Creme hidratante recomandate in sarcina

Creme hidratante recomandate in sarcina | Autor: asiza

Link direct la acest mesaj

Buna...sunt un menmbru nou aici, la desprecopii.com. Tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata si bineinteles am inceput sa-mi pun o gramada de intrebari. Una dintre ele e legata de crema hidratanta pe care ar trebui s-o folosesc pentru a-mi masa corpul. Am inteles ca sunt creme care contin tot felul de substante nocive pentru sarcina si ca pe flaconul cremei ar trebui sa se specifice daca e interzis a se folosi in sarcina....insa asemenea indicatii nu exista pe etichete....Stie cineva ceva despre acest subiect? Mersi si pupici la toate...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Eu iti recomand cremele/lotiunile pentru bebei. Pana acum eu am folosit Klorane Bebe (lapte de corp cu extract de galbenele). Dar la fel de bine poti incerca si din alte game (Nivea, Sanosan, Bubchen).

Steluta 32s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Felicitari!
Daca vrei sa folosesti creme indicate special pentru perioada graviditatii, exista Elancyl Galenic, Mum-Sanosan samd.
Intr-adevar cremele de bb se presupune ca sint facute cu mai multa grija, dar mai depinde si de pielea fiecaruia. De ex bb meu face bubite de la orice gen de spumant de baie, ulei de corp, crema samd. In orice caz, opinia mai multor mame pe care le cunosc este ca Sanosan e cel mai recomandat.
Ca sa nu-i faci griji, mai bine cauta produse speciale pentru viitoarele mamici sau varianta naturista- ulei de masline presat la rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

in primul rand nu ai voie sa folosesti creme ce contin retinol si orice derivat de vitamina a sunt toxice ptr.bebe,in al2lea rand e bine sa folosesti creme ptr un ten sensibil deoarece pielea ta in sarcina este f.reactiva dar nici intr-un caz game comerciale ci,dermato-cosmetice gen avene galenic sau de lux ceva mai scumpe,clarins care este din extracte de plante sau phytomer.o crema f.buna care ajuta ca tenul sa nu se pateze este roc soya unify

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Va multumesc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Asiza, eu toata sarcina am folosit (si folosesc inca) ulei de migdale (previne vergeturile) de la Aboca (200.000 lei in farmacii) sau de la L'Occitane (1.200.000 lei- ffff misto) sau ulei de masline extra-virgin (orice supermarket).Pt sani crema Mustela (700.000 lei in farmacii). Nu am facut deloc vergeturi pana acum si am pielea fina ca un fund de bebelush.
Sarcina usoara!

Cristina +30 si Luca

Mergi la inceput