Bebelusi de iulie-august 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
MONAI spune:
Corbioana, pupam Andreiu' soriceiu'
si pe parintii lui draguti
.
Aldebaran, pupam, de asemenea, pe sprintenelul Aris
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Cati, draga mea, imi inchipui ce greu iti este, important e sa depasiti perioada cu bine
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Corbioana, intr-adevar Irda are dreptate. Dintre toti copilasii nostri pe care i-am vazut eu in poze, Andreiu' pare deja un flacauash in toata regula. Mi-a placut si curtea bunicilor. E la tara sau la oras?
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
delia grozav spune:
Azi am tras o spaima groaznica. Medeea statea in patut la ea si se juca, eu ii terminam mancarica si ma duc sa vad ce face si aud niste sunete ciudate, tusea si ii venea sa verse, ea care n-a varsat in viata ei. Mi-am dat repede seama ca a inghitit ceva si ma uit in jurul ei ce ar putea fi. Langa patutul e e o noptiera pe care este o musama din aceea care se pune pe masa sub farfurii. Si vad ca a desprins o bucata din folia de deasupra, destul de mare. Deci stiam ce e. Am luat-o repede in brate, inca nici nu apucasem sa ma speriu si i-am bagat de 3 ori degetul adanc in gat pana a iesit bucata de folie. Brrrr, groaznic ce m-am speriat. ea nu a apucat sa se sperie prea tare. Intr-un fel ma mir si eu de mine ce prompt si bine am actionat.
In alta ordine de idei Adi are iar febra.
De-abia a scapat saracutul, poate trebuia sa il mai tin acasa sa nu il trimit asa repede la gradi.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Ella2000 spune:
Caterina, off.. o sa treaca si te vei face bine! si o sa ai bb , stai linistita!
imi pare rau ... ai fost nevoita sa renunti la alaptat?
Anca, la noi asa sunt... nu ca nu te duc, dar fac mutre!gradinita e la aprox 500 m! dar cand ploua ca nu vezi nik in fata??? dar mi-am rezolvat problema! are cine sa mi-o aduca acasa in situatii de genul acesta! un tatic! al unei colege!
Dede, bine ca ai ajuns la timp! a patit-o urat o prietena... cu o caja de mar cand copilul era deja de 3 ani! am sarit si i-am bagat degetul in gat!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Paulei azi i-a spart gingia dintisorul Nr. 3!!! nu mai e asa de mofturoasa! dar de capsat nu a uita sa ma capseze!!! cred ca asa imi aduce aminte sa o fac cu ceva calmant! 
am fost la socrii si a fost super!!! am primit cadou cu acazia aniversarii noastre! ![]()
sunt franta, pupicei si somn usor!
ella2000 si printesele
nicoll_mada spune:
Buna seara si voua dragelor!Noi ne-am intors de la tara,unde am fost cu soacra mea.Pt mom,trebuie sa urez si eu LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARE SI SA AIBA PARTE DE TOT CE ISI DORESTE ZANICII MELE!AZI,MICUTA CODRUTA A FACUT 9 LUNI!!!Pot sa afirm cu tarie ca sunt o mamica fericita care inca nu ar pleca macar o ora de langa puiul ei.
De asemenea uram LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE si celorlalti bebelusi nascuti in zile de 28,29.
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Giana spune:
Dede,groaznica sperietura ai mai tras...cred ca intram in panica pe loc...bine ca s-a terminat cu bine!
Caterina,m-a impresionat cand am citit ce-ai scris referitor la intarcat...si asta in mare pentru ca si eu aproape am intarcat.Spun aproape pt ca dani mai baga tzatzica in gurita noaptea odata,dar nu prea mai are ce suge nici atunci.Si m-a luat si pe mine asa o tristete..si o melancolie,la amintirea vremurilor cand puiul meu drag papa numai laptic de la mami...Si-mi dau lacrimile cand il vad cum uneori trage de bluza si cu manuta trage de sfarc pana la gurita si suge,dar nu mai e nimik aproape.
A fost cea mai minunata perioada...si imi dau lacrimile cand ma gandesc ca s-a terminat...ne lega atat de mult...eram UNUL.
Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatos si ca papa bine si formula,creste bine si e fericit.Ma consoleaza gandul ca el chiar era pregatit pt. intarcare,musca de cate ori ii dadeam tzatzica cand era treaz.
Abea astept sa-l alaptez pe BB2 si sa retraiesc acele emotii...
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
nicoll_mada spune:
Si cum am recuperat ce s-a scris intre timp sasi raspundem.
Anca felicitari pt progresele lui Matei!
Simona,Delia se pare ca nu sunt singura microbista de pe aici!Era sa "mor" de inima joi seara.Am avut si carnet de membru cotizant al Clubului Steaua.De fapt il mai am,dar expirat.Pana sa raman gravida mergeam frecvent pe stadioane.
Delia sanatate multa lui Adi,imi pare rau ca nu se simt beine.
Ioana,Irda super cei mici!
Caterina71 sanatate multa,incearca si vezi partea buna a situatiei.Tinem pumnii atat pt sanatatea mamici cat si pt bebelusa sa pape bine in continuare lapticul praf!
Ella felicitari pt dintisorul cel nou!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Veve spune:

103
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6