Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Urmariti vremea pe www.kappa.ro

albumele noastre

Mergi la inceput

Hello , helloo !!!

Unde sunteti ??? Ati plecat deja la munte , la mare in acest week-end prelungit ???

Va doresc tuturor noapte buna !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Sa aveti noapte buna!
Fug si eu la culcare (daca o sa ma lase Calin si nu o sa ma tina la povesti),ca scumpul de Luca , mai nou se culca pe la 8,30- 9...Nici nu ma mir ca pe la 4 se trezeste...
Va pup pe toate

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uf bianca ce ma ungi tu pe mine la suflet...auzi ce scoate ea: supradotatii!

adriana, in zona SM nu prea sunt cabane, mai mult prin MM, care ne place noua e www.complexlostrita.ro/" target="_blank">lostrita. Mai e www.satumare.ro/pages/mujdeni.htm" target="_blank">mujdeni, www.complexpintea.3x.ro/" target="_blank">complexul pintea de la valea mariei.
Din pacate noi plecam maine dimineata la cluj, stam pana duminica, iar eu luni lucrez, ca am fost liberi de sarbatori!
Cu olita-parerea mea e ca nu are rost inainte de un an jumate sa incepi nimic cu paula, e prea devreme. Cu silvia am inceput la un an si 9 luni, iar in 3 saptamani era ok. Pana atunci, nici n-a vrut sa auda...dar tu testeaza terenul, daca vrea si coopereaza, poti merge mai departe.

Silvia e figura: acum o doare piciroul si sta in varfuul patului comandand: tata, ia-ma in brate si du-ma sa pap...tata, adu-mi aia si ailalta.... I-am dat nurofen, i-am pus compresa pe piciorus. Dr-a n-a reusit sa o consulte, n-a vrut sub nici un chip...iar la intepat am tinut-o toti: tata in brate, eu de maini si dr-a de picioare. A urlaaaaaat, iar acum zice ca e din greseala ce i-a dat tanti acolo in picior . Dar mi se rupea sufletul cand a intepat-o.

kim, foarte impresionanta povestea ta, am fost alaturi de tine in momentele grele...ti-am amirat si puiuta la plimbare...va dorim numai bine!

fetelor va pup,pup,pup! Distractie placuta de we si 1 Mai!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am mai venit putin

azi am fost cam fara chef, de citit am tot citit ce s-a scris dar parca nu mis e lipea mana de taste sa scriu ...
sper ca maine sa fiu mai bine dispusa si sa va povestesc una alta ...

am pus albumul cu pozele lui mihaita pe aprilie, daca doriti sa aruncati o privire aici... sper ca are toata lumea acces

noapte buna

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna fetelor,am intrat sa va spun noapte buna si distractie placuta in weekend.Noi maine plecam la tara asa ca nu o sa intru pe net.
Adriana iti povestesc duminica mai multe despre cresa ca acum sunt tare obosita .Noapte buna.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare gasca!!!!!!!!!!!

adriana sa speram ca de maine e timp frumos.nu te-a sunat Bianca pt cabana?

mihaela pai se poate sa nu va lase liberi de 1 mai? pupici silviei.e smechera fetitza.

elutza am vazut pozele.tare dulcic si scumpic e mihaitza.mai eu am vazut poza 94 si cam intru la idei, ca nu prea vaz bine ce scrie.sa inteleg ce vreau?( vezi ca-s blonda si inteleg doar tampenii)

ioana somn usor.acuma poti dormi linistita ca nu e socrla la tine.

va tzuc si mai vin.............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

'neatza fetelor !!!

M-am trezit si m-am uitat pe geam si m-au apucat niste draci de numa-numa... Pai se poate , am intrat pe kappa sa vad vremea si pe urm. 4 zile se anunta numai soare , sau ma rog , predominant soare ... adica fara ploi . Si cand colo eu ce vazui pe geam ... nori de ploaie ... Si acuma puteam si eu sa profit sa plec undeva sa ma relaxez ... asta e nu am noroc ...

Bianca cabana nu e inca gata , adica nu sunt facute legaturile la baie si nu are decat 2 paturi deocamdata ... dar si daca era gata tot nu avem noroc de iesit pe undeva ...

Dar eu tot nu ma las si cred ca dam o tura pe la Piatra Craiului ... sau pe undeva tot mergem noi ...

Elutza mamaaaaaaa ... da ce mare e Mihaita !!!! Aveti niste plete de domnisoara ... sa cresteti mari si sa fiti sanatosi ... Starea ta de ieri se trage , cred ca , de la vremea asta nasoala ... Si eu am fost asa ieri si vad cas si azi sunt fara chef ...

Pupici ... da mai vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Mihaela mersi de ideile cu cabanele . Am fost intr-un an la Borsa si ne-a placut tare mult . E asa de frumos si atata liniste . Andreea a fost tare incantata de telescaun . Poate mai dam o tura anu asta ... Distractie placuta si voua si ... spor la lucru luni ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!

sunt pe fuga.s-a trezit matei .merg sa-i dau papica si iesim afara.

va tzuc si mai vin...................

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput