Iasule, mandra cetate! (31)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
va cetesc da` n-am timp sa scriu si-n plus is si rupta de foame ca-s la dieta de ieri... incerc s-ajung si io la intilnire, da` inca nu-s sigura si probabil nici nu voi fi pina in ultimu` moment
tot io... oana, mergi la dr mai bine, a facut febra? daca da, ma gindesc la vreuna din bolicele in voga daca nu, poate fi o alergie la ceva, hai c-am vorbit ca o tzatza-n piata, sanatate
multa!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
GabrielaG spune:
Oana, vezi sa nu fie vreo piscatura de la vreo insecta. Baietii mei au pielea foarte sensibila si se irita cumplit la piscatura de purice. Daca sunt apropiate intre ele singur sunt piscaturi.Pana la urma piscatura se umple cu un lichid si ii mananca de nu mai pot. Eu dadeam si cu pasta de apa de la farmacie care e un pic mentolata.
Pupici,
Gabriela si baietii
aime spune:
Stefana si eu as vrea sa vad si sa miros, asa ca ...poate ne vedem la cuconiada.
Oana si vladut mi-a facut anul trecut in vara asa o alergie, dr ne-a dat Advantan milk, e un unguent, mi-a spus ca sunt frecvente de la iarba, jucarii noi, sau de la insecte. Oricum, ar trebui sa-l vada un dr, ca sa fii linistita, mai ales ca zici ca e si marait.
Dana, da tu ce mai zici? Esti prinsa cu treaba, cred...spor, atunci
Miha si sa ne vedem la cuconiada
aime si Vladimir in aprilie
Danna_36 spune:
Iata si listuta reactualizata pentru: sambata 13 mai, orele 17:
acvi, adda, adi69, adusca, aime, alipiticot, amironeanu, buli, carmenp, Cicuta, belnicol, Gabriela Hogas, Steffania17, Stefana, Diaan, Oany
Danna_36, eloise, gabiarama, GabrielaG,g_ioana, Ghinetz, herra, Ionika, kisstherain999, kriss79, lacri, l_carmen2003, leoaica, mariussimiuc, mephala30, Mexxa,Nora, oanabandol, palmyrah2002, ralnied1, ralucami, rosa sinensis, Roxana80art, simodara.
Dupa cum vedeti s-au mai innegrit cateva cucoane, dar mai avem promisiuni si mai asteptam raspunsuri...Buli, si tu ziceai ca vii, sper ca nu te-ai razgandit...deasemenea, Alipiticot... Stefana, daca poti veni cu catalog si produse la intalnirea pe care o organizam, e posibil sa te alegi cu cateva cliente...
Adresa:
RoMagic Family Care Center, str. Rufeni 16, straduta din spatele farmaciei Podu de fier, a doua casa pe stanga.
Fetele, restul unde sunteti? Cred ca nu v-ati intors inca din mini-vacanta de 1 mai, asa-i?
oana, eu vreau altfel nu iti propuneam, asociata mea (tot Dana o cheama) e si ea de acord, mai ramane sa vedem ce zice Doamne-Doamne
cat despre ce am facut acolo, v-am spus ca suntem la inceputul inceputului, nu va fi totul gata din prima, sunt disperata ca nu am primit inca nimic din ce am comandat, nici placutele pt pardoseala, nici salteaua gonflabila, nici mobilierul...sigur, mai sunt 11 zile, dar daca nu vor ajunge nici pana atunci, ce ma fac?
Asa incat va rog mult de tot sa luati lucrurile asa cum sunt deocamdata si sa imi mai acordati o...perioada de gratie, ca sa zic asa, si sa mai veniti la centru si dupa cuconiada, atunci cand vor fi toate la locul lor...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
Stefana spune:
Buna! Imi cer scuze ca n-am raspuns mai repede, dar nu mi-a mers netul pana acum. Ma bucur ca sunteti interesate de produse. Eu sunt la inceput cu chestia asta si ma chinui sa-mi fac cunoscute produsele, care abia au intrat pe piata Iasului si nu demult in Romania.
Stiu de cuconiadele voastre, insa eu nu sunt prea "cucoana" si nu am vrut sa ma simt in plus pe acolo. Dar acum o sa vin, chiar daca nu am copilut. Poate o sa-mi aduc finutul, daca se poate.
Si ca sa va raspund, parfumurile de 50 ml sunt 375.000 si cele la 11 ml 142.000. To 142.000 si uleiul de parfum de 10 ml. Miros tare bine. O sa aduc mostre si produsele pe care le am eu pe stoc. O sa va placa. Garantez.
Numai bine tuturor!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
buli spune:
quote:
...Buli, si tu ziceai ca vii, sper ca nu te-ai razgandit...
tare as veni, dar nu-mi pica bine data deloc :(
nu stiu, probabil ma voi hotari in ultimul moment
lacri spune:
va pup!
sper sa fiu si eu prezenta la intalnire dar daca nu plec la suceava la cumnati (cam asa ramasese programat) cred ca vin cu strunfel dupa mine.nu cred ca am cu cine-l lasa.
sper sa ma primiti si asa ,poate nu va fi singurul strengar
Oana multa sanatate lui Rares sper sa nu fie nimic grav.
noapte buna!
Fabian si mami Lacramioara
GabrielaG spune:
Dadeam sfaturi la piscaturi...Matei are juma de ureche umflata...inca nu stiu daca a fost piscat la gradi sa acasa azi noapte.
Somn dulce,
Gabriela si baietii
Stefana spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Pai Stefana, te asteptam la cuconiada, sa vedem mirosim, etc..toata lumea vine sa prezinte una alta...va fi misto. M-ar interesa un sapun de santal...imi place mirosul, desi acasa folosesc doar sapun lichid...dar pt serviciu.
Pupici si o zi buna,
Gabriela si baietii
Hehehe... am un sapun lichid, o nebunie. Mi-am luat mie unul de vanilie, iti vine sa-l mananci, ca miroase a inghetataaaa. O sa vezi ce faine sunt sambata viitoare.
O zi buna tuturor!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
aime spune:
'neata!
sunt eu mai matinala? sau voi mai lenesutze?
Hai, nu va miroase a ?
aime si Vladimir in aprilie