M-am hotarat....adoptie (36)
Raspunsuri - Pagina 13
urziceanu spune:
Mimsi stiu cum te simti,cat esti de fericita!Iti doresc numai bucurie alaturi de puiutul tau.
Chiar nu stiu ce au impotriva schimabrii prenumelui,doar ca am fost atentionata de as social de la DPC sa nu ma sperii ca au refuzat schimbarea prenumelui si ca se poate face doar pe cale administrativa.Merge mai greu ,dar se rezolva.Procuroarea a fost f draguta..v-am spus mana lui Dumnezeu mi-a fost intinsa inca odata.Nu disperati si credeti in El.Simona o sa ai destul timp sa-i pui cercei bebelinei.Vreau sa vad si eu pozeeeeeeee.
Corina si Maya
simona dragusin spune:
DAPHNIE La multi ani ! Iti doresc multa sanatate,multe bucurii si sa-ti gasesti puiutul cit mai repede !
MIMSI felicitari pt finalizare !CORINA nu pot inca sa pun pozici pe forum dar daca vrei pe mess....Eu abia astept sa ma laud!!Si un mesaj special:CRISTINA nu fugii ca te gasim !!!SIMONA
Alexa Ioana spune:
aissa doar voiam sa'ti multumesc din nou pentru tot. eu nu's persoana care sa umblu cu "periuta" sau sa vorbesc aiurea, si nici nu'mi plac vorbele mari. dar sincer iti spun ca m'ai inspirat si m'ai ajutat si insuflat incredere. si daca nu erai tu si restul fetelor, acum nu aveam aici pe jos, pe plapuma, un piscotel turbulent la care nu'i mai tace gurita deloc : dadadaaaaaaa abuuuuuuu dada ada ada... si asa mai departe
te pup cu drag, pe tine si pe puiuta ta, si pe restul fetelor !
alexa si mami
Rozi spune:
MIMSI si CORINA - felicitari pt finalizare! Ma bucur enorm pt voi! Sa fiti fericiti cu totii!!
DAPHNIE La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa-ti gasesti cat mai repede puiul care sa-ti bucure fiecare zi a vietii!!
Ma bucur mult sa gasesc astfel de mesaje , va pup si va doresc mult succes in tot ce faceti!
Alexa Ioana spune:
fetelor, am si io o intrebare. poate s'a mai discutat pe tema asta, dar n'am fost pe faza. si voua corespondenta de la tribunal v'a venit asa, pur si simplu, trantita in cutia postala, fara sa fie bagata in nici un plic, sau fara sa semnati pentru ea ? chiar daca, contine date despre minor, care ar trebui sa fie confidentiale ? (nu mai zic de datele noastre, ca nu mai are sens)
si chiar. cum se dovedeste ca am primit hartiile daca nu semnam pentru ele, chiar daca scrie "recomandata", si ar trebui sa fie o semnatura de primire ?
is foarte contrariata si extrem de nervoasa pe chestia asta...
oare sa ma chinui sa fac macar o sesizare pe undeva ???
alexa si mami
inapopescu spune:
Da Alexa..asa pur si simplu in cutia postala...doar traim in Ro nu?
http://community.webshots.com/user/inapopescu
Briantis spune:
Da si la noi la fel ,direct in cutia postala .Pana ajunge la tine o poate citi oricine ,asa de confidential e.N-or avea bani de plicuri
Mama lui Andreiutzu
aissa spune:
Fericitelor, v-a venit in cutie? Ati uitat, nu? Pe a mea a gasit-o un vecin pe presul de la usa noastra. Daca nu mi-o dadea el o putea lua oricine de acolo.
Cristina si Ale (30.09.2004)