La Roch Posay
Buna
Vreau sa-mi iau crema de la Roch Posay. Am o piele sensibila, predispusa spre roseata. Dar in acelasi timp e mixta si se descuameaza.
As vrea sa-mi iau Rosalic.
Cineva a folosit aceasta gama de produse? Puteti sa-mi spuneti cum e?
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Raspunsuri
amica spune:
Am folosit creme si demachiant de la Roche Posay anul trecut si am fost FOARTE multumita. Le-am cumparat din Franta. O sa-mi mai iau neaparat.
Toate bune 
mamica dulce spune:
eu am o prietena care foloseste produse cosmetice de la firma asta...sunt intr-adevar foarte bune.Am aflat pentru ca tenul ei era atat de perfect incat nu m-am putut abtine si am intrebat-o ce fond de ten foloseste.(stiind ca are o piele extrem de sensibila)
Si eu vreau sa-mi iau dar am inteles de la ea ca produsele se gasesc numai in farmacii si uit sa intreb de cate ori ajung pe acolo.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Camelia spune:
Eu am un ten mixt si fara probleme deosebite.Asa ca am ales din gama La Roche-Posay o crema hidratanta, specifica tipului meu de ten.Este intr-adevar foarte buna, mult mai buna decat Vichy sau alte marci probate de mine, insa nu mai buna decat banalul Gerovital.Cand o sa merg in Ro, imi reinnoiesc proviziile de Gerovital.Intre La Roche Posay si Gerovital, e pentru mine doar o diferenta de pret.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Crinia spune:
Fetelor dar comparativ cu Avene? Cum credeti ca e?
Mi-am luat de la Avene masca hidratanta si exfoliator (scrub), dar crema as vrea sa iau de la Roch Posay - Rosaliac. Oare nu se vor bate...
?
Karina mamica lui
Oare cit avem?
Crinia spune:
Am incercat crema de la Roch Posay - Rosalic si mi s-a parut cam grasa pentru vara. Ce creme de la La Roch Posay pentru ten mixt ati recomanda?
Camelia spuneai despre o crema hidratanta pentru ten mixt, care-i dunumirea preciza? Plizzz.
Mamica dulce imi poti spune si mie cum se numeste fondul de ten, oare are si protectie solara ca as vrea sa-mi iau unul pentru vara.
Am incercat Gelul demachiant micelaire de la La Roch Posay si nu mi-a placut. Adica ca demachiant e bun, sterge bine, nu ustura si irita ochii sau pielea, are un miros slab de alcool, cind il aplici ai o senzatie de prospetime, insa el se usuca repede pe fata, eu sigur ca dupa aceasta il spalam cu apa, insa e foarte greu de aplicat crema pe fata. Crema incepe sa se ia de pe fata.
Karina mamica lui
Oare cit avem?
clyo spune:
quote:
Originally posted by anelize
AM FOLOSIT SI EU PRODUSE DE LA EI SI AM FOST FOOOOOARTE MULTUMITA.
se gasesc in RO?
cum iti merge cu Ivatherm?
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyoquote:
Originally posted by anelize
AM FOLOSIT SI EU PRODUSE DE LA EI SI AM FOST FOOOOOARTE MULTUMITA.
se gasesc in RO?
cum iti merge cu Ivatherm?
Nu se gaseste la noi.
Cu Ivaterm.........nu am mai folosit....m-am intors la vechea iubire,Avene.
adi_edi spune:
Noi (eu si baietelul meu!) am folosit Lipikar Baume de la firma asta. Initial ne-a fost recomandata de medicul dermatolog pentru fiul meu, il dadeam dupa baie (este pentru piele sensibila, pentru hidratare, si de cind am folosit-o nu a mai avut probleme, nu a mai trebuit sa folosim nici o crema-medicament). Asta iarna am avut niste mincarimi pe picioare, mi se parea ca am pielea deshidratata si m-am dat cu crema mea obisnuita pentru corp, fara nici un rezultat. Mi-am zis sa incerc si cu Lipikar, m-am dat de vreo citeva ori si nu am mai avut probleme. Cam o data pe saptamina o folosesc, preventiv. Pe fata nu am incercat pentru ca mi se pare cam grasa, iar eu am tenul mixt.
M-ar interesa si pe mine alte produse (in special pt. ten mixt), daca le-ati incercat.
Camelia spune:
Crinia, scuze! Abea acum am revazut subiectul tau.Crema pe care eu o folosesc se numeste Effaclar(Hydratant Matite Active).
Sper sa-ti fie de folos.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.