Bebelusi de sept-oct 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Ce fel de compot le dati .In afara de mar si para facut in casa,le-ati dat ceva din comert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna la fete

La multi ani sarbatoritilor de azi sa crestei mari si frumosi
Ma duc sa cetesc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflor oricum invitatia ramane valabila pt cind vi ,cit despre drumul de la plaiul foii este cu pietris deci este drum de tara dar se ruleaza bine ,iti spun pt ca de acolo sint eu din Zarnesti , despre papaica pt bebelaci si eu fac in fiecare zi
Diana pupi lui Mihnea pt vaccin si sa fie bine dupa
Maddy bine ca aveti rezultate bune la urucultura
Catusa La multi ani cu multi pupici si multe bucuri alaturi de cei dragi
Dana felicitari pt stelute si la mai multe
Ioana o adevarat domnisoara Miruna ,felicitari pt dimensiuni
Tonnia curaj cu maraici ca si noi avem unul acasa
Flavia daca nu iam facut compot lui bebica acasa ii dau compoturi din comert de toate fructele
Simo nu trebuie sa te superi ca nu papa intr-o zi ,copii au perioade

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ce activitate slaba pe aici ... Sunteti toate la meci ?

Exista in comert compot fara zahar? Sau e voie cu zahar in compot? Eu nu mi-am pus problema asa ca nu m-am uitat pe nici o eticheta.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Veronica tu esti aproape de "vest" si gasesti totu felul de chestii interesante in comert. Nu stiu cum se fac pastele pt bbi ca nici in acest "domeniu" nu mi-am pus problema ca am ce cauta .

Eu zic "HAIDE STEAUA!!!" si ma duc sa casc si eu gura la meci, pana ma ia somul .

Noapte linistita va doresc!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Eu is cu un ochi la meci si cu unu aici,asa mai estompez din emotiile pt meci.
Nanadana,multumim de pupici.I-am mai dat o doza de panadol acum inainte de culcare ca avea iar 38 temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Roxi - m-ai intrebat (cred ca ieri) daca tratam. dat de dr. ta este ok. Mi se pare in regula, doar ca am uitat sa-ti raspund. Scuze.
Poti sa-i dai si oscilococcinum pt ca este un produs homeopat care se poate da si la bbi. Insa nu stiu daca va avea efect, pt ca de obicei se da la inceputul bolii.

Apropo de legume - fructe. Eu ii dau Anyei cu succes "borcanase", pentru ca sunt controlate, bine sterilizate si oricum fructele si legumele de pe piata sunt ultratratate (chiar si cela autohtone).Nu inseamna ca nu ii fac si piure in casa, dar ma ajuta mult borcanasele "in deplasare". Apropo de ce spuneai tu, Irina, cred ca ai putea sa incerci asa, pentru ca cele pe care le faci tu si le congelezi nu sunt sterile si se pot altera rapid pe drum.
Si eu congelez piureul si intr-adevar se "alege" partea solida de cea lichida. E normal. Dar ii dau de la congelator (dupa ce le decongelez, normal ) numai cand sunt acasa.

Si Anya a fost foarte constipata si i-am dat cereale cu orez, porumb si tapioca, piure de spanac cu cartof, afine cu mar la borcanas si am eliminat pe cat se poate morcovul, orezul, iar mar copt si banana nu i-am dat deloc.

Goooool!!!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

inca un GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
PAM PAM PAM PARARARARAM PAM PAM PAM PAM
PARARARARAMPAM PAM PAM PARARARARAM PAM PAM PAM PAM
PARARARARAMPAM PAM PAM PARARARARAM PAM PAM PAM PAM
PARARARARAMPAM PAM PAM PARARARARAM PAM PAM

STEAUA IN FINALA!
bRAVO BAIETZI!

HAI CA A VORBIT MICROBISTA DIN MINE!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Mie mi se par mult prea dulci compoturile din comert.Dr. Alinaputem sa le dam compot din comert chiar daca sint dulci?Si Alexandra este mai constipata,ia si fier,face cam la 2 zile,morcov ii dau chiar foarte putin,oare o constipa cerealele (orez,porumb si topioca)?Sau poate brinza?

Mergi la inceput