De vizitat in Germania - sfaturi

De vizitat in Germania - sfaturi | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Am dori ca anul acesta sa mergem in Germania, partea din dreapta cum te uiti la harta, adica orientativ ruta Dresden-Berlin-Hamburg-.... Eiiii si de la Hamburg ramin cam in pom , ca nu stiu ce ruta mai scurta sa alegem la intoarcere. Daca e s-o luam prin vest (ca ar fi frumos sa vedem si Koln de ex) atunci se lungeste prea mult drumul si nu avem mai mult de 2 saptamani la dispozitie. Anul trecut am vazut putin, doar Stuttgart si Munchen si ne-am promis ca vom reveni.
Fetele din Germania sau oricine stie bine Germania, va rog sa imi dati si mie niste sfaturi de calatorie, si ce orase ar fi indicat sa vedem.
Multumesc anticipat!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Am fost anul trecut in circuit prin Europa si am ajuns si la Koln. E pacat sa-l ratezi! Domul din Koln e absolut superb, coplesitor. Poti ca dupa Hamburg sa o iei spre Koln si sa te intorci prin Praga, am vizitat-o in 2001 si merita vazuta, era supranumit orasul cu acoperis de aur, multe din cladirile vechi fiind acoperite cu o foita de aur, dupa Praga sa vi prin Viena, de vis si apoi Ungaria. Drumul nu va fi cu mult mai lung.
Daca vrei mai multe detalii bucuroasa te ajut.

Simona - mami de baieti, Alex,18ani & Luca, 1,6ani
http://community.webshots.com/user/simokazoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Simona in primul rand arati bestial!!!! Si ai doi baieti minunati (unul as fi jurat ca-ti este fratior, sunt sigura ca aia mai auzit chestia asta )
Cat despre Germania, si eu am auzit si vazut in poze multe frumuseti in koln, insa am masurat distantele si sunt f obositoare de parcurs cu un singur sofer...cate 400 km pe zi, chiar si pe autostrazile lor, sunt cam obositori cand se repeta des. Nu stiu ce ruta vom alege in final...mai astept rapsunsuri!

Mercic inca odata!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput