni fara educatie???

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by svety

Stiti ce ma doare pe mine? Si cred ca mai mult decat infrangerea de aseara? Reactia asta tampita cu arderea drapelului, calcarea fularelor in picioare. Am vazut ca s-au adunat parca la Timisoara si aclamau echipa engl. Da nu se poate oameni buni asa ceva!!!

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

asta n-am vazut-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

In concluzie, ma doare sufletul. De fapt nu-si mau au loc analizele si comentariile.

Un lucru e cert STEAUA NU APUNE NICIODATA

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput